Coverderm Reiniging

Coverderm Removing Cream
€18,70
Removing Cream
€29,95

Coverderm Reiniging

De Coverderm Removing Cream verwijdert op een zachte manier de make-up van jouw gezicht. Speciaal ontwikkeld voor de waterproof foundation van Coverderm; uiteraard voor alle andere foundations en make-up.

Naast het verwijderen van de make-up geeft deze reinigingscreme de huid ook een dieptereiniging. Overtollig talg wordt verwijderd en de huid wordt weer in balans gebracht. 

De Aloë vera bestanddelen in deze reiniging zorgen ervoor dat de huid kalmeert. Daardoor is deze reinigingscreme ook geschikt voor de meest gevoelige en acne huid.

Coverderm Removing Cream kopen

Ben jij klaar voor het ontdekken van Coverderm? De producten van Coverderm koop je bij Care for Skin. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag.

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Coverderm snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de huidspecialist online.