COMFORT ZONE TONERS

Active Pureness Toner
€31,00
Essential Toner
Comfort Zone
€25,50
Hydramemory Essence
€60,00
Remedy Toner
Comfort Zone
€32,50
Skin Regimen Microalgae Essence
€62,25

De Toners van Comfort Zone zijn specifiek afgestemd op de huidtypes. De Toner wordt gebruikt als tweede stap in de reiniging (na een reinigingsmelk, reinigingsfoam, reinigingsolie, etc.). Deze zorgt ervoor dat de pH-waarde na de reiniging geneutraliseerd wordt naar een pH-waarde van 5,5, oftewel pH-huidneutraal. Een juiste pH-waarde zorgt ervoor dat de huid de werkstoffen uit opvolgende serums/crèmesbeter kan opnemen, om vervolgens de huidcellen aan het werk te zetten. 

Ook kan de Toner extra werkstoffen bevatten met een functie om bijvoorbeeld de huid te kalmeren, ontstekingen te remmen of huidverbetering te stimuleren.

Voor alle huidtypes en huidcondities biedt Comfort Zone Skin Care een passende creme of fluid aan. Zowel voor de man als voor de vrouw zijn er op het huidtype en  huidconditie passende mogelijkheden.

Er zijn verschillende lijnen van Comfort Zone, de producten uit de Comfort Zone Hydramemory lijn zijn zeer effectief voor de bestrijding van een vochtarme huid. De twee bestsellers van deze lijn zijn de Comfort Zone Hydramemory Cream en de Comfort Zone Hydramemory Cream Gel.

De producten van Comfort Zone Skin Regimen zijn zeer actieve en compacte producten te gebruiken gedurende alle vier de seizoenen. Dankzij verschillende texturen en consistentie, voldoet skin regimen aan de behoeften van zowel de jongere huid met de eerste tekenen van veroudering als de rijpe en vermoeide huid met rimpels.

Comfort Zone Sacred Nature is een biologische huidverzorgingslijn voor een jeugdige en veerkrachtige huid. Scientific Garden Extract en specifieke botanische ingrediënten stimuleren de huidvernieuwing en verzachten en verstevigen de huid. Daarnaast zorgen deze ingrediënten voor het herstellen van de veerkracht van de huid. 

De producten uit de Comfort Zone Remedy lijn zijn voor de gevoelige huid. Het is de professionele oplossing om de gevoelige en verzwakte huid te verzachten en te versterken. REMEDY bezit de kracht van natuurlijke ingrediënten om de gezondheid van de gevoelige, verzwakte huid te bevorderen.

Comfort Zone Toners en Lotions


Comfort Zone Active Pureness Toner: De Active Pureness Toner is een verstevigende lotion voor een exfoliërende werking. De toner zuivert de poriën en maakt deze minder zichtbaar. Geschikt voor de onzuivere, vette en acnegevoelige huid. Aanbevolen voor in warme, vochtige klimaten. 

Comfort Zone Essential Toner: De Essential Toner is een mooi product om het reinigen van de huid mee af te sluiten, omdat het de huidbalans herstelt. Deze alcoholvrije, herbalancerende toner is ideaal voor dagelijks gebruik en geschikt voor ieder huidtype.

Comfort Zone Hydramemory Essence: De Hydramemory Essence zorgt dat de vervolgproducten beter worden opgenomen en vermindert lijntjes en rimpels. Het gebruik van essence resulteert in een sterke, gezonde en jeugdige huid. Daarnaast heeft een essence een hydraterende werking, wat voor elke huid goed is. 

Comfort Zone Remedy Toner: De Comfort Zone Remedy Toner is een spraytonic die de gevoelige huid en de huid die last heeft van roodheid verzacht en en versterkt. De toner geeft onmiddellijk verlichting en hydratatie. De huid wordt beschermt. Ideaal bij blootstelling aan de zon of gedurende een dag in afgesloten ruimten met centrale verwarming en airconditioning. Met slechts 1 druk vernevelt de toner zich over het gelaat.

Comfort Zone Skin Regimen Microalgae Essence: De Skin Regimen Microalgae Essence is een gezichtslotion die de huid hydrateert en oplaadt. De huid zit er zachter uit en heeft een gezondere kleur. De Skin Regimen Microalgae geeft een verkwikkend en balancerend effect met een natuurlijke geur.

Comfort Zone Sublime Skin AHA Lotion: De Comfort Zone Sublime Skin AHA (Micropeel) Lotion 100ml is een dagelijkse behandeling om de celvernieuwing te stimuleren. Het product zorgt voor een betere opname en verhoogde werkzaamheid van het serum en de crème. De doffe huid gaat weer stralen.


COMFORT ZONE Specialist

Op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin, vind je alle producten van Comfort Zone. Als gediplomeerd specialisten zijn wij opgeleid door Comfort Zone om met de producten te kunnen adviseren en jou het beste huidadvies te kunnen geven. Daarom is er dagelijks een specialist bij ons aanwezig om jouw vragen te beantwoorden of om jou van een huidadvies te voorzien. Comfort Zone is het perfecte merk voor de moderne vrouw, luxe huidverbetering met een eigen beleving. Wil je met de producten van Comfort Zone starten of een stap verder in jouw huidverzorgingsroutine, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen je graag > 0850607005

COMFORT ZONE Online bestellen

Bij Care for Skin bestel je de producten van Comfort Zone snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestel je doordeweeks voor 21:00 uur, dan heb je de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL door onszelf ingepakt.