Huidverzorging van Decléor vindt zijn basis in aromatherapie, daar waar de schoonheidsconcentraten een zeer diep bereik in de huid hebben. Decléor bevat geen kleurstoffen, conserveringsmiddelen of minerale oliën en is niet getest op dieren.

Pagina 1 van 4

Decléor

Huidverzorging van Decléor vindt zijn basis in aromatherapie, daar waar de schoonheidsconcentraten een zeer diep bereik in de huid hebben. Decléor bevat geen kleurstoffen, conserveringsmiddelen of minerale oliën en is niet getest op dieren.

 

Decleor geschiedenis

Het verhaal van het merk Decléor begon in 1974, dus ruim voordat de wereldtrend van etherische oliën inzette. Met hun oorsprong uit het bruisende Parijs formuleert Decléor unieke huidverzorgingsproducten op natuurlijke basis. Gebaseerd op aromatherapie bevatten de producten uiterst geconcentreerde etherische oliën.

De laboratoria van Decléor werken al meer dan 40 jaar lang aan de uitbreiding van hun kennis en de ontwikkeling van essentiële oliën voor de dagelijkse verzorging van alle huidtypes. De wetenschappers van Decléor zijn in het specifiek goed geslaagd in het onderling doseren van de diverse oliën. Elke druppel etherische olie bevat gemiddeld tot 150 actieve moleculen. Slechts enkele druppels en leidt tot zichtbare veranderingen van de huid. Door de nauwkeurige combinatie wordt een hoge werkzaamheid bereikt, waardoor de huid optimaal herstelt en zichtbaar verbetert. In hun zuivere vorm zijn de etherische oliën bijzonder doeltreffend, maar wanneer ze samen gebruikt worden versterken ze elkaar. Sommige etherische oliën worden dus, als ze op wetenschappelijke wijze worden gedoseerd en gemengd, getransformeerd in doeltreffende schoonheidsconcentraten. Om deze reden bestaan de Decléor "arromessence" producten altijd uit tenminste 3 verschillende etherische oliën. Het oliehoudende serum Decléor Aromessence is zonder twijfel zo‘n iconisch product. 

 

De productlijnen en huidtypen

Hydra Floral - Néroli: Vochtarme, droge huid

Aroma Pureté - Ylang Ylang: Vette, onzuivere, gecombineerde huid

Harmonie Calm - Rose D'orient: Gevoelige, rode, geïrriteerde huid

Intense Nutrition - Marjolaine: Droge, schilferige, vetarme huid

Hydra Floral - White Petal: Pigmentatie (zonschade, zwangerschapsmasker)

Green Mandarine (nieuwe lijn, waarbij de Aurabsolu Jasmin lijn en Aroma Lisse Mandarine zijn samengevoegd: Anti-aging 30+, vermoeide doffe huid

Prolagene Lift - Lavendula Iris: Anti-aging 40+

Orexcellence - Magnolia: Anti-aging 50+

Decleor Aromessence

De Aromessence van Decléor is een 100% natuurlijk product op basis van essentiële oliën, die de effectiviteit van de dagcrème versterkt.
Het product voelt niet vet aan en wordt snel door de huid opgenomen en dringt door tot het diepst van het weefsel. De bijzondere samenstelling van dit 100% natuurlijk product zorgt ervoor dat de conditie van de huid zeer snel verbetert. De huid zal ontvangen wat het nodig heeft en daardoor ook in een optimale conditie blijven.

Het serum wordt aangebracht op een schone gereinigde huid, 's ochtends, voorafgaand aan de dagverzorging of nachtverzorging.

Het serum hoeft alleen gebruikt te worden in combinatie met een dag- of nachtcreme, dus niet in combiniatie met de nachtbaums, hierin zit de aromatische olie al verwerkt.

Voor elke huidtype, huidconditie heeft Decléor een Aromessence op maat.

 

Decleor kopen

Heb je hulp nodig bij het bepalen van jouw huidtype? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag. Neem vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of 085-0607005.