-11%

Doctor Eckstein
Starterset - Vochtarme huid

€94,70
€83,95
Nog 3 op voorraad
Dinsdag in huis
Starterset voor de behandeling van de vochtarme huid, bestaande uit vijf producten, die kunnen worden ingezet om de huid dagelijks goed te kunnen verzorgen. GRATIS Care for Skin Beauty Towel! Lees meer...
Inhoud2 x 50ml, 2 x 150ml
  • Ma-Vr voor 21:00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending vanaf € 39
  • Klantenbeoordeling: 9,4
  • Glossy bij elke bestelling
The Feedback Company
959 beoordelingen
Klanten geven ons een 9,4/10

Starterset voor behandeling van de vochtarme huid.

Bestaande uit vijf producten, die kunnen worden ingezet om de huid dagelijks goed te kunnen verzorgen. Samengesteld om lijntjes door tekort aan vocht te verminderen en de huid comfortabel aan te laten voelen.

+ GRATIS Care for Skin Beauty Towel!

Gebaseerd op een dagelijks verzorgingsroutine, met als extra de luxe om eens per week een heerlijk relaxed masker te kunnen nemen.

 

Deze set bestaat uit de volgende vijf producten:

Deze thuisbehandelingssets is allereerst gebaseerd op een dagelijks verzorgingsroutine, met als extra de luxe om eens per week een heerlijk relaxed masker te kunnen nemen.

Dagelijks bestaat de verzorgingsroutine, zowel in de ochtend als in de avond uit de volgende stappen:

  • Reinigen van het gezicht met de Azulen Reinigingsolie, deze mag in de handpalm worden aangebracht, daarna over het gezicht en hals inmasseren, vermengen met een beetje warm water. Gebruik bij het verwijderen van de Olie de Care for Skin Beauty Towel, als warm kompres.
  • Daarna kan de Azulen Lotion worden aangebracht op een licht vochtige wattenschijfje waarmee de laatste restjes olie en vuil van het gezicht worden verwijderd, waarmee de huid is voorbereid voor de volgende stap.
  • De 24hr Carotin Feughtigkeitscreme mag worden aangebracht.

Wekelijks kan bovenstaande routine worden uitgebreid met de Collagen Packung:

Na de reiniging en de lotion op de huid aanbrengen. Ongeveer 15-20 minuten laten inwerken en daarna al lichtjes masserend afnemen met lauw water met gebruik van de Beauty Towel voor een echt ontspannend moment.

Specificaties

Inhoud2 x 50ml, 2 x 150ml
EAN
SKUCAROTECK