Dr Eckstein Concentraten

Collagen Complex
Doctor Eckstein
€67,60
Escin Liposome Complex
Doctor Eckstein
€51,90
Hyaluron Complex
Doctor Eckstein
€44,50
Impure Skin Complex
Doctor Eckstein
€47,90
Repair Complex
Doctor Eckstein
€75,20
Sensitive Complex
Doctor Eckstein
€66,10
Silk AHA Liposome Complex
€55,70
Sun Shield SPF 50
Doctor Eckstein
€26,45
Ultimate Supreme Aronia Concentrate
€79,00
Vitamin Complex
Doctor Eckstein
€65,30

De concentraten van Dr. R.A. Eckstein onderscheiden zich door hun hoge dosis aan werkstoffen, om de huid in korte tijd een 'boost' te geven. Ideaal te gebruiken als kuur of als extra verzorging onder uw dag- of nachtcrème.

Dr Eckstein Specialist

Gezichtsverzorging van Doctor Eckstein op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin. De producten van Doctor Eckstein zijn geselecteerd op de verschillende huidtypes voor een optimale verzorging van uw gezicht. Heeft uw vragen over de producten of wilt u graag een telefonisch advies, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen u graag > 0850607005

Dr Eckstein Online bestellen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Dr Eckstein snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u doordeweeks voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Dr Eckstein specialist online.