Detox Intense
Day Cream Sample 3 ml

€9,50
Nog 2 op voorraad
Morgen in huis
De Day Cream van Detox Intense is een beschermde dagverzorging (met UVA-bescherming, die vroegtijdig huidveroudering tegen gaat als gevolg van schadelijke invloeden vanuit het milieu. Lees meer...
  • Ma-Vr voor 21:00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending vanaf € 39
  • Klantenbeoordeling: 9,4
  • Glossy bij elke bestelling
The Feedback Company
959 beoordelingen
Klanten geven ons een 9,4/10

De Day Cream van Detox Intense is een beschermde dagverzorging die vroegtijdig huidveroudering tegen gaat als gevolg van schadelijke invloeden vanuit het milieu.

Deze beschermende crème met UVA-filters is geschikt voor elk huidtype en de ideale dagelijkse verzorging in de ochtend. Deze crème helpt jouw huid om zich te beschermen tegen vrij radicalen, verhindert zo de vroegtijdige vorming van rimpels en zichtbare oneffenheden. Het kostbare edelweissetract regenereert bovendien de veerkracht van de huid en stimuleert de aanmaak van collageen.

De speciale werkzame stof Sulfora-White ontgift de huid en activeert de vorming van huideigen detox-enzymen en antioxidanten.

Vitamine E-acetaat vermindert huidbeschadiging op grond van UV-straling op effectieve wijze. Het werkt als een echte radicaalvanger.

Hoogwaardige hyaluronzuur reguleert de vochthuishouding van de huid en verbetert de huidelasticiteit.

's Ochtends na de reiniging een kleine hoeveelheid cream aanbrengen op je gezicht, hals en decolleté en met ronddraaiende bewegingen inmasseren.

Detox Intense:

Edelweiss staat symbool voor het hooggebergte. In de vrije natuur komt deze plant maar zelden voor en is dan ook beschermd. De unieke plant wordt in zijn natuurlijke omgeving permanent blootgesteld aan een sterke UV-straling en extreme wind- en weersomstandigheden en heeft hierdoor natuurlijke en buitengewone afweerkrachten ontwikkeld. Prof. dr. Ockenfels heeft het effect van de actieve stof uit de edelweiss-stamcel voor de DETOX INTENSE-lijn gebruikt.
Aan de koningin van de Alpen worden antibacteriële, antiseptische en vaatvernauwende eigenschappen toegekend. Zij geldt als een ware verjongingsbron tegen een vroegtijdige huidveroudering. Het kostbare extract regenereert bovendien de elasticiteit van de huid en stimuleert de collageen-synthese. Via een geavanceerde extractieprocedure wordt de speciale werkzame stof uit de edelweissplant gewonnen en voor de DETOX INTENSE-producten beschikbaar gemaakt. Deze stof vormt het hoofdbestanddeel van de unieke DETOX INTENSE Power-combinatie en is in elk van de verzorgende producten aanwezig.

Specificaties

EAN
SKU81040003