Dermalogica

Dermalogica heeft huidverbeterende producten die zich focussen op het verbeteren van de huid. De producten bevatten geen huidirriterende stoffen, zoals parfum, alcoholen, minerale oliën of kleurstoffen. Het pakt alle huidproblemen aan met een doeltreffende werking.

-10%
Clear Start Booster
€22,00
€19,80
-10%
Skin Smoothing Cream
€72,00
€64,80
-10%
Intensive Moisture Balance
€52,00
€46,80
-10%
Barrier Repair
Dermalogica
€53,00
€47,70
-10%
Clear Start Fizz Masque
€22,00
€19,80
-10%
Active Moist
Dermalogica
€69,00
€62,10
-10%
Clear Start Foaming Wash
€21,00
€18,90
-10%
Daily Microfoliant
€64,00
€57,60
-10%
Invisible Physical Defense SPF 30
€59,00
€53,10
-10%
Sound Sleep Cocoon
€85,00
€76,50
-10%
PreCleanse
Dermalogica
€49,00
€43,90
-10%
Biolumin-C Serum
Dermalogica
€95,00
€85,50
-12%
Clear + Brighten Kit
€44,00
€38,90
-10%
Protection 50 Sport SPF 50
€39,00
€35,10
-10%
Body Hydrating Cream
€35,00
€31,50
-10%
AGE Bright Spot Fader
€49,00
€44,10
-10%
Skin Hydrating Masque
€49,00
€43,90
-10%
Daily Microfoliant Travel Size
€17,00
€15,30
-10%
Phyto Replenish Oil
€83,00
€74,70
Brightening Duo
Dermalogica
€12,50
-10%
Dynamic Skin Recovery SPF 50
€79,00
€71,10
-10%
Special Cleansing Gel
€64,00
€57,60
-10%
Oil Free Matte SPF 30
€60,00
€54,00
Pagina 1 van 4

Hoe is het merk Dermalogica ontstaan?

Dermalogica is ontwikkeld in 1986 door de engelse schoonheidsspecialiste Jane Wurwand. Jane Wurwand had een volledige en uitgebreide opleiding gevolgd en was hierdoor breed gespecialiseerd op het gebied van huidverbetering. Ze ontdekte in 1983 dat in Amerika geen vervolg opleidingen bestonden voor de schoonheidsspecialisten, om hun kennis te verbreden en een echte huidspecialist te kunnen worden. Daarom zette Jane Wurwand in 1983 een eigen opleidingsinstituut op in Californië onder de naam The International Dermal Institute (IDI). Het IDI heeft inmiddels wereldwijd meer dan 40 vestigingen.

In 1986 lanceerde zij vervolgens Dermalogica: een merk dat zich richt op huidverbetering en niet op 'beauty'. Haar visie was duidelijk: ze wilde producten die de huid verbeteren en gezond maken, zonder irriterende stoffen en ingrediënten die de huid kunnen verstoppen en puistjes kunnen veroorzaken (zoals lanoline, gedenatureerde alcohol, kleurstoffen en parfum). Het moest doeltreffend zijn en alleen beschikbaar voor de schoonheidsspecialisten die de IDI opleiding hadden afgerond. Dermalogica producten worden in Amerika geproduceerd, ze worden niet op dieren getest en ze worden alleen verkocht via instituten waar door Dermalogica opgeleide professionele huid experts werken. 

Wat zijn de bestsellers van Dermalogica?

De basis voor een goede gezichtsverzorging is een schone huid, dit krijg je door gebruik te maken van een Dermalogica cleanser. Bijvoorbeeld met de bestseller Dermalogica Special Cleansing Gel, deze zorgt voor een schone en gezond uitziende huid die zacht aanvoelt.

Om de pH-waarde van de huid weer in balans te brengen na het reinigen, is een Dermalogica gezichtstoner zeer geschikt. De Dermalogica Multi-Active Toner is een multifunctionele toner voor iedereen. Het verfrist de huid waarbij het zorgt voor een optimale hydratatie en een herstelde vochtbalans.

Nu de huid is voorbereid voor de Dermalogica huidverzorging, kun je beginnen met een Dermalogica serum, zoals het Biolumin C Serum. Dit is een serum geschikt voor alle huidtypen. Het serum verheldert, verstevigd en verminderd fijne lijntjes.

Om huidveroudering rondom de ogen tegen te gaan, kun je de Dermalogica MultiVitamin Power Firm aanbrengen. Deze oogverzorging met vitamine C en E om de huidelasticiteit te verbeteren en de huid te versoepelen.

Na de oogverzorging wordt een gezichtscrème aangebracht. De bestseller Dermalogica Active Moist zorgt voor een gehydrateerde en gebalanceerde huid met verfijnde poriën en een matte teint.

Voor wekelijkse extra verzorging gebruik je een Dermalogica peeling. De Dermalogica Daily Microfoliant is een milde peeling op basis van rijst extracten die geschikt is voor alle huidtypen.

Daarnaast kun je als extra verzorging ook een masker gebruiken. Voor een gehydrateerde, verzachte en beschermde huid kun je één keer per week het Dermalogica Multivitamin Power Recovery Masque aanbrengen. 

 

Wat zijn de voordelen van Dermalogica? 

Dermalogica focust zich op het verbeteren van de huidconditie, huidverbetering dus. Het richt zich enkel en alleen op het verbeteren en gezond maken van de huid. Er worden geen huidirriterende stoffen en ingrediënten gebruikt in de producten die de huid kunnen verstoppen en puistjes kunnen veroorzaken (zoals lanoline, gedenatureerde alcohol, kleurstoffen en parfum).

 

Productlijnen van Dermalogica

Dermalogica heeft verschillende, verzorgende productlijnen. Zo is er altijd en voor iedere huid passende huidverzorging voor het gezicht en lichaam.

AGE Smart

Dermalogica AGE Smart pakt de veroorzakers van huidveroudering aan. Dit resulteert in een stevige, gezonde en gladde huid.

UltraCalming

De Dermalogica UltraCalming producten kalmeren en beschermen de huid en biedt de oplossing voor de gevoelige huid. Roodheden en irritaties worden voorkomen.

Active Clearing

Dermalogica Active Clearing is speciaal voor de volwassen huid met een acne-gevoelige, onzuivere huid. Het bestrijdt onzuiverheden, voorkomt irritaties en de huid wordt gekalmeerd. 

PowerBright

De Dermalogica PowerBright producten zorgen ervoor dat pigmentvlekken worden voorkomen en aangepakt. De krachtige ingrediënten helpen bij het controleren van de melanineproductie en het gaat een ongelijkmatige teint tegen. De productlijn werkt effectief tegen hyperpigmentatie.

Skin Health

De Dermalogica Skin Health productlijn is een verzorgende basislijn en geschikt voor alle huidcondities, of je nou een vette, droge, gevoelige of ouder wordende huid hebt. 

Clear Start

De producten uit de Dermalogica Clear Start productlijn zijn geschikt bij het voorkomen en behandelen van tieneracne. De producten bestrijden onzuiverheden bij tieners, dankzij de milde producten droogt de huid niet uit.

Is Dermalogica veilig?

Alle formules van Dermalogica zijn vrij van synthetische geur- en kleurstoffen, parabenen, minerale oliën, lanoline, SD alcoholen en microplastics. Daarnaast zijn alle producten glutenvrij waardoor Dermalogica ook door mensen gebruikt kan worden met de aandoening coeliakie. 

De producten worden verpakt in een slimme verpakking, namelijk een tube of pompsysteem. De reden hier voor is dat er nagenoeg geen lucht bij kan komen, maar ook dat de crème niet in aanraking komt met bacteriën. Hierdoor nemen de werkzame stoffen niet af in kracht.

De Dermalogica producten zijn dus zeker veilig.

Hoe goed zijn Dermalogica producten?

De Dermalogica producten worden nog steeds in Amerika geproduceerd en zijn alleen verkrijgbaar op de plekken waar professionele kennis aanwezig is. Het zijn effectieve huidverbeteringsproducten, non-toxic en vegan. Door de verschillende productlijnen zijn er voor alle huidcondities werkzame producten.

Worden producten van Dermalogica getest op dieren?

De producten van Dermalogica zijn 100% dierproefvrij en worden erkend door PETA en Leaping Bunny.

Waar koop je Dermalogica?

De producten van Dermalogica zijn eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Bestel Dermalogica online voor 21:00 uur en je hebt je producten de volgende dag in huis.

Wil je graag een passend advies met de producten van Dermalogica? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.