Coverderm Compact Powder Normale Huid

Compact Powder N1
€28,40
Compact Powder N1A
€28,40
Compact Powder N2
€28,40
Compact Powder N3
€28,40
Compact Powder N4
€28,40
Compact Powder N4A
€28,40

Coverderm Compact Powder Normale Huid

De Compact Powder Normale Huid van Coverderm is geschikt voor de normale huidtype om zo de beste resultaten te geven wat betreft uiterlijk en de verzorging van de huid. De Powder wordt gebruikt als fixatie voor de make-up, om aantrekkelijke schaduwen te creeren, om fijne lijntjes te verminderen en om zo de beste resultaten te geven wat betreft uiterlijk en de verzorging van de huid.

Er zijn vier verschillende teinten in de Compact Powder Normale Huid:

N1:

N2:

N3:

N4:

 

Coverderm Compact Powder Normale Huid kopen

 

Ben jij klaar voor het ontdekken van Coverderm Compact Powder? De producten van Coverderm koop je bij Care for Skin. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag.

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Coverderm snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de huidspecialist online.