Detox Intense
Night Cream

€145,00
Nog 1 op voorraad
Morgen in huis
De Night Cream van Detox Intense, een rijke nachtverzorging die de huid herstelt van vroegtijdige huidveroudering door schadelijke invloeden vanuit het milieu. Lees meer...
HuidtypeAlle, Anti Aging
ProductNachtcrème
Inhoud50 ml
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending vanaf € 39
  • Wij scoren een 9,4
  • Reuze keuze
The Feedback Company
959 beoordelingen
Klanten geven ons een 9,4/10

De Night Cream van Detox Intense, een rijke nachtverzorging die de huid herstelt van vroegtijdige huidveroudering door schadelijke invloeden vanuit het milieu.

Deze royale nachtcreme is geschikt voor elk huidtype en vormt de ideale aanvulling op het concentrate. Dankzij de het vitamine C-derivaat en Majestem wordt de vorming van collageen in de nacht gestimuleerd, de afbraak ervan tegengegaan en de huid voelbaar strakker.

Jojoba olie stabiliseert de pH-waarde van de huid gedurende de nacht en reguleert tegelijk de vet-en vochthuishouding. Bevat de unieke, krachtige combinatie van geselecteerde Detox Intense actieve stoffen zodat jouw huid na de nacht langer een jeugdige en frisse uitstraling behoudt.

Hennepolie en pro-vitamine B5 stimuleren de nachtelijke celvernieuwing en zorgen voor een zacht en glad huidgevoel.

Na de reiniging een kleine hoeveelheid cream aanbrengen op gezicht, hals en decolleté en met ronddraaiende bewegingen inmasseren.

Detox Intense:

Edelweiss staat symbool voor het hooggebergte. In de vrije natuur komt deze plant maar zelden voor en is dan ook beschermd. De unieke plant wordt in zijn natuurlijke omgeving permanent blootgesteld aan een sterke UV-straling en extreme wind- en weersomstandigheden en heeft hierdoor natuurlijke en buitengewone afweerkrachten ontwikkeld. Prof. dr. Ockenfels heeft het effect van de actieve stof uit de edelweiss-stamcel voor de DETOX INTENSE-lijn gebruikt.
Aan de koningin van de Alpen worden antibacteriële, antiseptische en vaatvernauwende eigenschappen toegekend. Zij geldt als een ware verjongingsbron tegen een vroegtijdige huidveroudering. Het kostbare extract regenereert bovendien de elasticiteit van de huid en stimuleert de collageen-synthese. Via een geavanceerde extractieprocedure wordt de speciale werkzame stof uit de edelweissplant gewonnen en voor de DETOX INTENSE-producten beschikbaar gemaakt. Deze stof vormt het hoofdbestanddeel van de unieke DETOX INTENSE Power-combinatie en is in elk van de verzorgende producten aanwezig.

Specificaties

HuidtypeAlle, Anti Aging
ProductNachtcrème
Inhoud50 ml
EAN4043993001766
SKU800500589