Da Vinci Oog Penselen

-30%
Eye-definer
Da Vinci
€15,95
€11,17
-30%
Refill Applicator 5 stuks
€11,50
€8,05

De penselen en kwasten van da Vinci worden met de hand gemaakt. Da Vinci staat bekend om de uitstekende kwaliteit en duurzaamheid van haar kwast.

De penselen en kwasten die je kunt vinden in onze shop zijn speciaal gemaakt voor cosmetisch toepassingen. De da Vinci penselen worden met de hand gemaakt. Da Vinci staat bekend om de uitstekende kwaliteit en duurzaamheid van haar kwasten en penselen. De haren van de penselen en kwasten zijn zowel van kunststof als van natuurlijke haren gemaakt afhankelijk van de toepassing.
Onderstaand vindt je de Da Vinci Oog Penselen

Da Vinci Oog Penselen

Da Vinci Applicator: De da Vinci Applicator leent zich uitstekend voor het aanbrengen van uw oogschaduw.
Dit handgemaakte penseel heeft verwisselbare applicators.

Da Vinci Blender, klein rond: De da Vinci Blender penseel leent zich uitstekend om vloeiende overlopen te maken, bij bijvoorbeeld uw oogschaduw.

Da Vinci Eye definer: De da Vinci Eye-definer is gemaakt van bruin Banks pony haar en leent zich uitstekend voor het aanbrengen poeder-achtige substanties.

Da Vinci Eyeliner: De da Vinci Eyeliner is gemaakt van Russisch Rotmarter haar. Dit penseel laat zich makkelijk controleren en door de fijne textuur van de haartje kunt u de eyeliner zeer precies aanbrengen.

Da Vinci Eyeliner afbuigend: De da Vinci Eyeliner is gemaakt van Russisch Rotmarter haar. Dit afbuigend penseel laat zich makkelijk controleren en door de fijne textuur van de haartje kunt u de eyeliner zeer precies aanbrengen.

Da Vinci Eyeshadow Penseel ovaal: De da Vinci Eyeshadow penseel is gemaakt van Russisch Rotmarter haar. Dit penseel laat zich makkelijk controleren en door de fijne textuur van de haartje kunt u de oogschaduw zeer precies aanbrengen.

Da Vinci Eyeshadow Penseel rond: De da Vinci Eyeshadow penseel is gemaakt van Russisch Rotmarter haar. Dit penseel laat zich makkelijk controleren en door de fijne textuur van de haartje kunt u de oogschaduw zeer precies aanbrengen.

Da Vinci Refill Applicator: 5 stuks refill Applicator voor de da Vinci Applicator