Decleor Ylang Ylang

Geen producten gevonden...
Er zijn helaas geen producten gevonden op deze pagina. Ga terug naar de vorige pagina of neem een kijkje naar onze bestsellers.

Het Franse merk Decleor staat bekend om haar huidverzorgingsproducten op basis van cosmetische aromatherapie met geconcentreerde essentiële oliën. Door het gebruik van zuivere oliën, wordt de huid in balans gebracht en de huidstructuur verfijnt. Decléor bevat geen kleurstoffen, conserveringsmiddelen of minerale oliën en is niet getest op dieren.

Wat voor producten zijn er verkrijgbaar van Decléor?

Decléor verkoopt zowel producten voor het lichaam, als voor het gezicht. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende Decleor Body Scrub, Decleor Zonverzorging, Decleor Cleanser, Decleor Aromessence serums, Decleor dagcremeDecleor Night Balm en Decleor Gift Sets verkrijgbaar.

De bestsellers van het merk Decleor zijn de producten uit de Decleor Neroli Bigarade lijn, de Decleor Prolagene Gel, het Decleor Aromessence Neroli serum, de Decleor Micellar Oil en de Decleor Cleansing Milk.

 

Decleor Ylang Ylang

De Decleor Ylang Ylang lijn bevat de volgende ingrediënten: Ylang Ylang kalmeert en verzacht de huid, rozemarijn zuivert de huid, citroen reinigt en verkleint de poriën, lavendel om de huid te hydrateren en tot slot muskaatsalie om de talg-productie te verminderen.

Decleor Aromessence Ylang Cananga: Serum in een droge olietextuur geschikt voor de vette, onzuivere huid. Het serum is samengesteld uit essentiële en botanische oliën welke de gecombineerde tot vettere huidtypes helpen te verbeteren. De essentiële oliën van Ylang-Ylang en Rozemarijn en Citroen werden nauwkeurig geselecteerd voor de gecombineerde tot vette huid.