Cent Pur Cent Bronzing

Contour Glamour Edition 1.0
€49,99

Je zal wel vaker de term bronzing horen vallen. Vaak gebruik je die zelf en de vraag is echter, doe je het op de correcte manier en is het echt een bronzer die je gebruikt hebt. Overal op de markt zijn er foundation poeders en foundation cremes te krijgen die de basis zijn van elke make- up sessie. Uiteraard zit hier een verschil in omdat de bronzer na de foundation wordt aangebracht voor een iets wat warme kleur op het gezicht. Je zult je dan afvragen wat nou precies bronzing is. Wel nu: een Bronzer is een poedertje voor je gezicht, meestal met een iets wat bruine tint. Het wordt gebruikt om voornamelijk je gezicht een beetje een gekleurd tintje te geven. Alsof je aan het zonnebaden zou zijn geweest. Hiermee verdwijnt de bleke gezichtskleur die je vooral door de winter krijgt, volkomen. Je verkrijgt de zo geheten sunkissed look zoals onze filmsterren in Hollywood.

Cent Pur Cent staat voor 100% natural, 100% mineral, 100% pure, 100% hypoallergenic en 100% cruelty free. Cent Pur Cent make-up bestaat enkel en alleen uit de meest pure natuurlijke mineralen.

Om deze kwaliteit te garanderen zoeken en testen wij onze grondstoffen uitvoerig waardoor onze producten van de hoogste kwaliteit zijn.
Kort samengevat, wij vinden dat elke vrouw zich Hip, Healthy en Happy in haar vel moet voelen. Daarom, make-up voor elke huid, voor elke vrouw!

De Cent Pur Cent foundation losse poeders bestaan uit 100% natuurlijke mineralen, zoals Mica-mineralen afkomstig uit de gebergtes in Peru. Deze mineralen worden op een zorgvuldige manier van de rotsen geschraapt en gemicroniseerd tot bruikbare en mooi gekleurde poeders. Buiten Mica werkt Cent Pur Cent ook met titanium, ijzer en zink.

Door de pure samenstelling van de producten van Cent Pur Cent kan je zelf kiezen in welke mate je ze aanbrengt. Een dun laagje zorgt al snel voor een frisse, natuurlijke verzorging én schoonheid! Vrouwen die graag een volledig gedekte huid zien, kunnen werken met de cent pur cent liquid foundation of brengen gewoon een extra laagje loose foundation aan. Zelfs dan zal je voelen dat je met mineralen hebt gewerkt omdat de poriën niet worden verstopt en je huid niet meer uitdroogt. 

Cent Pur Cent Bronzing


Cent Pur Cent Contour Glamour Edition 1.0: Bronzer, blusher en highlighter in één palet.

Cent Pur Cent La Soleil Bronzing Powder Blondes: Compacte bronzing poeder die je een instant zomergloed geeft.

Cent Pur Cent La Soleil Bronzing Powder Brunettes: Compacte bronzing poeder die je een instant zomergloed geeft.