Coverderm Lotion

Extra Care lotion 1
€22,90
Extra Care lotion 2
€22,90

Coverderm Lotion

De Coverderm Extra Care Lotion 1 is speciaal voor de normale, droge en gevoelige huid. De Lotion heeft een zachte verfrissende werking op de huid. De huid wordt met deze lotion van de laatste restje vuil en make-up ontdaan en in balans gebracht voor de opname van de opvolgende verzorging.

De Coverderm Extra Care Lotion 2 is speciaal voor de vette en onzuivere/acne huid. De lotion reinigt de huid op een milde wijze en brengt de huid in belans voor de opname van de opvolgende verzorging. De talgproductie wordt geremd en de lotion heeft een ontstekingsremmende werking op de huid.

Coverderm Extra Care Lotion kopen

Ben jij klaar voor het ontdekken van Coverderm? De producten van Coverderm koop je bij Care for Skin. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag.

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Coverderm snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de huidspecialist online.