COMFORT ZONE CREME

Active Pureness Fluid
€41,50
Hydramemory Cream - 30 ml
€29,00
Hydramemory Cream Gel
€51,50
Remedy Cream
Comfort Zone
€63,50
Remedy Defense Cream - 30 ml
€35,50
Remedy Defense Cream - 60 ml
€71,00
Renight Cream - 30 ml
€40,00
Renight Cream - 60 ml
€80,00
Sacred Nature  Hydra Cream
€69,00
Sacred Nature  Nutrient Cream
€69,00
Skin Regimen Hydra Fluid
€59,00
Skin Regimen Polypeptide Cream
€83,00
Skin Regimen Tripeptide Cream
€81,50
Sublime Skin Cream - 30 ml
€48,00
Sublime Skin Oil Cream
€105,00
Watersoul Soul Eco Aloë Gel
€26,00

Voor alle huidtypes en huidcondities biedt Comfort Zone Skin Care een passende creme of fluid aan. Zowel voor de man als voor de vrouw zijn er op het huidtype en  huidconditie passende mogelijkheden.

Er zijn verschillende lijnen van Comfort Zone, de producten uit de Comfort Zone Hydramemory lijn zijn zeer effectief voor de bestrijding van een vochtarme huid. De twee bestsellers van deze lijn zijn de Comfort Zone Hydramemory Cream en de Comfort Zone Hydramemory Cream Gel.

De producten van Comfort Zone Skin Regimen zijn zeer actieve en compacte producten te gebruiken gedurende alle vier de seizoenen. Dankzij verschillende texturen en consistentie, voldoet skin regimen aan de behoeften van zowel de jongere huid met de eerste tekenen van veroudering als de rijpe en vermoeide huid met rimpels.

Comfort Zone Sacred Nature is een biologische huidverzorgingslijn voor een jeugdige en veerkrachtige huid. Scientific Garden Extract en specifieke botanische ingrediënten stimuleren de huidvernieuwing en verzachten en verstevigen de huid. Daarnaast zorgen deze ingrediënten voor het herstellen van de veerkracht van de huid. 

De producten uit de Comfort Zone Remedy lijn zijn voor de gevoelige huid. Het is de professionele oplossing om de gevoelige en verzwakte huid te verzachten en te versterken. REMEDY bezit de kracht van natuurlijke ingrediënten om de gezondheid van de gevoelige, verzwakte huid te bevorderen.

Comfort Zone Creme

Onderstaand een selectie uit de creme's en fluids van Comfort Zone.

Comfort Zone Remedy Cream: De Remedy Cream is een aangenaam lichte, kalmerende en hydraterende crème voor de gevoelige, reactieve huid die gevoelig is voor roodheid. De Remedy Cream is niet vettig en sluit de huid niet af. De huidbarrière wordt versterkt en de huid krijgt een aangenaam en beschermd gevoel.

Comfort Zone Active Pureness Fluid: De Active Pureness Fluid is een hydraterende fluid voor de onzuivere, vette en acnegevoelige huid. De unieke combinatie van Vitamine C en matterende poeders maken het tot een ideaal hydraterend product dat ook zeer geschikt is als basis voor make-up. 

Comfort Zone Renight Cream: De Renight Cream is een multi-vitamine nachtcrème met voedende en reparerende werking. De crème heeft een rijke textuur waardoor het ideaal is als nachtbehandeling. De huid wordt ontspannen en voelt heerlijk zacht aan.

Comfort Zone Sublime Skin Cream: De Comfort Zone Sublime Skin Cream is een crème met micro- en macro- hyaluronzuur, extracten van pioenroos en van palmitoyl glycine dat inwerkt op de steunpilaren van de huidstructuur. Na gebruik ziet de huid er compacter en zichtbaar opgevuld uit en daarnaast zien de contouren van de huid er meer gedefinieerd uit.

COMFORT ZONE Specialist

Op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin, vind je alle producten van Comfort Zone. Als gediplomeerd specialisten zijn wij opgeleid door Comfort Zone om met de producten te kunnen adviseren en jou het beste huidadvies te kunnen geven. Daarom is er dagelijks een specialist bij ons aanwezig om jouw vragen te beantwoorden of om jou van een huidadvies te voorzien. Comfort Zone is het perfecte merk voor de moderne vrouw, luxe huidverbetering met een eigen beleving. Wil je met de producten van Comfort Zone starten of een stap verder in jouw huidverzorgingsroutine, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen je graag > 0850607005

COMFORT ZONE Online bestellen

Bij Care for Skin bestel je de producten van Comfort Zone snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestel je doordeweeks voor 21:00 uur, dan heb je de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL door onszelf ingepakt.