Da Vinci Poeder en Rouge Penselen

-30%
Rouge penseel ovaal
€16,95
€11,87

De penselen en kwasten van da Vinci worden met de hand gemaakt. Da Vinci staat bekend om de uitstekende kwaliteit en duurzaamheid van haar kwast.

De penselen en kwasten die je kunt vinden in onze shop zijn speciaal gemaakt voor cosmetisch toepassingen. De da Vinci penselenworden met de hand gemaakt. Da Vinci staat bekend om de uitstekende kwaliteit en duurzaamheid van haar kwasten en penselen. De haren van de penselen en kwasten zijn zowel van kunststof als van natuurlijke haren gemaakt afhankelijk van de toepassing.
Onderstaand vindt je de Da Vinci Poeder en Rouge Penselen.

Da Vinci Poeder en Rouge Penselen

Da Vinci Poeder Penseel ovaal: De da Vinci Poeder Penseel is gemaakt van Chinese berggeiten haar. Deze zachte haren laten uw de poeder makkelijk aanbrengen en verdelen over uw huid.

Da Vinci Poeder Penseel rond: De da Vinci Poeder Penseel is gemaakt van Chinese berggeitenhaar. Deze zachte haren laten uw de poeder makkelijk aanbrengen en verdelen over uw huid.

Da Vinci Rouge Penseel ovaal: De da Vinci Rouge Penseel is gemaakt van Chinese berggeitenhaar. Deze zachte haren laten uw de rouge makkelijk aanbrengen en verdelen over uw huid.

Da Vinci Rouge Penseel rond: De da Vinci Rouge Penseel is gemaakt van Chinese berggeitenhaar. Deze zachte haren laten uw de rouge makkelijk aanbrengen en verdelen over uw huid.