Coverderm Gezichtsverzorging

Extra Care lotion 1
€22,90
Extra Care lotion 2
€22,90
Removing Cream - 200 ml
€29,95
Removing Cream - 75 ml
€18,70
Skin Basics
Coverderm
€30,50
Skin Protector
€30,50

Coverderm is van oorsprong een Amerikaans merk en is volledig gespecialiseerd in het bedekken van huiden die ernstige pigmentstoornissen vertonen. Een normale foundation is behoorlijk transparant en blijft ook niet langer dan een paar uur zitten. Coverderm foundations blijven gegarandeerd 24 uur zitten, je kunt ermee zwemmen en ze zijn zweet bestendig. De formule blijft zelfs in het water tot anderhalf uur intact.

De bestsellers van Coverderm zijn de Coverderm Perfect Legs, de Coverderm Perfect Face en de Coverderm Vanish Foundation. De Perfect Legs is een sterk dekkende camouflage creme om oneffenheden en imperfecties op lichaam en benen te camoufleren. De Perfect Face is een luchtige waterproof foundation voor het gezicht die op een natuurlijke wijze camoufleert. Deze foundation is zeer geschikt voor het camoufleren van alle huidtypes, maar ook de onrustige acné huid, zonder deze te verstoppen. Tevens camoufleert deze foundation zeer goed couperose, vitiligo, ouderdoms- en pigmentvlekken. De Vanish Foundation is een lang houdende make-up die perfect dekt en tegelijkertijd fijne adertjes en roodheid in het gezicht vermindert, dankzij het klinisch bewezen synergetische effect van Fucoidan en het MDI Complex biotech-actieve complex.Verrijkt met vitamine E en isoflavonen, biedt het een extra sterke anti-aging, verstevigende en verzachtende werking. Ideaal voor dagelijks gebruik.

Coverderm Gezichtsverzorging

Coverderm Gezichtsverzorging zijn producten die in combinatie met de Coverderm producten gebruikt kunnen worden, als reiniging- en verzorgingsproducten.

Coverderm Extra Care Lotion 1: Deze lotion is speciaal voor de normale, droge en gevoelige huid. De Lotion heeft een zachte verfrissende werking op de huid. De huid wordt met deze lotion van de laatste restjes vuil en make-up ontdaan en in balans gebracht voor de opname van de opvolgende verzorging.

Coverderm Extra Care Lotion 2: Deze Lotion is speciaal voor de vette en onzuivere/acne huid. De lotion reinigt de huid op een milde wijze en brengt de huid in balans voor de opname van de opvolgende verzorging. De talgproductie wordt geremd en de lotion heeft een ontstekingsremmende werking op de huid.

Coverderm Removing Cream: De Coverderm Removing Cream verwijdert op een zachte manier de make-up van uw gezicht. Speciaal ontwikkeld voor de waterproof foundation van Coverderm; uiteraard voor alle andere foundations en make-up.

Coverderm Skin Basics: De Coverderm Skin Basics een 24hr verzorging voor alle huidtypes met een multivitaminen complex. Deze verzorging verzorgt de huid en voedt deze met ingrediënten als Vitamine A en Hyaluronzuur. Deze ingrediënten herstellen de vochtbalans van de huid en revitaliseren de huid. De huid wordt beschermt tegen vrije radicalen, waardoor de elasticiteit van de huid verbetert.

Coverderm Skin Protector: De Coverderm Skin Protector vormt de ideale basis voor het aanbrengen van de foundation. De Skin Protector is verrijkt met speciale ingrediënten die vocht vasthouden en de huid beschermen tegen invloeden van buitenaf. U kunt deze Skin Protector zien als een huidverzorging onder uw foundation.Tevens helpt deze Skin Protector de foundation egaler op de huid aan te brengen.

Coverderm Gezichtsverzorging kopen

Ben jij klaar voor het ontdekken van Coverderm? De producten van Coverderm koop je bij Care for Skin. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag.

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Coverderm snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de huidspecialist online.