Dr. Eckstein Lichaam

Beautipharm - Body Balm Orange
€22,90
Beautipharm - Hand Cream Citrus
€9,50
Beautipharm Body Oil Orange
€29,95
Body Oil Orange
Doctor Eckstein
€21,80
Hand Cream
Doctor Eckstein
€12,90
Lecithin Nail Oil
Doctor Eckstein
€10,20
Lotion Anticellulite
Doctor Eckstein
€30,70
Rich & Silky Body Butter
€49,90

Doctor Eckstein Gezichtsverzorging

De producten van Dr. Eckstein zijn afgestemd op de behoeftes van de gezichtshuid. Ze beschermen de huid gedurende de dag, verzorgen deze 's nachts en voorzien de huid in haar speciale behoeftes. Voor een langdurige schoonheid en gezondheid van de huid!

Overdag staat de huid bloot aan uiteenlopende invloeden. De huid heeft dan speciale behoefte aan bescherming en verzorging. De dagcrèmes van Dr. Eckstein geven de huid alles wat de huid nodig heeft en hebben een positieve uitwerking op bijvoorbeeld een droge huid. Dr Eckstein Dagcreme is er voor alle huidtypen zoals een vettige huid, een normale huid, een gecombineerde huid en zelfs een lastigere rode en gevoelige huid. Alle dagcrèmes, hebben een heerlijke subtiele geur welke niet overheerst en niet voor irritaties kunnen zorgen.

Naast een dagcreme is het gebruik van een Dr. Eckstein Nachtcreme aan te raden. Een nachtcreme is een intensief voedende creme die de huid in de nacht de hoognodige voedingsstoffen geeft en er voor zorgt dat de huid hersteld en gehydrateerd aanvoelt de volgende dag.

In plaats van een dag- en nachtcreme zijn er ook een Dr. Eckstein 24hr creme, zoals de naam al aangeeft zijn dit cremes die zowel als dagcreme en als nachtcreme gebruikt kunnen worden. Deze cremes zijn voller dan de gewone dagcremes en zijn daarmee geschikt voor de behoeftige huidtypen.

Ter aanvulling op de dag- en nachverzorging kan er gebruikt gemaakt worden van één van de Dr. Eckstein concentraten. De concentraten zijn producten die zich onderscheiden door hun hoge dosis aan werkstoffen om zo de huid een boost te geven. Een concentrate is tevens te gebruiken als kuur maar kan ook dagelijks als serum gebruikt worden voor de dag- en nachtverzorging.

Delen van je gezichtshuid zoals het gebied rondom je ogen eisen een speciale verzorging.  Dr. Eckstein oogverzorging is verzorgend en beschermend. Ook hebben de oogverzorgingsproducten een kalmerende werking en zijn ze vochtinbrengend. De oogverzorging kan zowel in de ochtend als avond voor de dag- of nachtverzorging aangebracht worden.

Voor het behoud van een gezonde huid is het reinigen essentieel, hiervoor is er een Dr. Eckstein Lotion en een Dr. Eckstein Reiniging. Gebruik zowel s'ochtends als s'avonds een reinigingsproduct om de huid te reinigen van make-up en vuildeeltjes. Vervolgens kan er een lotion gebruikt worden, dit om de huid te hydrateren en tevens de laatste vuil deeltjes te verwijderen.

Tot slot kan er als wekelijkse oppepper voor de huid een Dr. Eckstein Masker gebruikt worden. Een masker heeft een hoge concentratie aan werkstoffen en de eigenschappen om deze werkstoffen tot diep in de huid door te laten dringen. Maskers helpen je huid snel te herstellen en geven een 'boost' aan de verbetering van de huidconditie.

 

Dr. Eckstein Lichaam

De producten van Dr. Eckstein Lichaam, voor de verzorging van het lichaam bevatten natuurlijke ingrediënten als oliën en extracten uit vruchten. De ingrediënten uit deze natuurlijke bronnen verzorgen de huid en maken deze zacht en soepel, wat een aangenaam gevoel achter laat.
De producten van Dr. Eckstein zijn een weldaad voor uw huid en geven uw huid een fris gevoel.

Onderstaand vindt je een selectie van de lichaamsverzorging van Dr. Eckstein.

Dr. Eckstein Body Oil Orange: De Body Oil Orange is een olie die de huid en zintuigen activeert, met een geur van sinaasappel. De huid wordt gevoed en helpt vocht vast te houden. De huid wordt zachter en meer ontspannen.

Dr. Eckstein Rich & Silky Body Butter: Een bijzonder rijke, hoge kwaliteit body butter voor een intensieve verzorging van de huid. De zeer zachte samenstelling van deze crème laat een zijdezacht huidgevoel achter.

Dr. Eckstein Beautipharm Body Balm Orange: Een lichaamsbalsem met de frisse geur van sinaasappel. De balm trekt snel in dankzij de dunne textuur. De geur prikkelt de huid en zintuigen. De huid wordt intens gehydrateerd en daarnaast wordt de huid gestimuleerd om vocht vast te houden. 

Dr. Eckstein Hand Cream Citrus: Een handcrème die snel intrekt, intens hydrateert en de huid effectief beschermt tegen uitdroging. De huidbarrière wordt versterkt. Ruwe en schrale handen worden verzorgd en voelen weer zacht aan. 

Dr. Eckstein Specialist

Gezichtsverzorging van Doctor Eckstein op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin. De producten van Doctor Eckstein zijn geselecteerd op de verschillende huidtypes voor een optimale verzorging van uw gezicht. Heeft uw vragen over de producten of wilt u graag een telefonisch advies, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen u graag > 0850607005

Dr. Eckstein Online bestellen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Dr Eckstein snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u doordeweeks voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Dr Eckstein specialist online.