Comfort Zone

De huid is als een spiegel van onze geestelijke en lichamelijke gesteldheid. De producten van Comfort Zone geven de huid wat het nodig heeft om tot zichtbare verbeteringen te komen. Comfort Zone is SKIN CARE SCIENCE WITH A SOUL!

Tranquillity Blend
Comfort Zone
€83,95
Sublime Skin Cream
Comfort Zone
€112,00
Sun Soul Face Cream SPF30
€31,50
Sun Soul Face & Body Aftersun
€33,50
Sun Soul Cream SPF50
€35,00
Sun Soul Face Cream SPF50+
€40,00
Hydramemory Rich Sorbet Cream
€56,70
Tranquillity Home Fragrance
€66,75
Hydramemory Light Sorbet Cream
€48,60
Sun Soul Milk Spray SPF30
€31,50
Sun Soul Protective Mist SPF 30
€35,95
Tranquillity Roll-On
€17,50
Remedy Defense Cream
€69,53
Skin Regimen Cleansing Cream
€35,25
Sun Soul Milk Spray SPF50+ Kids
€33,50
Sun Soul Protective Mist SPF 50
€41,95
Sun Soul Tan Maximizer
€28,50
Skin Regimen Urban Shield SPF30
€58,00
Tranquillity Dry Body Oil
€22,50
Sun Soul Cream SPF30
€35,00
Active Pureness Toner
€35,00
Luminant Defense Fluid
€49,00
Pagina 1 van 6

Hoe is Comfort Zone ontstaan?

Terug naar 1983, naar hartje Parma in Italië waar het allemaal begonnen is. De Bollati familie (Davines Group) startte een onderoekslaboratorium en produceerde hoge kwaliteit haarverzorgingsproducten voor bekende cosmetische bedrijven wereldwijd. In 1996 is Comfort Zone ontstaan, huidverzorging voor eersteklas spa's. De huidverzorgingslijnen werden in 2018 verder uitgebreid. 

Welke productlijnen zijn er?

Comfort Zone heeft meerdere productlijnen, elke lijn heeft weer zijn eigen specialiteit. Hieronder de productlijnen op een rijtje:

Comfort Zone Sacred Nature 

Een biologische huidverzorgingslijn voor een jeugdige en veerkrachtige huid. De ingrediënten stimuleren de huidvernieuwing en verzachten en verstevigen de huid. 

Comfort Zone Active Pureness

Geschikt voor de vette, onzuivere en acne gevoelige huid. Bevat ingrediënten die de huid exfoliëren en vernieuwen, absorbeert het overtollige talg van de huid. Ook heeft het een antibacteriële en ontstekingsremmende werking. 

Comfort Zone Aroma Soul

Dit zijn body producten die voor alle huidtypes zijn geschikt. Is op basis van aromatische oliën en werken zeer verzorgend. 

Comfort Zone Body Active

Vooral gericht op het gebruik na het sporten. Zo kun je een product voor het sporten aan gebruiken om zo de doorbloeding en vetverbranding te stimuleren. Ook verstevigen de andere producten je huid en heeft het een antioxidante werking. 

Comfort Zone Body Strategist

Het richt zicht op het verstevigen, voorkomen en bestrijden van cellulitis. De Cream Gel zorgt voor een verandering in de weefselstructuur en corrigeert vochtophopingen. 

Comfort Zone Essential

Zijn geschikt voor alle huidcondities en huidtypes. Om de huid te reinigen, exfoliëren en om make-up op een milde manier te verwijderen. 

Comfort Zone Hydramemory

Is zeer effectief voor de bestrijding van een vochtarme huid. Zorgt voor een dubbele hydratatie, waarmee de barrièrefunctie van de huid wordt versterkt. 

Comfort Zone Remedy

Is voor de gevoelige huid, professionele oplossing om de gevoelige en verzwakte huid te verzachten en te versterken. 

Comfort Zone Renight

Staat voor het herstel tijdens de slaap. Het herstelt de door vrije radicalen beschadigde huid. 

Comfort Zone Skin Regimen

Zeer actieve en compacte producten om te gebruiken gedurende alle 4 de seizoenen. Voldoet aan de behoeften van zowel de jonge huid met eerste tekenen van veroudering al de rijpe en vermoeide huid met rimpels. 

Comfort Zone Specialist

Bevat verschillende hand- en voetverzorgingsproducten. Verzacht je huid terwijl ze tevens je nagels versterken.  

Comfort Zone Sublime Skin

Is gericht op het voorkomen en behandelen van de ouder wordende huid en pigment- en ouderdomsvlekken. 

Comfort Zone Sun Soul

Beschermt het gezicht en lichaam tegen de zon. De producten bieden een hoge UVA en UVB bescherming, zijn waterbestendig en bevatten Photo-stabiele filters. 

Comfort Zone Tranquility

Helpt met ontspannen en je stress te verminderen. Het zal je huid verzachten, maar ook je geest verlichten. 

 

Wat zijn de bestsellers?

Comfort Zone Sublime Skin Cream

Is een anti-aging product voor de normale en droge huid. Het is een verstevigende crème die de huid voedt, volume geeft en weer laat stralen. 

Comfort Zone Remedy Defense Cream

Is een rijke, voedende, kalmerende gezichtscrème die de huid een comfortabel gevoel geeft en de barrière van de huid beschermt. 

 

Comfort Zone kopen

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan de slag met de producten van Comfort Zone om zo een Comfort Zone fan te worden? Wij kunnen het je aanraden! De collectie van Comfort Zone is eenvoudig te bestelling Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.