Comfort Zone

De huid is als een spiegel van onze geestelijke en lichamelijke gesteldheid. De producten van Comfort Zone geven de huid wat het nodig heeft om tot zichtbare verbeteringen te komen. Comfort Zone is SKIN CARE SCIENCE WITH A SOUL!

Body Strategist Bust Serum
€55,00
Water Source Mask
Comfort Zone
€12,50
Calm Down Mask
Comfort Zone
€12,50
Skin Perfect Mask
Comfort Zone
€12,50
The Most Loved
Comfort Zone
€29,50
Skin Regimen Glow & Go
€25,00
Body Wellness Solution
€25,00
Daily Calm Solution
€25,00
Skin Regeneration Solution
€25,00
Natural Filler Solution
€25,00
Sun Soul Cream SPF 50 - 50 ml
€12,50
Sun Soul Milk SPF30 - 50 ml
€12,50
Sun Soul Cream SPF30
€33,00
Sun Soul 2in1 Shower Gel
€25,00
Sun Soul Cream SPF50
€33,00
Sun Soul Milk SPF50+ Kids
€31,00
Sun Soul Milk Spray SPF30
€29,00
Sun Soul Milk Spray SPF20
€29,00
Sun Soul Face Cream SPF50+
€37,00
Sun Soul Face Cream SPF30
€29,00
Sun Soul Tan Maximizer
€26,00
Sun Soul Face & Body Aftersun
€31,00
Tranquillity Candle 70gr - Gift
€12,50
Pagina 1 van 6

Elke keuze die we in ons leven maken heeft een impact, op onszelf en op de wereld om ons heen. Bij de ontwikkeling van de huidverzorgingsproducten besteedt Comfort Zone Skin Care daarom veel zorg en aandacht aan de gezondheid van mens en milieu. Comfort Zone creëert op wetenschap gebaseerde, duurzame oplossingen, die een positieve uitwerking hebben op huid, lichaam en geest. Comfort Zone selecteert enkel de beste ingrediënten van natuurlijke oorsprong en de meest geavanceerde hightech moleculen en dragersystemen. Bovendien gebruikt Comfort Zone geen producten van dierlijke oorsprong, siliconen, parabenen en kunstmatige kleurstoffen. De bewust samengestelde formules zijn geschikt voor veganisten, ze zijn dermatologisch getest op hun veiligheid en hun doeltreffendheid is klinisch bewezen. Voor de verpakking gebruikt Comfort Zone gerecycled papier en recyclebare materialen. Alle producten zijn CO2-neutraal, dankzij een herbebossingsproject in Ethiopië. Daarnaast zijn de producten afkomstig uit een CO2-neutrale productielocatie, waar gebruik wordt gemaakt van hernieuwbare energie.


Wat is de oorsprong van Comfort Zone?

Comfort Zone werd in 1996 opgericht in Parma in Italië, als de skin care divisie van de Davines Group, een familiebedrijf dat nog steeds met zorg wordt geleid door de familie Bollati. Wat begon als onderzoekslaboratorium en productielocatie van hoogwaardige formules, is uitgegroeid tot een professioneel, internationaal bedrijf met een breed aanbod van behandelingen en verzorgingsproducten voor professioneel- en thuisgebruik. Het Comfort Zone concept wordt vormgegeven door oprichter en voorzitter dr. Davide Bollati. Zijn dynamische visie en streven naar uitmuntendheid komt voort uit zijn wetenschappelijke achtergrond als farmaceut en zijn passie voor schoonheid.

 

Welke productlijnen verkoopt Comfort zone?

Comfort Zone heeft verschillende productlijnen, die geschikt zijn voor verschillende huidtypes. Een aantal productlijnen richten zich op het lichaam en andere richten zich op het gezicht. Daarnaast heeft Comfort Zone nog een aantal producten voor in huis, zoals kaarsen of home sprays, in het assortiment.
Wij lichten hieronder een aantal productlijnen toe.

Sacred Nature

Comfort Zone Sacred Nature is een biologische huidverzorgingslijn voor een jeugdige en veerkrachtige huid. Scientific Garden Extract en specifieke botanische ingrediënten stimuleren de huidvernieuwing en verzachten en verstevigen de huid. Daarnaast zorgen deze ingrediënten voor het herstellen van de veerkracht van de huid. De producten zijn dermatologisch getest en vrij van siliconen, dierlijke bijproducten, kunstmatige kleurstoffen, synthetische geurstoffen, ethoxylaten en acrylaten, SLS en SLES. Duurzaamheid is een belangrijk aspect van deze lijn. De verpakkingen zijn dan ook recyclebaar CO2-gecompenseerd.

Active Pureness

Comfort Zone Active Pureness is geschikt voor de vette, onzuivere en acne gevoelige huid. De producten bevatten alpha-hydroxyzuren, die de huid exfoliëren en vernieuwen. Witte en groene klei absorberen het overtollige talg van de huid en Garcinia Mangostana heeft een antibacteriële en ontstekingsremmende werking.

Aromasoul

Comfort Zone Aroma Soul bevat Body producten die geschikt zijn voor alle huidtypes. De producten zijn op basis van aromatische oliën en werken zeer verzorgend. Een populair product uit deze lijn is de Aromasoul Mediterranean Shower Gel. Dit is een verzorgende en hydraterende Shower Gel, die geschikt is voor alle huidtypes.

Sun Soul

De naam van deze lijn verklapt het waarschijnlijk al, maar Comfort Zone Sun Soul beschermen het gezicht en lichaam tegen de zon. De producten uit deze lijn bieden een hoge UVA en UVB bescherming, zijn waterbestendig en bevatten Photo-stabiele filters.

Body active

De producten van Comfort Zone Body Active zijn er vooral op gericht om tijdens en na het sporten te gebruiken. De Body Active Booster wordt voorafgaand aan het sporten aangebracht om de doorbloeding en de vetverbranding te stimuleren. De Body Active Cream verstevigt de huid en heeft een antioxidante werking. De Body Active Shower Gel is een milde, maar intensieve reiniging met een licht exfoliërende werking.

Body strategist

Comfort Zone Body Strategist richt zich op het verstevigen, voorkomen en bestrijden van cellulitis. Een populair product uit deze lijn is de Body Strategist Cream Gel. Deze gel zorgt voor een verandering in de weefselstructuur en corrigeert vochtophopingen. Hierdoor wordt het  silhouet zichtbaar verbeterd.

Skin Regimen 

De producten van Comfort Zone Skin Regimen zijn zeer actieve en compacte producten te gebruiken gedurende alle vier de seizoenen. Dankzij verschillende texturen en consistentie, voldoet skin regimen aan de behoeften van zowel de jongere huid met de eerste tekenen van veroudering als de rijpe en vermoeide huid met rimpels.

Remedy

De producten uit de Comfort Zone Remedy lijn zijn voor de gevoelige huid. Het is de professionele oplossing om de gevoelige en verzwakte huid te verzachten en te versterken. REMEDY bezit de kracht van natuurlijke ingrediënten om de gezondheid van de gevoelige, verzwakte huid te bevorderen.

Hydramemory

De producten uit de Comfort Zone Hydramemory lijn zijn zeer effectief voor de bestrijding van een vochtarme huid. Ze zorgen voor een dubbele hydratatie, waarmee de barrièrefunctie van de huid wordt versterkt. De producten maken de huid voller, meer gehydrateerd en laten de huid soepel en zacht aanvoelen. De twee bestsellers van deze lijn zijn de Comfort Zone Hydramemory Cream en de Comfort Zone Hydramemory Cream Gel.

Wil je meer weten over de producten van Comfort Zone?

De producten van Comfort Zone koop je eenvoudig bij Care for Skin. Wil je graag meer informatie over de producten? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag.