Corpus Naturals

Corpus Naturals staat voor het harmoniseren van mens en natuur. De kernwaarden van het merk draaien om transparantie, duurzaamheid en integriteit. Alle producten zijn vervaardigd met volledig natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Ze bevatten geen synthetische geurstoffen, geen schadelijke chemicaliën en zijn veganistisch en dierproefvrij.

Bestseller
Deodorant - No. Green
Corpus Naturals
€28,00
Deodorant - Neroli
Corpus Naturals
€28,00
Deodorant - Cedar Flora
€28,00
Body Wash - Third Rose
Corpus Naturals
€32,00
Bestseller
Deodorant - Third Rose
Corpus Naturals
€28,00
Body Wash - No. Green
Corpus Naturals
€32,00
Bestseller
Deodorant - California
Corpus Naturals
€28,00
Body Wash - Santalum
Corpus Naturals
€32,00
Deodorant - Santalum
Corpus Naturals
€28,00
Soap Bar - No. Green
Corpus Naturals
€24,00

Hoe is Corpus Naturals ontstaan?

Corpus Naturals werd opgericht in 2018 door J.P. Mastey, een huidverzorgingsexpert met meer dan 15 jaar ervaring. Hoewel hij altijd geïnteresseerd was in natuurlijke producten, had Mastey toch moeite om producten te vinden die aan hoge normen voldeden. Na vele jaren van experimenteren was hij in staat om een effectieve, natuurlijke formule te creëren zonder in te leveren op de kwaliteit. Nieuw ontdekte technieken, doorzettingsvermogen en inspiratie kwamen allemaal samen en zo werd Corpus Naturals gecreëerd.

 

Waar staat Corpus Naturals voor?

Corpus Naturals staat voor het samenbrengen van mens en natuur. De kernwaarden van het merk draaien om transparantie, duurzaamheid en integriteit. Alle producten zijn vervaardigd met volledig natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Ze bevatten geen synthetische geurstoffen, geen schadelijke chemicaliën en zijn veganistisch en dierproefvrij.

Corpus Naturals streeft ernaar om consumenten in staat te stellen bewuste keuzes te maken over de producten die ze op hun lichaam aanbrengen, en gelooft dat natuurlijke producten niet alleen effectief, maar ook luxe kunnen zijn. Het merk staat voor de overtuiging dat natuurlijke producten een positief verschil kunnen maken in onze dagelijkse routines, onze gezondheid en onze planeet.

Alle producten worden gemaakt in de VS en er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken. Elk aspect van het product - van de formule tot de verpakking, tot de productie - is zorgvuldig overwogen, waarbij gebruik wordt gemaakt van hernieuwbare hydro-elektrische en zonne-energie. En zo werken ze samen met fabrikanten in de omgeving. Dat heeft het bijkomende milieuvoordeel van een verminderde koolstofvoetafdruk omdat het product minder 'reist'.

 

Corpus Naturals Deodorant

De Corpus Naturals deodorant lijn is volledig veganistisch en dierproefvrij. De natuurlijke deodorants zijn vrij van synthetische ingrediënten. In plaats daarvan gebruiken ze voor de natuurlijke deodorants ingrediënten uit de natuur, zoals plantaardige en essentiële oliën en mineralen. Deze ingrediënten werken samen om bacteriën te bestrijden die verantwoordelijk zijn voor lichaamsgeur en helpen vocht op te nemen.

Care for Skin heeft 7 soorten natuurlijke deodorant van Corpus Naturals in het assortiment:

- Corpus Naturals Deodorant - The Botanist
- Corpus Naturals Deodorant - Cedar Fiora
- Corpus Naturals Deodorant - Santalum
- Corpus Naturals Deodorant - Third Rose
- Corpus Naturals Deodorant - No. Green
- Corpus Naturals Deodorant - Neroli
- Corpus Naturals Deodorant - California

 

Welke Corpus Naturals producten zijn er nog meer?

Naast de natuurlijke deodorant hebben wij nog andere producten van Corpus Naturals in de collectie namelijk 3 soorten body wash en een fijne zeep.

Corpus Naturals Body Wash

De Corpus Naturals Body Wash is een douche gel, op basis van kokosnootemulsie. Het reinigt, hydrateert en maakt de huid zacht. Verrijkt met plantaardige extracten die de huid verzachten en kalmeren. De volgende soorten zijn verkrijgbaar bij Care for Skin:

- Corpus Naturals Body Wash - Santalum
- Corpus Naturals Body Wash - Third Rose
- Corpus Naturals Body Wash - No. Green

Corpus Naturals Soap bar

- Corpus Naturals Soap Bar - No. Green is een romige reiniger op basis van kokosnoot, in de vorm van een stuk zeep. Het verwijdert onzuiverheden van de huid en heeft een voedende en hydraterende werking. Met geurnoten van bergamot, roze citroen, oranjebloesem en kardemom.

 

Corpus Naturals kopen?

Corpus Naturals koop je bij Care for Skin, de online huidspecialist met persoonlijk en betrokken advies. Op zoek naar een geschikt product die het beste bij jou past, maar kom je er niet helemaal uit? Bel of mail ons gerust, wij staan voor je klaar!