Cent Pur Cent Highlighter

Contour Glamour Edition 1.0
€49,99
Let's Get That Glow' X Jill
€59,99
Loose Mineral Highlighter
€29,99

Een highlighter zorgt voor een tint of extra kleurtje op je gezicht. De meesten hebben een gele of roze ondertoon, maar er zijn ook parelmoer, goud en zilver ondertonen verkrijgbaar. Net wat het beste bij jouw huidtype past. Mensen met een witte huid met veel roze tinten erin, kunnen het beste voor een highlighter met een zilveren of roze ondertoon erin kiezen. Terwijl als je een gebruinde huid hebt, een gele of gouden tint je huid extra laat stralen. Daarnaast kun je het ook door je foundation mengen. Zo krijg je een egale tint over je hele gezicht.

Cent Pur Cent staat voor 100% natural, 100% mineral, 100% pure, 100% hypoallergenic en 100% cruelty free. Cent Pur Cent make-up bestaat enkel en alleen uit de meest pure natuurlijke mineralen.

Om deze kwaliteit te garanderen zoeken en testen wij onze grondstoffen uitvoerig waardoor onze producten van de hoogste kwaliteit zijn.
Kort samengevat, wij vinden dat elke vrouw zich Hip, Healthy en Happy in haar vel moet voelen. Daarom, make-up voor elke huid, voor elke vrouw!

De Cent Pur Cent foundation losse poeders bestaan uit 100% natuurlijke mineralen, zoals Mica-mineralen afkomstig uit de gebergtes in Peru. Deze mineralen worden op een zorgvuldige manier van de rotsen geschraapt en gemicroniseerd tot bruikbare en mooi gekleurde poeders. Buiten Mica werkt Cent Pur Cent ook met titanium, ijzer en zink.

Door de pure samenstelling van de producten van Cent Pur Cent kan je zelf kiezen in welke mate je ze aanbrengt. Een dun laagje zorgt al snel voor een frisse, natuurlijke verzorging én schoonheid! Vrouwen die graag een volledig gedekte huid zien, kunnen werken met de cent pur cent liquid foundation of brengen gewoon een extra laagje loose foundation aan. Zelfs dan zal je voelen dat je met mineralen hebt gewerkt omdat de poriën niet worden verstopt en je huid niet meer uitdroogt. 

Cent Pur Cent Highlighter


Cent Pur Cent Contour Glamour Edition 1.0: Bronzer, blusher en highlighter in één palet.

Cent Pur Cent Let's Get That Glow: De Cent Pur Cent Let's Get That Glow' X Jill is een set met handige miniproducten. Het bevat een Fan Brush waarmee je één van de drie highlighters aan brengt op het hoogste punt van je jukbeenderen. Ook bevat het een mini lipgloss voor wat extra spartel en een mini Fixing Spray waarmee je je make-up fixeert en een lang houdende glitterlook hebt. 

Cent Pur Cent Loose Mineral Highlighter: Deze multi-color highlighter past bij alle huidstinten, dankzij verschillende kleuren shimmers. De highlighter bevat zowel een koele als warme glans, door een combinatie van zilver, gouden en roze shimmers. Hij kan subtiel worden aangebracht worden, maar kan ook opgebouwd worden in intensiteit. Daarnaast is deze multi-color highlighter ook te gebruiken als oogschaduw of als bodyshimmer. Een alles-in-één product dus.

Cent Pur Cent Waterproof Liquid Highlighter Glow: De Cent Pur Cent Waterproof Liquid Highlighter Glow is een glanzende en gepigmenteerde vloeibare highlighter. De highlighter kan veelzijdig worden gebruikt. Breng het aan op je jukbeen, ook kan het worden gebruikt als oogschaduw, of als lipgloss.