Dr Eckstein Oogverzorging

Augen Lid Lotion
Doctor Eckstein
€18,50
Augen Pflegebalsam
Doctor Eckstein
€18,00
Eye Balm Supreme
Doctor Eckstein
€48,50
Eye Gel Supreme
Doctor Eckstein
€40,00
Eye Make-up Remover
Doctor Eckstein
€17,60

Speciaal voor de gevoelige huid rondom de ogen heeft Dr Eckstein speciale verzorgingsproducten. De huid rondom de ogen is dunnere en constant in beweging. Daardoor heeft deze huidzone andere verzorging nodig dan de overige delen van het gezicht. De verzorging voor de huid rondom ogen is fijner en bedoeld om de spankracht en elasticiteit van de huid te verbeteren.

Dr Eckstein Specialist

Gezichtsverzorging van Doctor Eckstein op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin. De producten van Doctor Eckstein zijn geselecteerd op de verschillende huidtypes voor een optimale verzorging van uw gezicht. Heeft uw vragen over de producten of wilt u graag een telefonisch advies, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen u graag > 0850607005

Dr Eckstein Online bestellen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Dr Eckstein snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u doordeweeks voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Dr Eckstein specialist online.