Coverderm Perfect Legs Fluid

Perfect Legs Fluid 50
€42,95
Perfect Legs Fluid 53
€42,95
Perfect Legs Fluid 56
€42,95
Perfect Legs Fluid 59
€42,95
Perfect Legs Fluid 62
€42,95
Perfect Legs Fluid 65
€42,95
Perfect Legs Fluid D1
€42,95
Perfect Legs Fluid D4
€42,95

Coverderm is van oorsprong een Amerikaans merk en is volledig gespecialiseerd in het bedekken van huiden die ernstige pigmentstoornissen vertonen. Een normale foundation is behoorlijk transparant en blijft ook niet langer dan een paar uur zitten. Coverderm foundations blijven gegarandeerd 24 uur zitten, je kunt ermee zwemmen en ze zijn zweet bestendig. De formule blijft zelfs in het water tot anderhalf uur intact.

De bestsellers van Coverderm zijn de Coverderm Perfect Legs, de Coverderm Perfect Face en de Coverderm Vanish Foundation. De Perfect Legs is een sterk dekkende camouflage creme om oneffenheden en imperfecties op lichaam en benen te camoufleren. De Perfect Face is een luchtige waterproof foundation voor het gezicht die op een natuurlijke wijze camoufleert. Deze foundation is zeer geschikt voor het camoufleren van alle huidtypes, maar ook de onrustige acné huid, zonder deze te verstoppen. Tevens camoufleert deze foundation zeer goed couperose, vitiligo, ouderdoms- en pigmentvlekken. De Vanish Foundation is een lang houdende make-up die perfect dekt en tegelijkertijd fijne adertjes en roodheid in het gezicht vermindert, dankzij het klinisch bewezen synergetische effect van Fucoidan en het MDI Complex biotech-actieve complex.Verrijkt met vitamine E en isoflavonen, biedt het een extra sterke anti-aging, verstevigende en verzachtende werking. Ideaal voor dagelijks gebruik.

Coverderm Perfect Legs Fluid

Coverderm Perfect Legs Fluid is een vloeibare samenstelling die makkelijk aan te brengen is op de huid. De fluid camoufleert alle imperfecties op het lichaam, bijvoorbeeld vitiligo, eczeem, acne, spataderen, striae, littekens, brandwonden, pigmentvlekken, moedervlekken, kneuzingen en tattoo's. Het is waterproof en in verschillende kleuren verkrijgbaar. Het trekt snel in een dekt goed. Het zit in een handig pompje, zo heb je altijd de juiste hoeveelheid. 

De Coverderm Perfect Legs Fluid is in acht teinten te verkrijgen:

Coverderm Perfect Legs 50: is voor een zeer lichte, iets wat rozige huid. 

Coverderm Perfect Legs 53: is voor een lichte huid en heeft een roze ondertoon.

Coverderm Perfect Legs 56: is voor een normale blanke huid met een iets wat gelere ondertoon. 

Coverderm Perfect Legs 59: is geschikt voor een blanke, vrij oranje huid.

Coverderm Perfect Legs 62: is voor een blanke huid met een geel/bruine ondertoon.

Coverderm Perfect Legs 65: is voor de gebruinde blanke, lichte mediterrane huid.

Coverderm Perfect Legs D1: is geschikt voor een licht Afrikaans huidtype en heeft een wat rode ondertoon. Het is een donkere en warme teint.

Coverderm Perfect Legs D4: is geschikt voor (Noord)-Afrikaanse huidtypes. Dit is de donkerste kleur van de fluids. 

 

Coverderm Perfect Legs Fluid kopen

Ben jij klaar voor het ontdekken van Coverderm? De producten van Coverderm koop je bij Care for Skin. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag.

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Coverderm snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de huidspecialist online.