Decléor

Decléor vindt zijn basis in aromatherapie, daar waar de schoonheidsconcentraten een zeer diep bereik in de huid hebben. Decléor bevat geen kleurstoffen, conserveringsmiddelen of minerale oliën en is niet getest op dieren.

Pagina 1 van 2

Het Franse merk Decleor staat bekend om haar huidverzorgingsproducten op basis van cosmetische aromatherapie met geconcentreerde essentiële oliën. Door het gebruik van zuivere oliën, wordt de huid in balans gebracht en de huidstructuur verfijnt. Decléor bevat geen kleurstoffen, conserveringsmiddelen of minerale oliën en is niet getest op dieren.

 

Hoe is Decléor ontstaan?

Het verhaal van het merk Decléor begon in 1974, ruim voordat de wereld trend van etherische oliën inzette. Met hun oorsprong uit het bruisende Parijs formuleert Decléor unieke huidverzorgingsproducten op natuurlijke basis. Gebaseerd op aromatherapie bevatten de producten uiterst geconcentreerde etherische oliën.

De laboratoria van Decléor werken al meer dan 40 jaar lang aan de uitbreiding van hun kennis en de ontwikkeling van essentiële oliën voor de dagelijkse verzorging van alle huidtypes. De wetenschappers van Decléor zijn in het specifiek goed geslaagd in het onderling doseren van de diverse oliën. Elke druppel etherische olie bevat gemiddeld tot 150 actieve moleculen. Slechts enkele druppels en leidt tot zichtbare veranderingen van de huid. Door de nauwkeurige combinatie wordt een hoge werkzaamheid bereikt, waardoor de huid optimaal herstelt en zichtbaar verbetert. In hun zuivere vorm zijn de etherische oliën bijzonder doeltreffend, maar wanneer ze samen gebruikt worden versterken ze elkaar. Sommige etherische oliën worden dus, als ze op wetenschappelijke wijze worden gedoseerd en gemengd, getransformeerd in doeltreffende schoonheid concentraten. Om deze reden bestaan de Decléor "aromessence" producten altijd uit tenminste 3 verschillende etherische oliën. Het oliehoudende serum Decléor Aromessence is zonder twijfel zo‘n iconisch product.

 

Welke producten van Decléor zijn geschikt voor mijn huidtype?

Decléor heeft verschillende productlijnen uitgebracht, die ieder geschikt zijn voor een bepaald huidtype.

Decleor Neroli Bigarade is geschikt voor de vochtarme, droge huid. De producten uit deze lijn hydrateren en houden het vocht in de huid vast. Een populair product uit deze lijn is de Decleor Cleansing Mousse. Dit is een Cleansing Mousse die niet alleen reinigt, maar ook de hydratatie in stand houdt en glans geeft.

Decleor Green Mandarin is geschikt voor de vermoeide, doffe huid. De green mandarin lijn geeft je huid een instant glow en laat je huid er gezonder en frisser uitzien.

Decleor Lavande Fine is geschikt voor de verslapte huid. De lijn bevat ingrediënten die de elasticiteit van de huid verbeteren en te verstevigen. Een veel verkocht product uit deze lijn is de Decleor Night Balm Lavanda Fine. Een heerlijke nacht balsem, voor de 40+ huid.

De producten uit de Decleor Rose Damascena lijn zijn geschikt voor de gevoelige huid.

Decleor Sweet Orange biedt verlichting voor de strakke, droge huid. De ingrediënten in de producten voeden de huid.

Decleor White Magnolia is geschikt voor de rijpere huid. De producten verminderen rimpels en voeden de huid. De huid voelt na het gebruik van de producten vol en zacht aan. Een populair product uit deze lijn is de Decleor Peony Eye Cream Absolute. Deze oogcrème zorgt ervoor dat wallen worden verminderd en donkere krijgen lichter worden.

De producten uit de Decleor Rosemary Officinal lijn zijn geschikt voor de gecombineerde en vette huid.

Decleor Sun is geschikt voor de huid die wordt blootgesteld aan de zon. De producten uit deze lijn zijn onder andere verrijkt met aloë vera.

Decleor Cica Botanic is geschikt voor de droge en behoeftige huid. Het geeft extra verzorging voor de droge huid en bevat essentiële oliën.

Decleor Ylang Ylang is geschikt voor de vette en gecombineerde huidtypes. Het verminderd de talg productie zonder de huid uit te drogen.

 

Wat voor producten zijn er verkrijgbaar van Decléor?

Decléor verkoopt zowel producten voor het lichaam, als voor het gezicht. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende Decleor Body Scrub, Decleor Zonverzorging, Decleor Cleanser, Decleor Aromessence, Decleor dagcremeDecleor Night Balm en Decleor Gift Sets verkrijgbaar.

De bestsellers van het merk Decleor zijn de producten uit de Decleor Neroli Bigarade lijn, de Decleor Prolagene Gel, het Decleor Aromessence Neroli serum, de Decleor Micellar Oil en de Decleor Cleansing Milk.

Wat is Decléor Aromessence? 

De Aromessence van Decléor is een 100% natuurlijk serum op basis van essentiële oliën, die de effectiviteit van de dagcrème versterkt. Het product voelt niet vet aan en wordt snel door de huid opgenomen en dringt door tot het diepst van het weefsel. De bijzondere samenstelling van dit 100% natuurlijk product zorgt ervoor dat de conditie van de huid zeer snel verbetert. De huid zal ontvangen wat het nodig heeft en daardoor ook in een optimale conditie blijven.

Het serum wordt aangebracht op een schone gereinigde huid, 's ochtends, voorafgaand aan de dagverzorging of nachtverzorging. Het serum hoeft alleen gebruikt te worden in combinatie met een dag- of nachtcrème, dus niet in combinatie met de nachtbaums, hierin zit de aromatische olie al verwerkt.

Voor elke huidtype, huidconditie heeft Decléor een Aromessence op maat. Je kan een fullsize serum aanschaffen, maar wij verkopen ook travel sizes. Ideaal om mee te nemen, of wanneer je het serum eerst wil uitproberen.

 

Decléor kopen

Heb je hulp nodig bij het bepalen van jouw huidtype of welke producten van Decléor voor jou geschikt zijn? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag. Neem vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of 085-0607005.