Cent Pur Cent Prep & Prime

Primers hebben een aantal kenmerken, waaronder ten eerste het fixeren van foundation. Als basislaag zorgt het er namelijk voor dat de foundation beter hecht en egaal uitgewerkt kan worden. Ook kunnen volle primers zorgen voor een luchtiger effect bij een vette huid.

Ten tweede vervagen primers oneffenheden, poriën en rimpels door als vuller te dienen. Je ziet er dus egaler uit, waardoor ook acne verborgen wordt. Ook zorgt het cosmeticum voor reflectie van licht, wat een oplichtende huid voorkomt en voor een matterend effect zorgt. Als vierde eigenschap hebben primers een "colour correcting" effect. Dit houdt in dat bijvoorbeeld rode plekken worden gecorrigeerd.

Daarnaast verlengen speciale primers je wimpers, door voor dikkere, langere haartjes te zorgen als basislaag onder mascara. Wees ook niet meer bang dat je lipstick loslaat, aangezien primers je lippen gladder en egaler maken met een langdurend effect. Tot slot fixeren primers ook oogschaduw.

Cent Pur Cent staat voor 100% natural, 100% mineral, 100% pure, 100% hypoallergenic en 100% cruelty free. Cent Pur Cent make-up bestaat enkel en alleen uit de meest pure natuurlijke mineralen.

Om deze kwaliteit te garanderen zoeken en testen wij onze grondstoffen uitvoerig waardoor onze producten van de hoogste kwaliteit zijn.
Kort samengevat, wij vinden dat elke vrouw zich Hip, Healthy en Happy in haar vel moet voelen. Daarom, make-up voor elke huid, voor elke vrouw!

De Cent Pur Cent foundation losse poeders bestaan uit 100% natuurlijke mineralen, zoals Mica-mineralen afkomstig uit de gebergtes in Peru. Deze mineralen worden op een zorgvuldige manier van de rotsen geschraapt en gemicroniseerd tot bruikbare en mooi gekleurde poeders. Buiten Mica werkt Cent Pur Cent ook met titanium, ijzer en zink.

Door de pure samenstelling van de producten van Cent Pur Cent kan je zelf kiezen in welke mate je ze aanbrengt. Een dun laagje zorgt al snel voor een frisse, natuurlijke verzorging én schoonheid! Vrouwen die graag een volledig gedekte huid zien, kunnen werken met de cent pur cent liquid foundation of brengen gewoon een extra laagje loose foundation aan. Zelfs dan zal je voelen dat je met mineralen hebt gewerkt omdat de poriën niet worden verstopt en je huid niet meer uitdroogt. 

Cent Pur Cent Prep & Prime


Cent Pur Cent Eye Primer
: Een oogprimer met dubbele functie. Dankzij de aanwezigheid van hyaluron, geeft dit product een diepe hydratatie. De talrijke plantenextracten doen donkere kringen verminderen.

Cent Pur Cent Huile de Beaute: Deze beauty olie is multifunctioneel. Je kan hem gebruiken als basis voor je make-up, om je haren wat extra glans te geven en zelfs op je lichaam.

Cent Pur Cent Lashprimer: Een Wimperprimer op natuurlijke basis, maakt je wimpers voller, langer en zorgt ervoor dat je mascara de hele dag goed blijft zitten.

Cent Pur Cent La Fixeur: Deze spray heeft een dubbele functie, deze is beschermend als primer spray en hydrateert en fixeert op natuurlijke basis.

Cent Pur Cent Lipscrub: Deze natuurlijke rijst-scrub maakt je lippen heerlijk zacht en vol.

Cent Pur Cent Mineral Primer: Deze lichte, satijnachtige formule geeft een perfecte basis voor een gladde huid. Het vult lijntjes en poriën op, maakt de huid zacht en beschermt de gevoelige huid tegen schadelijke invloeden. Goed voor alle huidtypes.