COMFORT ZONE PEELING

Essential Peeling
Comfort Zone
€39,25
Essential Scrub
Comfort Zone
€38,50
Skin Regimen Glyco Lacto Peel
€76,75

De Peelings en scrubs van Comfort Zone zijn erop gericht om de huid te ondersteunen in het verdunnen van de hoornlaag, dit ter stimulans om de opname van de voedingselementen in het gebruik van de vervolgproducten te activeren.

Voor alle huidtypes en huidcondities biedt Comfort Zone Skin Care een passende creme of fluid aan. Zowel voor de man als voor de vrouw zijn er op het huidtype en  huidconditie passende mogelijkheden.

Er zijn verschillende lijnen van Comfort Zone, de producten uit de Comfort Zone Hydramemory lijn zijn zeer effectief voor de bestrijding van een vochtarme huid. De twee bestsellers van deze lijn zijn de Comfort Zone Hydramemory Cream en de Comfort Zone Hydramemory Cream Gel.

De producten van Comfort Zone Skin Regimen zijn zeer actieve en compacte producten te gebruiken gedurende alle vier de seizoenen. Dankzij verschillende texturen en consistentie, voldoet skin regimen aan de behoeften van zowel de jongere huid met de eerste tekenen van veroudering als de rijpe en vermoeide huid met rimpels.

Comfort Zone Sacred Nature is een biologische huidverzorgingslijn voor een jeugdige en veerkrachtige huid. Scientific Garden Extract en specifieke botanische ingrediënten stimuleren de huidvernieuwing en verzachten en verstevigen de huid. Daarnaast zorgen deze ingrediënten voor het herstellen van de veerkracht van de huid. 

De producten uit de Comfort Zone Remedy lijn zijn voor de gevoelige huid. Het is de professionele oplossing om de gevoelige en verzwakte huid te verzachten en te versterken. REMEDY bezit de kracht van natuurlijke ingrediënten om de gezondheid van de gevoelige, verzwakte huid te bevorderen.

Comfort Zone Peelings en Scrubs


Comfort Zone Essential Peeling
: Essential Peeling is een crème-achtig peelingmasker die de huid zacht en glad maakt. Onzuiverheden, dode huidcellen en overtollige talg worden verwijdert. Erg geschikt voor de gevoelige huid. In het bijzonder aanbevolen in koude klimaten. 

Comfort Zone Essential Scrub: De Essential Scrub hydrateert en verzorgd de huid. Door wekelijks een scrub of peeling te gebruiken verwijder je de dode huidcellen en ziet de huid er weer fris, stralend en egaal uit. De poriën worden verfijnt en onzuiverheden worden verwijdert. Geschikt voor ieder huidtype, in het bijzonder de vette, onzuivere huid. 

Comfort Zone Skin Regimen Glyco Lacto Peel: Deze peeling dringt die in de huid en zorgt voor huidvernieuwing. Het zorgt voor een egale teint en vermindert fijne lijntjes en rimpels. Het geeft een glow boost. Het gaat de eerste tekenen van huidveroudering tegen voor een gladde, stralende huid.

Comfort Zone Sublime Skin Peel Pad: De Comfort Zone Sublime Skin Peel Pad is een peel masker die de celvernieuwing stimuleert. De huid wordt strakker en straalt als nooit te voren. 

COMFORT ZONE Specialist

Op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin, vind je alle producten van Comfort Zone. Als gediplomeerd specialisten zijn wij opgeleid door Comfort Zone om met de producten te kunnen adviseren en jou het beste huidadvies te kunnen geven. Daarom is er dagelijks een specialist bij ons aanwezig om jouw vragen te beantwoorden of om jou van een huidadvies te voorzien. Comfort Zone is het perfecte merk voor de moderne vrouw, luxe huidverbetering met een eigen beleving. Wil je met de producten van Comfort Zone starten of een stap verder in jouw huidverzorgingsroutine, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen je graag > 0850607005

COMFORT ZONE Online bestellen

Bij Care for Skin bestel je de producten van Comfort Zone snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestel je doordeweeks voor 21:00 uur, dan heb je de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL door onszelf ingepakt.