COMFORT ZONE OOG- EN LIPVERZORING

Hydramemory Eye Gel
€45,00
Skin Regimen Lift Eye Cream
€54,00
Skin Regimen Lip Balm
€25,00

De oog- en lipproducten die Comfort Zone aanbiedt zijn specifieke producten ter verzorging en herstel van de tere huid van de lippen en rondom de ogen.

De huid in deze gebieden heeft een andere type creme, balsam nodig dan de huid van het gelaat. Dit omdat de structuur van de lippen en oogzone, qua huid anders is. De huid is daar kwetsbare, de porien zijn daar fijner, de bloedsomloop is daar anders. Dit zijn allemaal redenen waarvoor het belangrijk is deze huid ook het juiste product te bieden ter verzoring en herstel.

Voor alle huidtypes en huidcondities biedt Comfort Zone Skin Care een passende creme of fluid aan. Zowel voor de man als voor de vrouw zijn er op het huidtype en  huidconditie passende mogelijkheden.

Er zijn verschillende lijnen van Comfort Zone, de producten uit de Comfort Zone Hydramemory lijn zijn zeer effectief voor de bestrijding van een vochtarme huid. De twee bestsellers van deze lijn zijn de Comfort Zone Hydramemory Cream en de Comfort Zone Hydramemory Cream Gel.

De producten van Comfort Zone Skin Regimen zijn zeer actieve en compacte producten te gebruiken gedurende alle vier de seizoenen. Dankzij verschillende texturen en consistentie, voldoet skin regimen aan de behoeften van zowel de jongere huid met de eerste tekenen van veroudering als de rijpe en vermoeide huid met rimpels.

Comfort Zone Sacred Nature is een biologische huidverzorgingslijn voor een jeugdige en veerkrachtige huid. Scientific Garden Extract en specifieke botanische ingrediënten stimuleren de huidvernieuwing en verzachten en verstevigen de huid. Daarnaast zorgen deze ingrediënten voor het herstellen van de veerkracht van de huid. 

De producten uit de Comfort Zone Remedy lijn zijn voor de gevoelige huid. Het is de professionele oplossing om de gevoelige en verzwakte huid te verzachten en te versterken. REMEDY bezit de kracht van natuurlijke ingrediënten om de gezondheid van de gevoelige, verzwakte huid te bevorderen.

Comfort Zone Oog- en Lipverzorging


Comfort Zone Hydramemory Eye Gel
: De Hydramemory Eye Gel is een ooggel die wallen en donkere kringen vermindert. De frisse hydraterende gel is makkelijk aan te brengen dankzij de metalen applicator. De oogcontouren worden meteen verfrist. Zeer geschikt voor als je veel uren achter een PC werkt, gedurende en na lange vliegreizen en zeker aanbevolen als je te weinig slaapt. 

Comfort Zone Skin Regimen Lift Eye Cream: De Comfort Zone Skin Regimen Lift Eye Cream zorgt voor een vermindering van duidelijke rimpels, donkere kringen en wallen. De crème wordt snel door de huid geabsorbeerd en heeft een meervoudige werking. Door de lichte structuur ook zeer geschikt voor de bovenste oogleden.

Comfort Zone Skin Regimen Lip Balm: Skin Regimen Lip Balm is een romige, voedende lippenbalsem verrijkt met kostbare natuurlijke oliën en boters. Het bevordert de hydratatie van de lippen en helpt droogheid en barsten tegen te gaan.

Comfort Zone Sublime Skin Eye Cream: De Sublime Skin Eye Cream is een innovatieve oogcrème om lijntjes, donkere kringen en wallen te verminderen. De ogen zien er jonger uit en het maakt de huid is compacter en gladder.

Comfort Zone Sublime Skin Eye Patch: De Comfort Zone Sublime Skin Eye Patch 6pcs is een innovatief, verfrissend en corrigerend hydrogel masker. Het masker biedt verlichting rond de ogen en corrigeert tekenen van vermoeidheid en zwelling in een aantal minuten.

COMFORT ZONE Specialist

Op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin, vind je alle producten van Comfort Zone. Als gediplomeerd specialisten zijn wij opgeleid door Comfort Zone om met de producten te kunnen adviseren en jou het beste huidadvies te kunnen geven. Daarom is er dagelijks een specialist bij ons aanwezig om jouw vragen te beantwoorden of om jou van een huidadvies te voorzien. Comfort Zone is het perfecte merk voor de moderne vrouw, luxe huidverbetering met een eigen beleving. Wil je met de producten van Comfort Zone starten of een stap verder in jouw huidverzorgingsroutine, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen je graag > 0850607005

COMFORT ZONE Online bestellen

Bij Care for Skin bestel je de producten van Comfort Zone snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestel je doordeweeks voor 21:00 uur, dan heb je de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL door onszelf ingepakt.