Hydramemory Eye Gel
€45,00
Skin Regimen Lift Eye Cream
€54,00
Skin Regimen Lip Balm
€25,00
Sublime Skin Eye Cream
€64,00
Sublime Skin Eye Patch
€52,00

COMFORT ZONE OOG- EN LIPVERZORING

De oog- en lipproducten die Comfort Zone aanbiedt zijn specifieke producten ter verzorging en herstel van de tere huid van de lippen en rondom de ogen.

De huid in deze gebieden heeft een andere type creme, balsam nodig dan de huid van het gelaat. Dit omdat de structuur van de lippen en oogzone, qua huid anders is. De huid is daar kwetsbare, de porien zijn daar fijner, de bloedsomloop is daar anders. Dit zijn allemaal redenen waarvoor het belangrijk is deze huid ook het juiste product te bieden ter verzoring en herstel.

COMFORT ZONE Specialist

Op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin, vind je alle producten van Comfort Zone. Als gediplomeerd specialisten zijn wij opgeleid door Comfort Zone om met de producten te kunnen adviseren en jou het beste huidadvies te kunnen geven. Daarom is er dagelijks een specialist bij ons aanwezig om jouw vragen te beantwoorden of om jou van een huidadvies te voorzien. Comfort Zone is het perfecte merk voor de moderne vrouw, luxe huidverbetering met een eigen beleving. Wil je met de producten van Comfort Zone starten of een stap verder in jouw huidverzorgingsroutine, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen je graag > 0850607005

COMFORT ZONE Online bestellen

Bij Care for Skin bestel je de producten van Comfort Zone snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestel je doordeweeks voor 21:00 uur, dan heb je de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL door onszelf ingepakt.