Detox Intense

Huidverzorging ontwikkeld door Prof. Dr. Ockenfels. Helpt de huid vrije radicalen af te weren en gaat vroegtijdig huidveroudering tegen!

-30%
Tonic
Detox Intense
€34,30
€24,01
-30%
Concentrate
Detox Intense
€101,50
€71,05
-30%
Mask
Detox Intense
€52,50
€36,75

De Detox Intense werkstof is UNIEK!

Het helpt de huid de vrije radicalen af te weren en gaat de vroegtijdige, milieu gerelateerde huidveroudering tegen, waardoor een langdurige frisse jeugdige uitstraling van de huid gehandhaafd blijft.

De diep in onze huidlagen dringende ultraviolette licht en de hierdoor ontstaande vrije radicalen, zijn voor 50% verantwoordelijk voor vroegtijdige veroudering. Het actieve werkstoffencomplex in DETOX INTENSE voorkomt dit, door gebruik te maken van het actieve stof uit de Edelweiss-stamcel. Dit extract regenereert de elasticiteit, stimuleert de collageensynthese en gaat de strijd aan met de vrije radicalen, een ware verjongingsbron tegen een vroegtijdige huidveroudering.

DETOX INTENSE is geproduceerd door en onderdeel van Malu Wilz.

 

Ingrediënten

Edelweiss staat symbool voor het hooggebergte. In de vrije natuur komt deze plant maar zelden voor en is dan ook beschermd. De unieke plant wordt in zijn natuurlijke omgeving permanent blootgesteld aan een sterke UV-straling en extreme wind- en weersomstandigheden en heeft hierdoor natuurlijke en buitengewone afweerkrachten ontwikkeld. Prof. dr. Ockenfels heeft het effect van de actieve stof uit de edelweiss-stamcel voor de DETOX INTENSE-lijn gebruikt.
 
Aan de koningin van de Alpen worden antibacteriële, antiseptische en vaatvernauwende eigenschappen toegekend. Zij geldt als een ware verjongingsbron tegen een vroegtijdige huidveroudering. Het kostbare extract regenereert bovendien de elasticiteit van de huid en stimuleert de collageen-synthese. Via een geavanceerde extractieprocedure wordt de speciale werkzame stof uit de edelweissplant gewonnen en voor de DETOX INTENSE-producten beschikbaar gemaakt. Deze stof vormt het hoofdbestanddeel van de unieke DETOX INTENSE Power-combinatie en is in elk van de verzorgende producten aanwezig.
 

Jarenlang onderzoek

Het DETOX INTENSE werkstofcomplex is uniek! Het combineert de momenteel meest effectieve radicaalvangers en helpt de huid vrije radicalen af te weren en actief tegen een vroegtijdige, milieugerelateerde huidveroudering te beschermen - voor een langdurige jeugdig-frisse uitstraling van uw huid!
 

Detox Intense kopen

Ben jij klaar voor het ontdekken van DETOX INTENSE? De producten van DETOX INTENSE koop je bij Care for Skin. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag.