-30%

Depend
Wimper & Wenkbrauwverf - Bruin/Zwart

€14,95
€10,46
6 op voorraad
Morgen in huis
Depend Lash & Eyebrow Colour, de wenkbrauw en wimperverf voor thuisgebruik, verkrijgbaar in de kleuren Black, Black-Brown en Brown. Lees meer...
  • Ma-Vr voor 21:00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending vanaf € 39
  • Klantenbeoordeling: 9,4
  • Advies door schoonheidsspecialisten
The Feedback Company
959 beoordelingen
Klanten geven ons een 9,4/10

Deze wimper-en wenkbrauwverf heeft een nieuwe formule op basis van kruiden en planten o.a. duizendblad, goudsbloem, groene thee en bosbessen. Waterproof, gemakkelijk en snel in gebruik met een langhoudende, intense kleur, waardoor de wimper-en wenkbrauwhaartjes voller en langer ogen. Blijft tot 6 weken zitten.

De thuissets zijn verkrijgbaar in drie kleurtinten, t.w.: Black, Brown-Black en Brown.

De sets bevatten:

Colour Gel (3,5 ml)

Developing Gel (5 gr)

Set wimperblaadjes (6 sets)

Beschermingscreme (1 gr)

2 wenkbrauw/wimperborstels en 2 wattenstaafjes.

WENKBRAUWEN:

Breng de kleurgel (tube 1) aan op het borsteltje en verdeel dit gelijkmatig over de wenkbrauw.

Let erop dat je voor de kleurgel 1 borsteltje gebruikt en het andere borsteltje voor de activeringsgel, gebruik deze niet door elkaar.

Verwijder na 2 minuten de overtollige kleurgel door met een wattenschijfje over de wenkbrauw te vegen. Breng vervolgens de beschermende creme (zakje) met een wattenstaafje rondom de wenkbrauwen aan, dit voorkomt het meekleuren van de huid.

Breng na 5 minuten de activeringsgel (tube 2) gelijkmatig aan met het andere borsteltje. Verdeel de gel gelijkmatig over de wenkbrauwen en laat de gel 1 minuut intrekken, waarna je deze met een vochtig en lauwwarm wattenschijfje schoon maakt.

Wanneer je meer activeringsgel nodig bent, veeg dan het borsteltje eerst schoon met een papieren doekje.

Wees voorzichtig met het aanbrengen van de activeringsgel, wanneer deze in contact komt met de huid de gel dan meteen verwijderen om kleuring van de huid te voorkomen.

 

WIMPERS:

Breng de kleurgel (tube 1) aan op het borsteltje en verdeel dit gelijkmatig over de wimpers. Breng de kleurgel aan alsof je mascara aanbrengt en vermijdt hierbij de ogen. Ter bescherming van de huid gebruik je wimperblaadjes onder je ogen, wanneer je een klein beetje creme aanbrengt en dan het wimperblaadje strak onder je wimperrand plaatst blijft deze op zijn plaats.

Verwijder na 2 minuten de overtollige gel door met een wattenschijfje over de wimpers te vegen. Als dat niet gebeurt, zal er kleur intensiteit verloren gaan. 

Breng vervolgens de beschermende creme (zakje) met een wattenstaafje onder de wimpers aan om te voorkomen dat er kleur op de huid komt. Let er op dat de beschermende creme niet op de wimpers komt, want dan gaat het kleurresultaat verloren. 

Na 5 minuten kan de activeringsgel (tube 2) gelijkmatig aangebracht worden met behulp van het andere borsteltje. Veeg het borsteltje altijd eerst schoon met een papieren doekje als je er opnieuw activeringsgel op wilt doen.

Laat deze activeringsgel 1 minuut zitten. Als de gel in contact komt met de huid dan deze direct verwijderen om kleurvlekken op je huid te voorkomen. Let op dat er geen gel in de ogen komt. Maak een wattenschijfje vochtig met lauwwarm water en veeg de wimpers na 1 minuut schoon.

Specificaties

EAN7391715049051
SKUDEPAND4905