Coverderm Compact Powder Droge en Gevoelige Huid

Compact Powder D1
€28,40
Compact Powder D1A
€28,40
Compact Powder D2
€28,40
Compact Powder D3
€28,40
Compact Powder D4
€28,40
Compact Powder D4A
€28,40

Coverderm Compact Powder Droge en Gevoelige Huid

De Compact Powder Droge en Gevoelige Huid van Coverderm is geschikt voor de droge en gevoelige huidtype om zo de beste resultaten te geven wat betreft uiterlijk en de verzorging van de huid. De Powder wordt gebruikt als fixatie voor de make-up, om aantrekkelijke schaduwen te creeren, om fijne lijntjes te verminderen en om zo de beste resultaten te geven wat betreft uiterlijk en de verzorging van de huid.

Er zijn vier verschillende teinten in de Compact Powder Droge en Gevoelige Huid:

D1:

D2:

D3:

D4:

 

Coverderm Compact Powder Droge en Gevoelige Huid kopen

 

Ben jij klaar voor het ontdekken van Coverderm Compact Powder? De producten van Coverderm koop je bij Care for Skin. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag.

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Coverderm snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de huidspecialist online.