Dermalogica Sunscreen

-10%
Clearing Defense SPF30
€29,00
€26,10
-10%
Dynamic Skin Recovery SPF50
€79,00
€71,10
-10%
Invisible Physical Defense SPF30
€59,00
€53,10
-10%
Prisma Protect SPF30
€69,00
€62,10
-10%
Protection 50 Sport SPF50
€39,00
€35,10
-10%
Solar Defense Booster SPF50
€58,00
€52,20

Wat maakt Dermalogica zo bijzonder?

Dermalogica biedt huidverbeterende producten zonder huidirriterende stoffen, zoals parfum, alcoholen, minerale oliën of kleurstoffen. Dit zorgt ervoor dat de poriën niet verstopt raken en de huid gezond en egaal blijft. Het pakt alle huidproblemen aan met een doeltreffende werking.

Wat voor producten zijn er verkrijgbaar van Dermalogica?

De basis voor een goede huidverzorging is een schone huid, dit krijg je door gebruik te maken van een Dermalogica Cleanser, bijvoorbeeld de Dermalogica Special Cleansing Gel, dit is een zeepvrije schuimende reinigingsgel geschikt voor de normale tot vette huid.

Vervolgens gebruik je een product voor na de reiniging om de laatste restjes vuil te verwijderen, zoals een Dermalogica Toner of een Dermalogica Lotion. De Dermalogica Multi Active Toner en de Dermalogica Antioxydant Hydra Mist zijn beide verfrissende gezichtssprays, de active toner is met name voor de droge huid en de hydra mist voor de verouderde huid. De sprays worden na de reiniging aangebracht op het gezicht en kunnen extra gebruikt worden wanneer je huid behoefte heeft aan een hydratatieboost of een verfrissend gevoel.

Na de reiniging kan er een Dermalogica Serum gebruikt worden, zoals het Biolumin C Serum, dit is een serum geschikt voor alle huidtypen, dit serum verheldert, verstevigd en verminderd fijne lijntjes. In plaats van een serum of als aanvulling kan er ook een Dermalogica Booster gebruikt worden, zoals de Dermalogica Skin Hydrating Booster of de Dermalogica Breakout Clearing Booster.

Vervolgens wordt de dag of nachtverzorging aangebracht, zoals een Dermalogica Dagcreme, dit is de basis voor een gezonde en beschermde huid, één van de bestsellers van de face creams is de Dermalogica Active Moist, deze is geschikt voor de gecombineerde tot vette huid en heeft een matterende werking zonder de huid uit te drogen en is daarnaast geschikt om zowel als dag- en nachtcreme te gebruiken.
Voor de nacht is een Dermalogica Nachtcreme een must, dit omdat de huid in de nacht hersteld en dan extra voeding nodig heeft. De Dermalogica Barrier Repair is een moisturizer voor de gevoelige huid, deze legt een beschermlaag op de huid en kan zowel als dag- en nachtcreme gebruikt worden.

Als extra aanvulling kan er nog een lip- oogverzorgingsproduct gebruikt worden.
Voor de ouder wordende huid is het gebruik van een Dermalogica Oogcreme aan te raden, de Dermalogica Multivitamin Power Firm is een verstevigende oogcreme die lijntjes verminderd en de elasticiteit van de huid verbeterd. Voor de lippen heeft is er de Dermalogica Nightly Lip Treatment, een anti-aging lip verzorging die de huid rondom de mond verstevigd, hydrateert en herstelt.

Als laatste stap in je huidverzorging breng je de Dermalogica Hydrablur Primer aan, deze kan ook onder je make-up aangebracht worden om zo de basis te vormen voor je make-up.

Voor de wekelijkse extra verzorging gebruik je een Dermalogica Scrub en/of Dermalogica Peeling, dit is een fijne aanvulling op het huidverzorgingsritueel, zoals de Dermalogica Daily Microfoliant, dit is een milde scrub op basis van rijst extracten die geschikt is voor alle huidtypen of de Dermalogica Rapid Reveal Peel, dit is een professionele peeling die dode huidcellen verwijdert en tevens fijne lijntjes en rimpels vermindert.

Het gebruiken van een Dermalogica Mask 1 a 2 keer per week is een fijn extra verwen momentje voor de huid, één van de bestsellers is het Dermalogica Multivitamin Power Recovery Masque, dit is een masker voor de rijpere huid. Dit masker voorkomt en verminderd huidveroudering en geeft een zachte en gehydrateerde huid.

Tot slot is er de Dermalogica Sunscreen, deze bied bescherming tegen de UV straling, waardoor vroegtijdige huidveroudering wordt tegengegaan. De Dermalogica Dynamic Skin Recovery bevat een SPF50 die de huid optimaal beschermd en daarnaast de aanmaak van collageen stimuleert.


Dermalogica Sunscreen

Zon bescherming is heel belangrijk om goed voor je huid te zorgen. Straling van de zon beschadigt je huid waardoor je huid sneller veroudert en de kans op het krijgen van huidkanker vergroot. Om jezelf goed te beschermen tegen deze straling gebruik je tijdens blootstelling aan de zon een zonnebrandcrème of dagcrème met SPF en na afloop van deze blootstelling een aftersun.

Dermalogica heeft de volgende zon producten in het assortiment.

Dermalogica Clearing Defense SPF30: De Clearing Defense SPF30 is ideaal voor jongeren met een onzuivere en vette huid. Dit product brengt een laagje over de huid die je niet ziet, deze beschermt tegen UV-stralen, luchtvervuiling en make-up zonder de poriën te verstoppen. Dit product sluit de huid niet af, het laat wel lucht en water door. 

Dermalogica Invisible Physical Defense SPF30: Onzichtbare, gewichtsloze, fysische zonbescherming voor alle huidskleuren en-types. Trekt makkelijk in en bevat ultra-transparant, non-nano zinkoxide. Beschermt tegen UVA, UVB en blauw licht.

Dermalogica Prisma Protect SPF30: De Prisma Protect SPF30 Beschermt tegen UV-straling, vrije radicalen schade en luchtvervuiling. Hydrateert voor een zichtbare zachte huid gedurende de dag.

Dermalogica Protection 50 Sport SPF50: Dit breedspectrum zonbeschermingsproduct geeft optimale bescherming tegen UVA en UVB-stralen en is geschikt voor lichaam en gezicht. Oleosome Technologie helpen de SPF-prestaties te verbeteren en gaat vochtverlies tegen dat wordt veroorzaakt door langdurige blootstelling aan de zon.

Dermalogica Solar Defense Booster SPF50: De Solar Defense Booster SPF50 is een zonbeschermende moisturizer. Geschikt voor elk huidtype en is vrij van gluten, synthetische kleur- en geurstoffen en gedenatureerde alcohol