-7%

Doctor Eckstein
Starterset Plus - Anti-Aging

€172,45
€159,95
Niet op voorraad
Levertijd 3 werkdagen
Starterset voor de behandeling van de rijpere huid, bestaande uit zes producten, die kunnen worden ingezet om de huid dagelijks goed te kunnen verzorgen. GRATIS Care for Skin Beauty Towel! Lees meer...
Inhoud2 x 50ml, 2 x 150ml, 30ml
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending vanaf € 39
  • Wij scoren een 9,4
  • Reuze keuze
The Feedback Company
959 beoordelingen
Klanten geven ons een 9,4/10

Starterset voor behandeling van de rijpere huid.

Bestaande uit zes producten, die kunnen worden ingezet om de huid dagelijks goed te kunnen verzorgen. Samengesteld om rimpels en lijntjes te verminderen en de huid een jeugdiger aanblik te geven.

+ GRATIS Care for Skin Beauty Towel!

Deze starterset is de meeste intensieve variant, met serum wordt de huid extra gevoed en zijn de eerste resultaten sneller zichtbaar. Gebaseerd op een dagelijks verzorgingsroutine, met als extra de luxe om eens per week een heerlijk relaxed masker te kunnen nemen.

Deze set bestaat uit de volgende zes producten:

Deze Starterser is allereerst gebaseerd op een dagelijks verzorgingsroutine, met als extra de luxe om eens per week een heerlijk relaxed masker te kunnen nemen.

Dagelijks bestaat de verzorgingsroutine, zowel in de ochtend als in de avond uit de volgende stappen:

  • Reinigen van het gezicht met de Reinigingsmelk Supreme, deze mag in de handpalm worden aangebracht, daarna over het gezicht en hals inmasseren, vermengen met een beetje warm water. Gebruik bij het verwijderen van de Milk de Care for Skin Beauty Towel, als warm kompres.
  • Daarna kan de Lotion Supreme worden aangebracht op een licht vochtige wattenschijfje waarmee de laatste restjes olie en vuil van het gezicht worden verwijderd, waarmee de huid is voorbereid voor de volgende stap.
  • Breng de Escin Liposome Complex aan over het gezicht en hals, laat deze kort intrekken.
  • De 24hr creme Regeneration mag worden aangebracht.

Wekelijks kan bovenstaande routine worden uitgebreid met de Repair Packung:

Na de reiniging en de lotion kan de Escin Liposome Complex worden aangebracht, deze kort laten intrekken, waarna het masker op de huid mag worden aangebracht. Ongeveer 15-20 minuten laten inwerken en daarna al lichtjes masserend afnemen met lauw water met gebruik van de Beauty Towel voor een echt ontspannend moment.

Specificaties

Inhoud2 x 50ml, 2 x 150ml, 30ml
EAN
SKUAGINGECKLUXE