COMFORT ZONE SERUMS & BOOSTERS

Active Pureness Corrector
€27,00
Hydramemory Serum
Comfort Zone
€66,00
Remedy Serum
Comfort Zone
€74,00
Skin Regimen 10.0 Tulsi Booster
€87,00
Skin Regimen 15.0 Vit C Booster
€87,00
Sublime Skin Essence
€79,00

Comfort Zone heeft voor alle huidcondities en huidtypes een Serum of een Booster. Afhankelijk van de behoefte van de huid in combinatie met het huidtype kan hiervoor de juiste keuze worden gemaakt.

Een Serum wordt aanbevolen om deze dagelijks te gebruiken, na het reinigen van het gelaat aan te brengen, waarna de dag- of nachtverzorging kan worden gebruikt. De Serums bevatten een krachtige mix van verschillende ingrediënten, die de huid ondersteunen in de dagelijkse verzorging en herstel.

Een Booster wordt aanbevolen om tijdelijk als kuur, de huid een extra boost te geven. Een Booster heeft naast een combinatie van werkzame ingrediënten, een hoge concentratie van een cruciaal ingrediënt voor de huid. Dit zorgt voor een beter resultaat bij huidproblemen (storende huidcondities) die je wilt aanpakken.

Voor alle huidtypes en huidcondities biedt Comfort Zone Skin Care een passende creme of fluid aan. Zowel voor de man als voor de vrouw zijn er op het huidtype en  huidconditie passende mogelijkheden.

Er zijn verschillende lijnen van Comfort Zone, de producten uit de Comfort Zone Hydramemory lijn zijn zeer effectief voor de bestrijding van een vochtarme huid. De twee bestsellers van deze lijn zijn de Comfort Zone Hydramemory Cream en de Comfort Zone Hydramemory Cream Gel.

De producten van Comfort Zone Skin Regimen zijn zeer actieve en compacte producten te gebruiken gedurende alle vier de seizoenen. Dankzij verschillende texturen en consistentie, voldoet skin regimen aan de behoeften van zowel de jongere huid met de eerste tekenen van veroudering als de rijpe en vermoeide huid met rimpels.

Comfort Zone Sacred Nature is een biologische huidverzorgingslijn voor een jeugdige en veerkrachtige huid. Scientific Garden Extract en specifieke botanische ingrediënten stimuleren de huidvernieuwing en verzachten en verstevigen de huid. Daarnaast zorgen deze ingrediënten voor het herstellen van de veerkracht van de huid. 

De producten uit de Comfort Zone Remedy lijn zijn voor de gevoelige huid. Het is de professionele oplossing om de gevoelige en verzwakte huid te verzachten en te versterken. REMEDY bezit de kracht van natuurlijke ingrediënten om de gezondheid van de gevoelige, verzwakte huid te bevorderen.

Comfort Zone Serums en Boosters


Comfort Zone Hydramemory Serum
: Het Comfort Zone Hydramemory Serum hydrateert de huid langdurig en intensief. De productie van hyaluronzuur wordt versterkt waardoor de huid dagelijks meer gehydrateerd wordt. De sorbet-achtige structuur geeft de huid een heerlijk fris gevoel.  

Comfort Zone Skin Regimen 15.0 Vit C Booster: De Skin Regimen 15.0 Vit C Booster is een krachtige anti aging vitamine C booster die helpt bij het verbeteren van donkere vlekken, vergrote poriën en een oneven teint. Doormiddel van een luchtdichte verpakking behoudt de vitamine C zijn activering.

Comfort Zone Sublime Skin Intensive Serum: De Comfort Zone Sublime Skin Intensive Serum is een lichte formule met een natuurlijke tint. Het serum bevat extracten om celveroudering te bestrijden en om zichtbaar en langdurig rimpels en expressie lijnen te corrigeren.

Comfort Zone Sublime Skin Serum: Het Sublime Skin Serum is een serum die de huid zichtbaar opvult en de contouren van het gelaat er gedefinieerd uit laat zien. De huid ziet er compacter en stralender uit.

Comfort Zone Skin Regimen 1.5 Retinol Booster: De Skin Regimen 1.5 Retinol Booster heeft een vernieuwende werking die ervoor zorgt dat de huidinspanning verbeterd en om de rimpels en imperfecties te helpen verminderen.

Comfort Zone Active Pureness Corrector: De Comfort Zone Active Pureness Corrector is een intensief reinigende behandeling met 3% glycolzuur en 3% amandelzuur. Het kan direct aangebracht worden op de onzuiverheden, dit om een snelle genezing te bevorderen.

Comfort Zone Sublime Skin Essence: De Sublime Skin Essence is een intensief herstellende en gladmakende lotion die de huidproteïnen stimuleert, waardoor de huid verstevigd wordt en rimpels verminderen. De lotion heeft een direct hydraterende werking, wat de werkzaamheid van de daarna aangebrachte producten optimaliseert. Voor een gladdere, meer gehydrateerde en elastische huid. 

COMFORT ZONE Specialist

Op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin, vind je alle producten van Comfort Zone. Als gediplomeerd specialisten zijn wij opgeleid door Comfort Zone om met de producten te kunnen adviseren en jou het beste huidadvies te kunnen geven. Daarom is er dagelijks een specialist bij ons aanwezig om jouw vragen te beantwoorden of om jou van een huidadvies te voorzien. Comfort Zone is het perfecte merk voor de moderne vrouw, luxe huidverbetering met een eigen beleving. Wil je met de producten van Comfort Zone starten of een stap verder in jouw huidverzorgingsroutine, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen je graag > 0850607005

COMFORT ZONE Online bestellen

Bij Care for Skin bestel je de producten van Comfort Zone snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestel je doordeweeks voor 21:00 uur, dan heb je de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL door onszelf ingepakt.