Coverderm Compact Powder Vette en Acne Huid

Compact Powder O1
€28,40
Compact Powder O1A
€28,40
Compact Powder O2
€28,40
Compact Powder O3
€28,40
Compact Powder O4
€28,40
Compact Powder O4A
€28,40

Coverderm Compact Powder Vette en Acne Huid

De Compact Powder Vette en Acne Huid van Coverderm is geschikt voor de vette en onzuivere huidtype om zo de beste resultaten te geven wat betreft uiterlijk en de verzorging van de huid. De Powder wordt gebruikt als fixatie voor de make-up, om aantrekkelijke schaduwen te creeren, om fijne lijntjes te verminderen en om zo de beste resultaten te geven wat betreft uiterlijk en de verzorging van de huid.

Er zijn vier verschillende teinten in de Compact Powder Vette en Acne Huid:

O1:

O2:

O3:

O4:

 

Coverderm Compact Powder Vette en Acne Huid kopen

 

Ben jij klaar voor het ontdekken van Coverderm Compact Powder? De producten van Coverderm koop je bij Care for Skin. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag.

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Coverderm snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de huidspecialist online.