Charlotte Sophie Reiniging en Lotion

-10%
Lait De La Mer Emollient
Charlotte Sophie
€41,00
€36,90
-10%
Lotion De La Mer Equilibrante
€41,00
€36,90
-10%
Pelage de la Mer
Charlotte Sophie
€104,40
€93,96

Overdag heeft de huid veel te verduren. Of je nou binnen of buiten bent, de huid wordt bevuild met stof, zand, toxische stoffen (zoals uitlaatgassen) of make-up. Maar ook de huid zelf scheidt product uit, zoals talg en zweet. Daarnaast bevinden zich op de huid huideigen micro-organismen, zoals de stafyloccocus bacterie. Deze organismen leven op de huid en scheiden toxines (hun ontlasting) uit die op de huid blijven liggen. Het is daarom belangrijk om de huid minimaal één keer daags en maximaal twee keer daags op een juiste manier te reinigen. Het belangrijkste reinigingsmoment is 's avonds.

Charlotte Sophie Reiniging en Lotion

Charlotte Sophie Lait De La Mer Emollient: Deze verzachtende reinigingsemulsie van Charlotte Sophie is verrijkt met de echte kaviaar. De echte kaviaar heeft het volgende natuurlijke, maar zeer luxe complex aan bestanddelen te bieden: essentiële aminozuren en vetzuren, bijzondere oligopeptides en proteïnen en sporenelementen.

Charlotte Sophie Lotion De La Mer Equilibrante: Deze lotion geeft een pH-balancerend effect en is verrijkt met de echte kaviaar! De echte kaviaar heeft het volgende natuurlijke, maar zeer luxe complex aan bestanddelen te bieden: essentiële aminozuren en vetzuren, bijzondere oligopeptides en proteïnen en sporenelementen.

Charlotte Sophie Pelage de la Mer: Heerlijke romige diepreinigende Kaviaarpeeling, die geschikt is voor alle huidtypen, met licht scrubbende silicaparels en verrijkt met echte kaviaar.