Dr Eckstein Maskers

Collagen Packung
Doctor Eckstein
€24,55
Kamillen Azulen Packung
€16,10
Moor Kräuter Packung
Doctor Eckstein
€15,90
Repair Packung
Doctor Eckstein
€25,70
Sensitive Packung
Doctor Eckstein
€24,15
Vitamin Packung
Doctor Eckstein
€17,25

Een masker helpt de dagelijkse huidverzorging te verbeteren. Een masker heeft een hoge concentratie aan werkstoffen en de eigenschappen om deze werkstoffen tot diep in de huid door te laten dringen. Maskers helpen uw huid snel te herstellen en geven een 'boost' aan de verbtering van uw huidconditie. Ons advies is om 1 tot 2 keer in week een masker te gebruiken.

Dr Eckstein Specialist

Gezichtsverzorging van Doctor Eckstein op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin. De producten van Doctor Eckstein zijn geselecteerd op de verschillende huidtypes voor een optimale verzorging van uw gezicht. Heeft uw vragen over de producten of wilt u graag een telefonisch advies, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen u graag > 0850607005

Dr Eckstein Online bestellen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Dr Eckstein snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u doordeweeks voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Dr Eckstein specialist online.