Remedy Cream To Oil
€31,50
Remedy Oil
Comfort Zone
€57,00
Renight Vitamin Oil
€56,00

COMFORT ZONE OLIEN

De Olien van Comfort Zone die in de producten worden gebruikt, worden zorgvuldig samengesteld. Deze olien zijn puur te gebruiken of als toevoeging op een bestaand product, maar kunnen ook puur worden gebruikt, zowel plaatselijk als over het gehele gelaat. Dit is afhankelijk van de huidbehoefte.

De olien die worden gebruikt zijn volledig van natuurlijke oorsprong en daarmee bestaan deze producten tot 99% uit natuurlijke ingredienten.

 

COMFORT ZONE Specialist

Op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin, vind je alle producten van Comfort Zone. Als gediplomeerd specialisten zijn wij opgeleid door Comfort Zone om met de producten te kunnen adviseren en jou het beste huidadvies te kunnen geven. Daarom is er dagelijks een specialist bij ons aanwezig om jouw vragen te beantwoorden of om jou van een huidadvies te voorzien. Comfort Zone is het perfecte merk voor de moderne vrouw, luxe huidverbetering met een eigen beleving. Wil je met de producten van Comfort Zone starten of een stap verder in jouw huidverzorgingsroutine, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen je graag > 0850607005

COMFORT ZONE Online bestellen

Bij Care for Skin bestel je de producten van Comfort Zone snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestel je doordeweeks voor 21:00 uur, dan heb je de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL door onszelf ingepakt.