De penselen en kwasten die je kunt vinden in onze shop zijn speciaal gemaakt voor cosmetisch toepassingen. De penselen en kwasten van da Vinci worden met de hand gemaakt. Da Vinci staat bekend om de uitstekende kwaliteit en duurzaamheid van haar kwast.

Applicator
da Vinci
€14,95
Blender klein, rond
€15,50
Cleaning Soap for Brushes
€14,80
Concealer penseel
€16,50
Eye-definer
da Vinci
€15,95
Eyeliner
da Vinci
€12,50
Eyeliner afbuigend
€12,95
Eyeshadow penseel ovaal
€15,95
Eyeshadow penseel rond
€17,95
Foundation penseel
€27,90
Lip penseel
da Vinci
€12,95
Lipliner
da Vinci
€13,50
Lipliner ovaal
€19,50
Penseel tas
da Vinci
€28,90
Poeder penseel ovaal
€25,90
Poeder penseel rond
€25,90
Refill Applicator 5 stuks
€11,50
Rouge penseel ovaal
€16,95
Rouge penseel rond
€16,95
Visagisten tas
€25,90
Wimperkam
da Vinci
€6,95

da Vinci

De penselen en kwasten die je kunt vinden in onze shop zijn speciaal gemaakt voor cosmetisch toepassingen. De penselen en kwasten van da Vinci worden met de hand gemaakt. Da Vinci staat bekend om de uitstekende kwaliteit en duurzaamheid van haar kwasten en penselen. De haren van de penselen en kwasten zijn zowel van kunststof als van natuurlijke haren gemaakt afhankelijk van de toepassing.

 

Handgemaakt

Handgemaakte cosmetische penselen. Een duurzaam merk met een lange ervaring, uitstekende kwaliteit en gunstige prijzen. Sinds 30 jaar fabriceert da Vinci handgemaakte cosmetische penselen, die natuurhaar, maar ook synthetische vezels bevatten, afhankelijk van het gebruik van het penseel. De reinigingsproducten zorgen voor een langdurig behoud van uw penselen. Topkwaliteit make-up kwasten van Da Vinci. 

 

Kwaliteit

Sprekende ogen en wangen met een stralende blos: met de make-up kwasten van da Vinci is dit zo gepiept! Al sinds 1890 vervaardigd dit Duitse bedrijf make-up- en scheerkwasten, en gebruikt daarbij alleen natuurlijk en synthetisch haar van de hoogste kwaliteit. Elk exemplaar is met de hand gebonden en zeer duurzaam: de kwast behoudt zijn vorm na elke reiniging. Tip: met de praktische reisuitvoeringen hou je niet alleen je gezicht maar ook je tas stralend mooi!

 

Assortiment

Da Vinci heeft een breed assortiment make up penselen, zodat er altijd een perfect penseel is om je make-up aan te brengen.