Coverderm Perfect Face

Perfect Face 1
€35,70
Perfect Face 2
€35,70
Perfect Face 3
€35,70
Perfect Face 3A
€37,70
Perfect Face 4
€35,70
Perfect Face 5
€35,70
Perfect Face 5A
€37,70
Perfect Face 6
€35,70
Perfect Face 7
€35,70
Perfect Face 8
€35,70
Perfect Face 9
€35,70

Coverderm is van oorsprong een Amerikaans merk en is volledig gespecialiseerd in het bedekken van huiden die ernstige pigmentstoornissen vertonen. Een normale foundation is behoorlijk transparant en blijft ook niet langer dan een paar uur zitten. Coverderm foundations blijven gegarandeerd 24 uur zitten, je kunt ermee zwemmen en ze zijn zweet bestendig. De formule blijft zelfs in het water tot anderhalf uur intact.

De bestsellers van Coverderm zijn de Coverderm Perfect Legs, de Coverderm Perfect Face en de Coverderm Vanish Foundation. De Perfect Legs is een sterk dekkende camouflage creme om oneffenheden en imperfecties op lichaam en benen te camoufleren. De Perfect Face is een luchtige waterproof foundation voor het gezicht die op een natuurlijke wijze camoufleert. Deze foundation is zeer geschikt voor het camoufleren van alle huidtypes, maar ook de onrustige acné huid, zonder deze te verstoppen. Tevens camoufleert deze foundation zeer goed couperose, vitiligo, ouderdoms- en pigmentvlekken. De Vanish Foundation is een lang houdende make-up die perfect dekt en tegelijkertijd fijne adertjes en roodheid in het gezicht vermindert, dankzij het klinisch bewezen synergetische effect van Fucoidan en het MDI Complex biotech-actieve complex.Verrijkt met vitamine E en isoflavonen, biedt het een extra sterke anti-aging, verstevigende en verzachtende werking. Ideaal voor dagelijks gebruik.

Coverderm Perfect Face

De Coverderm Perfect Face is een luchtige waterproof foundation die op een natuurlijke wijze camoufleert, verkrijgbaar in 9 verschillende tinten en is voor 24 uur houdbaar, water- en zweet bestendig.

Deze foundation is zeer geschikt voor het camoufleren van alle huidtypes, maar ook de onrustige acné huid, zonder deze te verstoppen. Tevens camoufleert deze foundation zeer goed couperose, vitiligo, ouderdoms- en pigmentvlekken.

De zachte textuur van deze foundation egaliseert de huid en biedt een extreem lange dekking.
Door de unieke milde samenstelling is deze foundation ook zeer geschikt voor de gevoelige en acne huid.

Met UV-filter SPF20!

Gebruik van de Coverderm Perfect Face:

* Het gezicht reinigen met de Coverderm Removing Cream.

* Breng de Coverderm Skin Protector aan, hierdoor zal het resultaat van de Perfect Face egaal zijn.

* Breng de Coverderm Perfect Face aan middels de vingertoppen of middels het gebruik van een make-up sponsje. Voor het beste resultaat met een licht draaiende, masserende beweging aanbrengen.

* Indien gewenst kan de Coverderm Perfect Face gefixeerd worden met de Coverderm Finishing Powder.

* Voor het verwijderen van de Coverderm Perfect Face, dient een waterproof reinigingsproduct, zoals de Coverderm Removing Cream gebruikt te worden; omdat het een waterproof product is.

 

De Coverderm Perfect Face is verkrijgbaar in 11 verschillende teinten:

Coverderm Perfect Face 1: licht om de pigmentvlekken te camoufleren als basis, daarna een donkere teint aanbrengen die gelijk is aan de huidteint.

Coverderm Perfect Face 2: geschikt voor de lichte huid, deze kleur heeft een roze ondertoon.

Coverderm Perfect Face 3: geschikt voor de lichte huid, deze kleur heeft een gele ondertoon.

Coverderm Perfect Face 3A: geschikt voor de lichte/blanke huid, deze teint zit tussen de 3 en 4 in.

Coverderm Perfect Face 4: geschikt voor de normaal (iets licht) blanke huid.

Coverderm Perfect Face 5: geschikt voor de normaal (iets gebruind) blanke huid, deze teint heeft een licht roze ondertoon.

Coverderm Perfect Face 5A: geschikt voor de blanke huidskleur, deze teint zit tussen 5 en 6 in.

Coverderm Perfect Face 6: geschikt voor de gebruinde huid en de licht mediterrane huid.

Coverderm Perfect Face 7: donkere teint, geschikt voor de licht Afrikaanse huid, warme teint met ietwat roze ondertoon.

Coverderm Perfect Face 8: donkere teint, geschikt voor de Hindoestaanse huid, deze teint heeft een gelige ondertoon.

Coverderm Perfect Face 9: lichtere teint dan 7 en 8, geschikt voor de mediterrane huid, deze teint heeft een olijfkleurige ondertoon.

 

Coverderm Perfect Face kopen

Ben jij klaar voor het ontdekken van Coverderm Perfect Face? De producten van Coverderm koop je bij Care for Skin. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag.

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Coverderm snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de huidspecialist online.