Active Pureness Toner
€31,00
Essential Toner
Comfort Zone
€25,50
Hydramemory Essence
€59,00
Remedy Toner
Comfort Zone
€31,50
Skin Regimen Microalgae Essence
€60,00

COMFORT ZONE TONERS

De Toners van Comfort Zone zijn specifiek afgestemd op de huidtypes. De Toner wordt gebruikt als tweede stap in de reiniging (na een reinigingsmelk, reinigingsfoam, reinigingsolie, etc.). Deze zorgt ervoor dat de pH-waarde na de reiniging geneutraliseerd wordt naar een pH-waarde van 5,5, oftewel pH-huidneutraal. Een juiste pH-waarde zorgt ervoor dat de huid de werkstoffen uit opvolgende serums/crèmesbeter kan opnemen, om vervolgens de huidcellen aan het werk te zetten. 

Ook kan de Toner extra werkstoffen bevatten met een functie om bijvoorbeeld de huid te kalmeren, ontstekingen te remmen of huidverbetering te stimuleren.

 

COMFORT ZONE Specialist

Op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin, vind je alle producten van Comfort Zone. Als gediplomeerd specialisten zijn wij opgeleid door Comfort Zone om met de producten te kunnen adviseren en jou het beste huidadvies te kunnen geven. Daarom is er dagelijks een specialist bij ons aanwezig om jouw vragen te beantwoorden of om jou van een huidadvies te voorzien. Comfort Zone is het perfecte merk voor de moderne vrouw, luxe huidverbetering met een eigen beleving. Wil je met de producten van Comfort Zone starten of een stap verder in jouw huidverzorgingsroutine, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen je graag > 0850607005

COMFORT ZONE Online bestellen

Bij Care for Skin bestel je de producten van Comfort Zone snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestel je doordeweeks voor 21:00 uur, dan heb je de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL door onszelf ingepakt.