COMFORT ZONE MASKERS

Active Pureness Mask
€37,25
Hydramemory Mask
Comfort Zone
€41,50
Renight Mask
Comfort Zone
€52,00
Skin Regimen Night Detox
€84,50

De Maskers van Comfort Zone zijn gericht op het huidtype. Een masker is een product dat één tot vaker per week wordt geadviseerd te gebruiken als extra verzorgingsproduct in de huidverzorgingsroutine. Maskers bevatten een combinatie van werkstoffen, waardoor het masker kan voeden, kalmeren, herstellen, verstevigen of bijvoorbeeld ontstekingsremmend kan werken. Het is een oppepper voor de huid.

Voor alle huidtypes en huidcondities biedt Comfort Zone Skin Care een passend masker aan. Zowel voor de man als voor de vrouw zijn er op het huidtype en  huidconditie passende mogelijkheden.

Er zijn verschillende lijnen van Comfort Zone, de producten uit de Comfort Zone Hydramemory lijn zijn zeer effectief voor de bestrijding van een vochtarme huid. De twee bestsellers van deze lijn zijn de Comfort Zone Hydramemory Cream en de Comfort Zone Hydramemory Cream Gel.

De producten van Comfort Zone Skin Regimen zijn zeer actieve en compacte producten te gebruiken gedurende alle vier de seizoenen. Dankzij verschillende texturen en consistentie, voldoet skin regimen aan de behoeften van zowel de jongere huid met de eerste tekenen van veroudering als de rijpe en vermoeide huid met rimpels.

Comfort Zone Sacred Nature is een biologische huidverzorgingslijn voor een jeugdige en veerkrachtige huid. Scientific Garden Extract en specifieke botanische ingrediënten stimuleren de huidvernieuwing en verzachten en verstevigen de huid. Daarnaast zorgen deze ingrediënten voor het herstellen van de veerkracht van de huid. 

De producten uit de Comfort Zone Remedy lijn zijn voor de gevoelige huid. Het is de professionele oplossing om de gevoelige en verzwakte huid te verzachten en te versterken. REMEDY bezit de kracht van natuurlijke ingrediënten om de gezondheid van de gevoelige, verzwakte huid te bevorderen.

Comfort Zone Maskers


Comfort Zone Renight Mask
: Het Renight Mask is een voedend vitamine leave-on masker met een intensief herstellende werking. Het masker zal de huid optimaal hydrateren, verzachten. Door de hoge concentratie van pro-vitamine A, Vitamine E en oligo-elementen heeft het masker een intense antioxidanten werking.

Comfort Zone Hydramemory Mask: Het Hydramemory Mask is een leave-on gel masker die in slechts 3 minuten door de huid wordt opgenomen en al na 1 uur resultaten laat zien. Het masker bevat een hoog gehalte aan hyaluronzuur en moringaolie, voor optimale hydratatie van de huid. De huid ziet er gehydrateerd, glad en zacht uit. 

Comfort Zone Sublime Skin Lift Mask: Het Skin Lift Mask is een verstevigend masker dat niet verwijderd hoeft te worden. De huid gaat er direct jonger uitzien. Kan gedurende de dag gebruikt worden of als masker voor de nacht. Wanneer je wakker wordt met strakkere gezichtscontouren en minder zichtbare tekenen van huidveroudering. Ideaal voor de rijpere huid en de huid met lijntjes en een gebrek aan stevigheid. 

Comfort Zone Active Pureness Mask: Het Active Pureness Mask is een zuiverend masker met groene en witte klei. Het maakt de huid mat en helder en de poriën minder zichtbaar. Daarnaast absorbeert het product overtollig talg.

COMFORT ZONE Specialist

Op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin, vind je alle producten van Comfort Zone. Als gediplomeerd specialisten zijn wij opgeleid door Comfort Zone om met de producten te kunnen adviseren en jou het beste huidadvies te kunnen geven. Daarom is er dagelijks een specialist bij ons aanwezig om jouw vragen te beantwoorden of om jou van een huidadvies te voorzien. Comfort Zone is het perfecte merk voor de moderne vrouw, luxe huidverbetering met een eigen beleving. Wil je met de producten van Comfort Zone starten of een stap verder in jouw huidverzorgingsroutine, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen je graag > 0850607005

COMFORT ZONE Online bestellen

Bij Care for Skin bestel je de producten van Comfort Zone snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestel je doordeweeks voor 21:00 uur, dan heb je de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL door onszelf ingepakt.