Active Pureness Corrector
€27,00
Hydramemory Serum
Comfort Zone
€66,00
Remedy Serum
Comfort Zone
€74,00
Skin Regimen 10.0 Tulsi Booster
€87,00
Skin Regimen 15.0 Vit C Booster
€87,00
Sublime Skin Corrector
€79,00
Sublime Skin Essence
€79,00
Sublime Skin Oil Serum
€99,50
Sublime Skin Serum
Comfort Zone
€90,00

COMFORT ZONE SERUMS & BOOSTERS

Comfort Zone heeft voor alle huidcondities en huidtypes een Serum of een Booster. Afhankelijk van de behoefte van de huid in combinatie met het huidtype kan hiervoor de juiste keuze worden gemaakt.

Een Serum wordt aanbevolen om deze dagelijks te gebruiken, na het reinigen van het gelaat aan te brengen, waarna de dag- of nachtverzorging kan worden gebruikt. De Serums bevatten een krachtige mix van verschillende ingredienten, die de huid ondersteunen in de dagelijkse verzorging en herstel.

Een Booster wordt aanbevolen om tijdelijk als kuur, de huid een extra boost te geven. Een Booster heeft naast een combinatie van werkzame ingredienten, een hoge concentratie van een cruciaal ingredient voor de huid. Dit zorgt voor een beter resultaat bij huidproblemen (storende huidcondities) die je wilt aanpakken.

COMFORT ZONE Specialist

Op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin, vind je alle producten van Comfort Zone. Als gediplomeerd specialisten zijn wij opgeleid door Comfort Zone om met de producten te kunnen adviseren en jou het beste huidadvies te kunnen geven. Daarom is er dagelijks een specialist bij ons aanwezig om jouw vragen te beantwoorden of om jou van een huidadvies te voorzien. Comfort Zone is het perfecte merk voor de moderne vrouw, luxe huidverbetering met een eigen beleving. Wil je met de producten van Comfort Zone starten of een stap verder in jouw huidverzorgingsroutine, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen je graag > 0850607005

COMFORT ZONE Online bestellen

Bij Care for Skin bestel je de producten van Comfort Zone snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestel je doordeweeks voor 21:00 uur, dan heb je de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL door onszelf ingepakt.