Coverderm Classic Foundation

-10%
Classic foundation 1
€30,60
€27,60
-10%
Classic foundation 2
€30,60
€27,60
-10%
Classic foundation 3
€30,60
€27,60
-10%
Classic foundation 4
€30,60
€27,60
-10%
Classic foundation 5
€30,60
€27,60
-10%
Classic foundation 6
€30,60
€27,60
-10%
Classic foundation 7
€30,60
€27,60
-10%
Classic foundation 8
€30,60
€27,60
-10%
Classic foundation 9
€30,60
€27,60
Sample Kit Classic - Dark
€10,75
Sample Kit Classic - Light
€10,75
Sample Kit Classic - Medium
€10,75

Coverderm is van oorsprong een Amerikaans merk en is volledig gespecialiseerd in het bedekken van huiden die ernstige pigmentstoornissen vertonen. Een normale foundation is behoorlijk transparant en blijft ook niet langer dan een paar uur zitten. Coverderm foundations blijven gegarandeerd 24 uur zitten, je kunt ermee zwemmen en ze zijn zweet bestendig. De formule blijft zelfs in het water tot anderhalf uur intact.

De bestsellers van Coverderm zijn de Coverderm Perfect Legs, de Coverderm Perfect Face en de Coverderm Vanish Foundation. De Perfect Legs is een sterk dekkende camouflage creme om oneffenheden en imperfecties op lichaam en benen te camoufleren. De Perfect Face is een luchtige waterproof foundation voor het gezicht die op een natuurlijke wijze camoufleert. Deze foundation is zeer geschikt voor het camoufleren van alle huidtypes, maar ook de onrustige acné huid, zonder deze te verstoppen. Tevens camoufleert deze foundation zeer goed couperose, vitiligo, ouderdoms- en pigmentvlekken. De Vanish Foundation is een lang houdende make-up die perfect dekt en tegelijkertijd fijne adertjes en roodheid in het gezicht vermindert, dankzij het klinisch bewezen synergetische effect van Fucoidan en het MDI Complex biotech-actieve complex.Verrijkt met vitamine E en isoflavonen, biedt het een extra sterke anti-aging, verstevigende en verzachtende werking. Ideaal voor dagelijks gebruik.

Coverderm Classic Foundation

De Coverderm Foundation is geschikt voor de camouflage van huidproblemen, geboortevlekken en tatoeages. Deze worden weggewerkt zonder daarbij de huid en de poriën te verstoppen.
De unieke, hypoallergene waterproof formule is makkelijk aan te brengen en houdt 24 uur lang. 

De Coverderm Classic Foundation oogt natuurlijk en heeft een uiterst elastisch waterproof formule, is ietwat dikker van structuur en wordt veelal gebruikt in het gezicht, op de handen en op kleine lichaamsgedeeltes.

De Foundation dient daarom tussen de vingers wat zacht gemaakt te worden.

Met UV-filter SPF 30! 

 

Gebruik van de Coverderm Classic Foundation:

* Het gezicht reinigen met de Coverderm Removing Cream.

* Breng de Coverderm Skin Protector aan, hierdoor zal het resultaat van de Perfect Face egaal zijn.

* Breng de Coverderm Classic Foundation aan middels de vingertoppen of middels het gebruik van een make-up sponsje. Voor het beste resultaat met een licht draaiende, masserende beweging aanbrengen.

* Indien gewenst kan de Coverderm Classic Foundation gefixeerd worden met de Coverderm Finishing Powder.

* Voor het verwijderen van de Coverderm Perfect Face, dient een waterproof reinigingsproduct, zoals de Coverderm Removing Cream gebruikt te worden; omdat het een waterproof product is.

 

De Coverderm Classic Foundation is verkrijgbaar in 9 verschillende teinten:

Coverderm Classic Foundation 1: licht om de pigmentvlekken te camoufleren als basis, daarna een donkere teint aanbrengen die gelijk is aan de huidteint.

Coverderm Classic Foundation 2: geschikt voor de lichte huid, deze kleur heeft een roze ondertoon.

Coverderm Classic Foundation 3: geschikt voor de lichte huid, deze kleur heeft een gele ondertoon.

Coverderm Classic Foundation 4: geschikt voor de normaal (iets licht) blanke huid.

Coverderm Classic Foundation 5: geschikt voor de normaal (iets gebruind) blanke huid, deze teint heeft een licht roze ondertoon.

Coverderm Classic Foundation 6: geschikt voor de gebruinde huid en de licht mediterrane huid.

Coverderm Classic Foundation 7: donkere teint, geschikt voor de licht Afrikaanse huid, warme teint met ietwat roze ondertoon.

Coverderm Classic Foundation 8: donkere teint, geschikt voor de Hindoestaanse huid, deze teint heeft een gelige ondertoon.

Coverderm Classic Foundation 9: lichtere teint dan 7 en 8, geschikt voor de mediterrane huid, deze teint heeft een olijfkleurige ondertoon.

 

Coverderm Classic Foundation kopen

Ben jij klaar voor het ontdekken van Coverderm? De producten van Coverderm koop je bij Care for Skin. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag.

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Coverderm snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de huidspecialist online.