Doctor Eckstein Zonverzorging Gezicht 

All Day Moisturizing Balm SPF 15
€36,45
Sun Shield SPF 50
Doctor Eckstein
€26,45

Doctor Eckstein biedt u een uitgebreide lijn zonneproducten aan. Deze zijn in verschillende gradaties en voor verschillende huidtypen te verkrijgbaar. De zon is een grote veroorzaker van huidveroudering en huidbeschadigingen, het is daarom belangrijk om deze producten zorgvuldig te selecteren en te gebruiken.

Tips:

Dr Eckstein Specialist

Gezichtsverzorging van Doctor Eckstein op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin. De producten van Doctor Eckstein zijn geselecteerd op de verschillende huidtypes voor een optimale verzorging van uw gezicht. Heeft uw vragen over de producten of wilt u graag een telefonisch advies, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen u graag > 0850607005

Dr Eckstein Online bestellen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Dr Eckstein snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u doordeweeks voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Dr Eckstein specialist online.