In onze webshop vind je de producten van Coverderm. Coverderm foundation en make-up staan bekend om haar prachtige kleuren en huidvriendelijke camouflages.

-10%
Perfect Face
Coverderm
€39,50
€35,70
-10%
Perfect Legs
Coverderm
€39,50
€35,70
-10%
Classic foundation
€30,60
€27,60
-8%
Concealer
Coverderm
€20,60
€18,90
-6%
Finishing Powder
€30,60
€28,90
Skin Protector
€30,50
Removing Cream
€30,60
Compact Powder N
€28,40
-8%
Extra Care lotion 2
€24,90
€22,90
Compact Powder O
€28,40
-8%
Extra Care lotion 1
€24,90
€22,90
-10%
Compact Powder D
€31,50
€28,40

Coverderm

Coverderm is van oorsprong een Amerikaans merk en is volledig gespecialiseerd in het bedekken van huiden die ernstige pigmentstoornissen vertonen. Een normale foundation is behoorlijk transparant en blijft ook niet langer dan een paar uur zitten. Coverderm foundations blijven gegarandeerd 24 uur zitten, je kunt ermee zwemmen en ze zijn zweetbestendig. De formule blijft zelfs in het water tot anderhalf uur intact.

 

Coverderm Perfect Legs

Perfect Legs van Coverderm voor de camouflage van oneffenheden en imperfecties op uw benen en of lichaam. Camoufleert spataderen, striae, phlebitis, vitiligo, littekens, brandwonden, pigmentvlekken, zonnevlekjes, moedervlekken, kneuzingen en tatoeages.

Deze revolutionaire make-up is waterproof en geeft niet af, ook niet onder extreme omstandigheden als sporten en zwemmen. Perfect Legs is hypoalergeen en kan dagelijks gebruikt worden. Met UV-filter SPF16!

 

Coverderm Perfect Face

De Coverderm Perfect Face is een luchtige waterproof foundation die op een natuurlijke wijze camoufleert, verkrijgbaar in 9 verschillende tinten.

Zeer geschikt voor het camoufleren van de onrustige acné huid, zonder deze te verstoppen. Tevens camoufleert deze foundation zeer goed couperose, vitiligo, ouderdoms- en pigmentvlekken.

De zachte textuur van deze foundation egaliseert de huid en biedt een extreem lange dekking.
Door de unieke milde samenstelling is deze foundation ook zeer geschikt voor de gevoelige en acne huid.

Met UV-filter SPF20!

 

Coverderm foundation

De Coverderm Classic Foundation camoufleert de meest intensieve imperfecties en verkleuringen op een natuurlijke wijze en is verkrijgbaar in 10 verschillende tinten.

De Foundation is zelfs geschikt voor de camouflage van huidproblemen, geboortevlekken en tatoeages. Deze worden weggewerkt zonder daarbij de huid en de poriën te verstoppen.
De unieke, hypoallergene waterproof formule is makkelijk aan te brengen en houdt 24 uur lang.

Met UV-filter SPF15!

 

Coverderm kopen

Ben jij klaar voor het ontdekken van Coverderm? De producten van Coverderm koop je bij Care for Skin. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag.