Comfort Zone

De huid is als een spiegel van onze geestelijke en lichamelijke gesteldheid. De producten van Comfort Zone geven de huid wat het nodig heeft om tot zichtbare verbeteringen te komen. Comfort Zone is SKIN CARE SCIENCE WITH A SOUL!

Hydramemory Trial Kit
€35,00
Renight Cream
Comfort Zone
€43,75
Tranquillity Home Fragrance
€15,00
Hydramemory Rich Sorbet Cream
€61,00
Tranquillity Blend
Comfort Zone
€65,00
-36%
Adventcalendar
Comfort Zone
€138,24
€89,00
Remedy Serum
Comfort Zone
€80,25
Vernieuwd
Sublime Skin Cream
Comfort Zone
€110,00
Hydramemory Light Sorbet Cream
€52,00
Night & Day Kit
Comfort Zone
€125,00
Hydramemory Plump Mask
€44,00
Tranquillity Home Fragrance
€66,75
-30%
Skin Regimen Recharging Mist
€42,00
€29,40
Tranquillity Home Spray
€39,25
Tranquillity Oil (Bath & Body)
€85,00
Sacred Nature Cleansing Balm
€40,00
Remedy Cream To Oil
€34,50
Remedy Defense Cream
€77,25
Sublime Skin Rich Cream
€110,00
Essential Milk
Comfort Zone
€28,00
Pagina 1 van 6

 

Wat is de filosofie van Comfort Zone?

Elke keuze die we in ons leven maken heeft impact, op onszelf en op de wereld om ons heen. Bij de ontwikkeling van de huidverzorgingsproducten besteedt Comfort Zone Skin daarom veel zorg en aandacht aan de gezondheid van mens en milieu. Comfort Zone creëert op wetenschap gebaseerde, duurzame oplossingen, die een positieve uitwerking hebben op huid, lichaam en geest.

Comfort Zone selecteert enkel de beste ingrediënten van natuurlijke oorsprong en de meest geavanceerde hightech moleculen en dragersystemen. Bovendien gebruikt Comfort Zone huidverzorging geen producten van dierlijke oorsprong, siliconen, parabenen en kunstmatige kleurstoffen. De bewust samengestelde formules zijn geschikt voor veganisten, ze zijn dermatologisch getest op hun veiligheid en hun doeltreffendheid is klinisch bewezen. Voor de verpakking gebruikt Comfort Zone gerecycled papier en recyclebare materialen. Alle producten zijn CO2-neutraal, dankzij een herbebossingsproject in Ethiopië. Daarnaast zijn de producten afkomstig uit een CO2-neutrale productielocatie, waar gebruik wordt gemaakt van hernieuwbare energie.


Hoe is Comfort Zone ontstaan?

Terug naar 1983, naar hartje Parma in Italië waar het allemaal is begonnen. De Bollati familie (Davines Group) startte een onderzoekslaboratorium en produceerde hoge kwaliteit haarverzorgingsproducten voor bekende cosmetische bedrijven wereldwijd. Na een decennium van aanscherping van expertise is in 1996 Comfort Zone ontstaan, huidverzorging voor eersteklas spa’s. De huidverzorgingslijnen werden in 2018 verder uitgebreid toen het merk Skin Regimen werd geboren.

De Davines Group is nu een B-Corp en heeft een internationale aanwezigheid in meer dan 90 landen met een multiculturele staf. Naast het hoofdkantoor in Parma – het Davines Village – heeft het kantoren in New York, Londen, Parijs, Mexico City, Deventer en Hong Kong.

Het Comfort Zone concept wordt vormgegeven door oprichter en voorzitter dr. Davide Bollati. Zijn dynamische visie en streven naar uitmuntendheid komt voort uit zijn wetenschappelijke achtergrond als farmaceut en zijn passie voor schoonheid.

 

Wat voor producten heeft Comfort Zone?

Comfort Zone heeft vanuit een grote verscheidenheid aan productlijnen, veel verschillende producten, die geschikt zijn voor verschillende huidtypes voor zowel het gezicht als het lichaam.

Comfort Zone dagcrème, Comfort Zone nachtcrème en Comfort Zone gezichtscrème zijn allen bedoeld om de huid dagelijks optimaal te beschermen, te hydrateren en te herstellen. Hieraan vooraf gaat natuurlijk het dagelijkse reinigingsritueel, daarvoor is de Comfort Zone cleanser en de Comfort Zone gezichtstoner zeer geschikt.

Comfort Zone serum en Comfort Zone Ampullen, zorgen dagelijks of als kuur, voor extra voeding, vooral als de huid herstel nodig heeft. Het Comfort Zone Masker geeft de huid een of tweemaal per week daarbovenop de nodig voeding en het ultieme rustmoment.

De dagelijks verzorgingsroutine, maar ook het stimuleren van de huid, daarvoor is het goed om de huid te blijven stimuleren met de Comfort Zone peeling & scrub. Deze zet de huid aan tot een versnelde celdeling, waardoor tot meer activiteit wordt aangezet.

 

Comfort Zone gezichtsverzorging

Comfort Zone heeft een groot assortiment aan producten ontwikkeld, huidtype en huidbehoefte gerelateerde productlijnen, die er werkelijk toedoen. Comfort Zone face streeft ernaar om het hoogst mogelijk percentage natuurlijke ingrediënten te gebruiken in haar producten en daarnaast de producten zo puur mogelijk te houden. Dus zonder schadelijke toevoegingen.

Comfort Zone Remedy Cream To Oil bestaat voor 97% uit natuurlijke ingrediënten, is vrij van parfum en uitermate zacht, daardoor zeer geschikt voor de gevoelige en dunne huid.

Comfort Zone Essential Toner bestaat voor maar liefst 97% uit ingrediënten die van natuurlijke oorsprong zijn, de Toner is vrij van alcohol en geschikt voor alle huidtypes en huidcondities.

Ben je op zoek naar een optimaal hydraterende crème, dan is de Comfort Zone Hydramemory 24H Cream samen met de Comfort Zone Hydramemory Cream Gel de absolute toppers als het gaat om een optimaal gehydrateerde huid. Deze Cream en Gel  zijn beide 24hrs producten, bestaand voor 92% uit natuurlijke ingrediënten. De Comfort Zone Hydramemory 24H Cream wordt aanbevolen voor de droge en normale huid, de Comfort Zone Hydramemory Cream Gel is zeer geschikt voor de normale en gecombineerde huid.

De Comfort Renight Cream is een Comfort Zone night cream. Deze Renight-lijn bevat producten om tijdens de nacht de huid te laten herstellen door gebruik te maken van krachtige antioxidanten, afkomstig van de Goji bes. Deze superfood is rijk aan vitaminen en oligo-elementen, dit in combinatie met voedende oliën, maakt dat de Renight producten huidschade herstellen die veroorzaakt worden door vrije radicalen. Deze Renight lijn bestaat uit de Comfort Zone Renight Cream, de Comfort Zone Renight Vitamin Oil, de Comfort Zone Renight Mask en de Comfort Zone Renight Bright & Smooth Ampullen.

De Comfort Zone Renight Vitamin Oil bestaat voor maar liefst uit 97,5% natuurlijke ingrediënten, op basis van antioxidanten van de gecertificeerde organische Gojibes, deze olie is zeer geschikt voor een intens herstel. Mooi om te combineren en de herstellende werking te stimuleren is de Vitamin Oil tezamen met het Comfort Zone Renight Mask, het leave-on masker dat 's nachts optimaal herstel geeft aan iedere huid.

 

Comfort Zone lichaamsverzorging

De weldadige lichaamsproducten van Comfort Zone geven het lichaam ontspanning, voeding en vooral ontspanning. Comfort Zone Tranquility biedt zowel de geest als lichaam optimaal ontspanning met haar exclusieve blend van aromatische oliën, cederhout, zoete sinaasappel en amarantolie.

Comfort Zone Aromasoul bevat naast de Comfort Zone Aromasoul Mediterranean Body Cream ook de producten die de ruimtes in je huis, op kantoor om te toveren naar een plek van ontspanning. De Comfort Zone Aromasoul Mediterranean Candle en de Comfort Zone Aromasoul Mediterranean Roomspray geven je een relaxed en comfortabel gevoel. 

De Comfort Zone Body Active stimuleert de lichaamshuid optimaal, werkt verstevigend en bevordert de antioxiderende werking. De Comfort Zone Active Booster geeft je zelf extra energie tijdens het sporten, verbetert de elasticiteit na 28 dagen productgebruik met 7%.

De Comfort Zone Body Strategist pakt de cellulitis en striae effectief en doelgericht aan. Deze lijn is een complete lichaamsverzorgingslijn en heeft voor elke lichaamsbehoefte als het gaat om cellulitis het juiste product. De Comfort Zone Body Strategist D-Age Creme is een topproduct, een rijke, stevige, anti-aging bodycream, die de lichaamshuid doeltreffend verstevigd. De Comfort Zone Body Strategist Tone Shot zijn speciale concentraten voor cellulitis op de borsthuid, het decolleté en de binnenkant van de armen. 

Comfort Zone Sun Soul heeft alles wat het verantwoord zonnen nodig heeft. Hoge percentages ingrediënten bieden een hoge UVA en UVB bescherming met daarbij photo-stabiele filters, is dry-touch en alle producten zijn waterbestendig. Van SPF20 tot SPF50, voor onze kids en het gehele gezin, veilig zonnen, zonder schadelijke ingrediënten in je zonnebescherming.

De Comfort Zone Sun Soul Face Cream SPF30 beschermt het gezicht tegen zonnestralen en pigmentatie, gaat tevens huidveroudering tegen.

De Comfort Zone Milk SPF50+ Kids geeft de tere huidjes van de kinderen kalmering en uiteraard een optimale bescherming, deze is vrij van geurstoffen, parabenen en andere schadelijke ingredienten, voorziet de kinderhuid van Aloe Vera, voor extra voeding en hydratatie.

De Comfort Zone Sun Soul 2in1 Shower Gel reinigt en voedt de huid na het zonnen, vrij van siliconen, dierlijke derivaten, minerale olien en geschikt voor veganisten.

 

Zijn producten van Comfort Zone geschikt voor mijn huid?

Voor elk huidtype en huidbehoefte heeft Comfort Zone geschikte producten, productlijnen die specifiek op een bepaalde huidbehoefte zijn afgestemd. Daarbij komt dat de producten uit de verschillende lijnen ook door elkaar gebruikt kunnen worden.

Comfort Zone producten voor een normale huid

Een normale huid heeft een goede balans als het gaat om de hoeveelheid talgproductie, de huid is dus niet te vet en ook niet te droog. Dit huidtype heeft veelal wel drogere wangen, daarom is dit huidtype gebaat met de producten van de Comfort Zone Hydramemory, de lijn die zorgt voor dubbele hydratatie, waardoor de weerbaarheid van de huid wordt versterkt door optimale vochtverspreiding in alle huidlagen. Comfort Zone Hydramemory Cream Gel is een sterk hydraterende 24-uurs Cream Gel voor de normale huid. 

Comfort Zone producten voor een droge huid

Een droge huid heeft van nature een gebrek aan talg, vetten op de huid dus. Hierdoor vindt er naast dit talg tekort een te sterke verdamping plaats, waardoor de huid veelal naast het tekort aan talg ook een tekort aan vocht heeft.

Voor dit huid type is ook de Comfort Zone Hydramemory lijn zeer geschikt, maar dan de product die huid naast de vochtboost, ook extra vetten geeft. De Comfort Zone Hydramemory 24H Cream is voor deze huid een sterk voedende en hydraterende cream.

Comfort Zone producten voor een gevoelige huid

Een gevoelige huid reageert veelal snel op prikkels, waardoor tekenen als roodheid, tinteling en jeuk vaak voorkomen. De gevoelige huid is veelal ook een dunnere huid en daarom heeft deze huid een andere benadering nodig. Comfort Zone Remedy is een speciaal voor deze tere huid ontwikkelde lijn. De Comfort Zone Remedy Defense Cream voedt, kalmeert en verzacht de huid en haar barrière en is daarom zeer geschikt voor de drogere, gedehydrateerde huid tijdens de koude en droogte.

Comfort Zone producten voor een vette huid

Ben je op zoek naar producten voor een vette huid, de huid die dus veel talg produceert en geneigd is om onzuiver en ontstekingen te ontwikkelen, dan is de Comfort Zone Active Pureness zeer geschikt. Deze producten zullen het ontstaan van acne verminderen en voorkomen. De producten zijn verrijkt met alpha-hydroxyzuren die de huid vernieuwen en het vastzittende talg in de poriën oplossen. De Comfort Zone Active Pureness Cleanser Gel is een reinigingsgel die tevens deze exfolierende werking heeft.

 

Productlijnen Comfort Zone


Sacred Nature

Comfort Zone Sacred Nature is een biologische huidverzorgingslijn voor een jeugdige en veerkrachtige huid. Scientific Garden Extract en specifieke botanische ingrediënten stimuleren de huidvernieuwing en verzachten en verstevigen de huid. Daarnaast zorgen deze ingrediënten voor het herstellen van de veerkracht van de huid. De producten zijn dermatologisch getest en vrij van siliconen, dierlijke bijproducten, kunstmatige kleurstoffen, synthetische geurstoffen, ethoxylaten en acrylaten, SLS en SLES. Duurzaamheid is een belangrijk aspect van deze lijn. De verpakkingen zijn dan ook recyclebaar CO2-gecompenseerd.

Active Pureness

Comfort Zone Active Pureness is geschikt voor de vette, onzuivere en acne gevoelige huid. De producten bevatten alpha-hydroxyzuren, die de huid exfoliëren en vernieuwen. Witte en groene klei absorberen het overtollige talg van de huid en Garcinia Mangostana heeft een antibacteriële en ontstekingsremmende werking.

Aromasoul

Comfort Zone Aroma Soul bevat Body producten die geschikt zijn voor alle huidtypes. De producten zijn op basis van aromatische oliën en werken zeer verzorgend. Een populair product uit deze lijn is de Aromasoul Mediterranean Shower Gel. Dit is een verzorgende en hydraterende Shower Gel, die geschikt is voor alle huidtypes.

Body active

De producten van Comfort Zone Body Active zijn er vooral op gericht om tijdens en na het sporten te gebruiken. De Body Active Booster wordt voorafgaand aan het sporten aangebracht om de doorbloeding en de vetverbranding te stimuleren. De Body Active Cream verstevigt de huid en heeft een antioxidante werking. De Body Active Shower Gel is een milde, maar intensieve reiniging met een licht exfoliërende werking.

Body strategist

Comfort Zone Body Strategist richt zich op het verstevigen, voorkomen en bestrijden van cellulitis. Een populair product uit deze lijn is de Body Strategist Cream Gel. Deze gel zorgt voor een verandering in de weefselstructuur en corrigeert vochtophopingen. Hierdoor wordt het  silhouet zichtbaar verbeterd.

Essential

De Comfort Zone Essential lijn bevat producten die geschikt zijn voor alle huidcondities en huidtypes, om de huid te reinigen, exfoliëren en om make-up op een milde manier te verwijderen. Deze producten zijn vrij van siliconen, parabenen en SLES en van 67% tot 99% gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

Hydramemory

De producten uit de Comfort Zone Hydramemory lijn zijn zeer effectief voor de bestrijding van een vochtarme huid. Ze zorgen voor een dubbele hydratatie, waarmee de barrièrefunctie van de huid wordt versterkt. De producten maken de huid voller, meer gehydrateerd en laten de huid soepel en zacht aanvoelen. De twee bestsellers van deze lijn zijn de Comfort Zone Hydramemory Cream en de Comfort Zone Hydramemory Cream Gel.

Remedy

De producten uit de Comfort Zone Remedy lijn zijn voor de gevoelige huid. Het is de professionele oplossing om de gevoelige en verzwakte huid te verzachten en te versterken. REMEDY bezit de kracht van natuurlijke ingrediënten om de gezondheid van de gevoelige, verzwakte huid te bevorderen.

Renight

De Comfort Zone Renight lijn staat voor herstel tijdens de slaap. Door gebruik te maken van anti-oxidanten van de Goji bes, een superfood die rijk is aan vitaminen en oligo-elementen, in combinatie met voedende olie, herstellen de producten uit de Renight lijn van Comfort Zone de door vrije radicalen beschadigde huid.

Sacred Nature

De Comfort Zone Sacred Nature lijn is biologische huidverzorging voor een jonge en veerkrachtige huid. De producten bevatten botanische ingrediënten die huidvernieuwing stimuleren, de huid verstevigen en de veerkracht van de huid herstellen.

Skin Regimen 

De producten van Comfort Zone Skin Regimen zijn zeer actieve en compacte producten te gebruiken gedurende alle vier de seizoenen. Dankzij verschillende texturen en consistentie, voldoet skin regimen aan de behoeften van zowel de jongere huid met de eerste tekenen van veroudering als de rijpe en vermoeide huid met rimpels.

Specialist

Comfort Zone Specialist is een lijn die verschillende hand- en voetverzorgingsproducten bevat. De producten zijn gemaakt van veelal natuurlijke ingrediënten en verzachten je huid terwijl ze tevens je nagels versterken.

Sublime Skin

De Comfort Zone Sublime Skin lijn is gericht op het voorkomen en behandelen van de ouder wordende huid en pigment- en ouderdomsvlekken. Door gebruik van high-tech ingredienten wordt de huid strakker en steviger en worden pigment- en ouderdomsvlekken gecorrigeerd.

Sun Soul

De naam van deze lijn verklapt het waarschijnlijk al, maar Comfort Zone Sun Soul beschermen het gezicht en lichaam tegen de zon. De producten uit deze lijn bieden een hoge UVA en UVB bescherming, zijn waterbestendig en bevatten Photo-stabiele filters.

Tranquility

De producten uit de Comfort Zone Tranquillity lijn zijn er om je te ontspannen en je te helpen stress te verminderen. Door de aromatische formules zullen de producten zowel je huid verzachten als je geest verlichten. Creëer de ultieme home-wellness met de Tranquillity producten van Comfort Zone.

 

Wat zijn de bestsellers van Comfort Zone Skincare?

De Comfort Zone Hydramemory 24H Cream behoort tot 1 van de bestsellers. Deze crème is geschikt voor alle huidtypes en brengt het vochtgehalte van de huid weer op peil. De crème heeft een zeer lichte textuur en is daardoor ook fijn voor alle huidtypes. Met name de droge en zeer droge huid gaan een grote verbetering voelen in het vochtgehalte van de huid bij gebruik van deze crème. Een bijkomend voordeel van deze crème is dat deze zowel geschikt is als dagcrème en als nachtcrème, het is daardoor niet nodig om een aparte crème voor de nacht te gebruiken. Wanneer de huid erg droog is is het wel fijn om een serum toe te voegen aan je dagelijkse routine, zoals het Comfort Zone Hydramemory Serum.

 

Comfort Zone kopen?

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan de slag met de producten van Comfort Zone? Wij kunnen het je aanraden! De collectie van Comfort Zone is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.