Charlotte Sophie
Sophisticated Cream CRF - 5ml

€7,60
9 op voorraad
Dinsdag in huis
Deze heerlijke crème ontspant en effent de huid. Het verzacht expressielijnen. Lees meer...
HuidtypeAnti-ageing
ProductCrème en Ampullen
Inhoud5ml
 • Ma-Vr voor 21:00 besteld, morgen in huis!
 • Gratis verzending vanaf € 39
 • Klantenbeoordeling: 9,4
 • Glossy bij elke bestelling
The Feedback Company
959 beoordelingen
Klanten geven ons een 9,4/10

Sophisticated Cream CRF, dag- en nachtcreme.

 • Ontspant en effent de huid.[1]
 • Verzacht expressielijnen.[2]

Factor, een vinding van het Bio Science Cosmetics Laboratorium. De werkzame stof van Cell Relaxation Factor wordt gewonnen uit een bijzondere (groene) algen- of plantensoort en heeft een zeer specifieke ontspannende invloed op de kleine spieren in de huid, die zorgen voor de mimiek in het gelaat.

Samentrekkingen van die spiertjes zijn een afspiegeling van de menselijke emotie en moeten dus behouden blijven. Echter, stress, luchtverontreinigingen en weersinvloeden zorgen óók voor het (onnodig) aanspannen van deze spiertjes; de expressielijnen die hierdoor ontstaan in de gezichtshuid monden veelal uit in veel diepere (ongewenste) rimpels.

Door de Sophisticated Cream CRF samen te gebruiken met de Ampoules Liposomes d’Hyaluron - dit heeft een sterk vochtbindende werking - wordt een synergetisch effect bereikt. Dit betekent dat de werking van de actieve werkstoffen onderling wordt versterkt.

Het gebruik van Sophisticated Cream CRF met Cell Relaxation Factor zorgt voor een ontspannen gelaat zonder onnodige expressielijnen, maar mét behoud van de karakteristieke zeggingskracht. Daardoor is Sophisticated Cream CRF een echte anti-rimpelcrème die uw huid weer prachtig glad en zacht maakt!

 • Ampul openen door het tuitje te verwijderen.
 • Bovenste puntje van de ampul afknippen.
 • Enkele druppels over het hele gelaat aanbrengen.
 • Sophisticated Cream CRF aanbrengen.
 • Het is belangrijk de ampul koel te bewaren.

Voor een verbluffend resultaat is het belangrijk dat u de Sophisticated Cream CRF dagelijks 's ochtends en 's avonds gebruikt. De ampul Liposomes d’Hyaluron kan als boost onder de Sophisticated Cream CRF worden gebruikt, wanneer uw huid een extra energiestoot nodig heeft! Als de Ampoules Liposomes d’Hyaluron leeg zijn kunt u 's ochtends en 's avonds gewoon doorgaan met het gebruiken van de specifiek herstellende crème.

Let op: als u dagelijks uw huid met Lait de la Mer Emollient van Charlotte Sophie Cosmétique reinigt, heeft uw huid een nog optimaler effect van de Sophisticated Cream CRF met de Ampoules Liposomes d’Hyaluron.

Actieve ingrediënten

BUTYROSPERMUM PARKII
CELL RELAXATION FACTOR
CETEARYL GLUCOSIDE
TITANIUM DIOXIDE
TOCOPHERYL ACETATE
HYALURONIC ACID

Specificaties

HuidtypeAnti-ageing
ProductCrème en Ampullen
Inhoud5ml
EAN
SKUM3701