Charlotte Sophie Cremes

Crème Élégance De La Mer
€152,50
Crème Intense De La Mer
Charlotte Sophie
€167,50
Crème Intense De La Mer - 5ml
€10,10
L'or Noir De La Mer (Gelée d'Or)
€170,50
Premium Crème De La Mer
Charlotte Sophie
€312,00
Sophisticated Cream CRF
Charlotte Sophie
€127,30
Sophisticated Cream CRF  - 5ml
€7,60

Gedurende de dag wordt je huid belast door diverse factoren die invloed kunnen hebben op de conditie van de huid. Zo krijgt je huid te maken met koude of warme temperaturen, gure wind, UV-straling, chemische stoffen en vuiltjes zoals zand, stof of make-up.

Charlotte Sophie Cremes 


Charlotte Sophie Creme Elegance De La Mer
: Deze herstellende crème heeft een bijzonder effectieve sterk voedende werking op de huid. Het maakt uw huid mooi vol en geeft een frisse teint. Fijne lijntjes en rimpeltjes worden geminimaliseerd. Het gebruik van Charlotte Sophie Crème Élégance de la Mer samen met de ampullen Concentre Intensif De La Mer, die Tinticosyn bevatten, zorgt voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine in de huid en het minimaliseren van zichtbare tekenen van het ouder worden, inclusief fijne lijntjes en rimpeltjes. Daarnaast helpt Tinticosyn bij het stimuleren van het herstel van de huidcellen, waardoor het energieniveau van de zich verouderende huid weer zo wordt als die van een jonge huid.

Charlotte Sophie Creme Intense De La Mer: De optimaal herstellende crème heeft een bijzonder effectieve zeer sterk voedende werking op de huid. 
Met speciaal beschermend uv-filter in de vorm van parels. Het gebruik van Creme Intense de la Mer samen met de ampullen Concentre Intensif De La Mer, die Tinticosyn bevatten, zorgt voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine in de huid en het minimaliseren van zichtbare tekenen van het ouder worden, inclusief fijne lijntjes en rimpeltjes. Daarnaast helpt Tinticosyn bij het stimuleren van het herstel van de huidcellen, waardoor het energieniveau van de zich verouderende huid weer zo wordt als die van een jonge huid.

Charlotte Sophie L'or Noir De La Mer: Dit product zorgt voor een optimale vochtbalans, stimuleert de opname van zuurstof en de aanmaak van proteïnen.
Geeft de huid een prachtig frisse, glanzende uitstraling. Kaviaar is rijk aan essentiële aminozuren en vetzuren, bijzondere oligopeptides, proteïnen en sporenelementen: waardevolle voeding voor elk huidtype! In Gelée d’Or wordt het gevoel van luxe tot een maximum opgevoerd door de toevoeging van echt goud (Or”komt van het Latijnse Aurum, dat goud betekent!). U zult zien dat het goud zich makkelijk over de huid verdeelt, wanneer u Gelée d’Or inmasseert, waarna de huid een prachtig frisse, glanzende uitstraling heeft

Charlotte Sophie Sophisticated Cream CRF: Deze heerlijke crème ontspant en effent de huid. Het verzacht expressie lijnen. Factor, een vinding van het Bio Science Cosmetics Laboratorium. De werkzame stof van Cell Relaxation Factor wordt gewonnen uit een bijzondere (groene) algen- of plantensoort en heeft een zeer specifieke ontspannende invloed op de kleine spieren in de huid, die zorgen voor de mimiek in het gelaat.