De huid is als een spiegel van onze geestelijke en lichamelijke gesteldheid. De producten van Comfort Zone geven de huid wat het nodig heeft om tot zichtbare verbeteringen te komen. Comfort Zone is SKIN CARE SCIENCE WITH A SOUL!

Hydramemory 24H Cream
€58,00
Renight Cream
Comfort Zone
€80,00
Remedy Defense Cream
€71,00
Active Pureness Cleanser Gel
€31,00
Remedy Cream
Comfort Zone
€63,50
Remedy Cream To Oil
€31,50
Tranquillity Blend
Comfort Zone
€82,50
Renight Vitamin Oil
€56,00
Active Pureness Mask
€36,00
Sacred Nature  Hydra Cream
€69,00
Sublime Skin Cream
Comfort Zone
€96,00
Skin Regimen Polypeptide Cream
€83,00
Tranquillity Home Fragrance
€64,50
Hydramemory Cream Gel
€51,50
Active Pureness Fluid
€41,50
Remedy Toner
Comfort Zone
€31,50
Sacred Nature Cleansing Balm
€37,50
Essential Toner
Comfort Zone
€25,50
Remedy Serum
Comfort Zone
€74,00
Skin Regimen Hydra Fluid
€59,00
Renight Mask
Comfort Zone
€50,00
Active Pureness Corrector
€27,00
Essential Peeling
Comfort Zone
€38,00
Pagina 1 van 5

COMFORT ZONE

CONSCIOUS SKIN SCIENCE™

Elke keuze die we in ons leven maken heeft een impact, op onszelf en op de wereld om ons heen. Bij de ontwikkeling van onze huidverzorgingsproducten besteden we daarom veel zorg en aandacht aan de gezondheid van mens en milieu, om op wetenschap gebaseerde, duurzame oplossingen te creëren die een positieve uitwerking hebben op huid, lichaam en geest. Comfort Zone selecteert enkel de beste ingrediënten van natuurlijke oorsprong en de meest geavanceerde hightech moleculen en dragersystemen. Bovendien gebruikt Comfort Zone geen PRODUCTEN VAN DIERLIJKE OORSPRONG, SILICONEN, PARABENEN en KUNSTMATIGE KLEURSTOFFEN. De bewust samengestelde formules zijn geschikt voor veganisten, ze zijn dermatologisch getest op hun veiligheid en hun doeltreffendheid is klinisch bewezen. Voor de verpakking gebruikt Comfort Zone gerecycled papier en recyclebare materialen. Al onze producten zijn CO2-neutraal, dankzij een herbebossingsproject in Ethiopië, en afkomstig uit een CO2-neutrale productielocatie waar gebruik wordt gemaakt van hernieuwbare energie.

Oorsprong

Comfort Zone werd in 1996 opgericht in Parma, Italië, als de skin care divisie van de Davines Group, een familiebedrijf dat nog steeds met zorg wordt geleid door de familie Bollati.
Wat begon als onderzoekslaboratorium en productielocatie van hoogwaardige formules, is uitgegroeid tot een professioneel, internationaal bedrijf met een breed aanbod van behandelingen en verzorgingsproducten voor professioneel- en thuisgebruik.
Het Comfort Zone concept wordt vormgegeven door oprichter en voorzitter dr. Davide Bollati. Zijn dynamische visie en streven naar uitmuntendheid komt voort uit zijn wetenschappelijke achtergrond als farmaceut en zijn passie voor schoonheid.