Active Pureness Mask
€36,00
Hydramemory Mask
Comfort Zone
€40,00
Renight Mask
Comfort Zone
€50,00
Skin Regimen Night Detox
€81,50
Sublime Skin Lift Mask
€70,00

COMFORT ZONE MASKERS

De Maskers van Comfort Zone zijn gericht op het huidtype. Product dat één tot vaker per week wordt geadviseerd te gebruiken als extra product in de huidverzorgingsroutine. Maskers bevatten een combinatie van werkstoffen, waardoor het masker kan voeden, kalmeren, herstellen, verstevigen of bijvoorbeeld ontstekingsremmend kan werken. Het is een oppepper voor de huid.

COMFORT ZONE Specialist

Op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin, vind je alle producten van Comfort Zone. Als gediplomeerd specialisten zijn wij opgeleid door Comfort Zone om met de producten te kunnen adviseren en jou het beste huidadvies te kunnen geven. Daarom is er dagelijks een specialist bij ons aanwezig om jouw vragen te beantwoorden of om jou van een huidadvies te voorzien. Comfort Zone is het perfecte merk voor de moderne vrouw, luxe huidverbetering met een eigen beleving. Wil je met de producten van Comfort Zone starten of een stap verder in jouw huidverzorgingsroutine, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen je graag > 0850607005

COMFORT ZONE Online bestellen

Bij Care for Skin bestel je de producten van Comfort Zone snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestel je doordeweeks voor 21:00 uur, dan heb je de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL door onszelf ingepakt.