Doctor Eckstein Zonbescherming Lichaam

Bestseller
Beautipharm Self Bronzer
€20,40
Beautipharm Sun Milk SPF 12
€16,50
Beautipharm Sun Milk SPF 20
€23,50
Beautipharm Sun Milk SPF 30
€27,80

Doctor Eckstein Gezichtsverzorging

De producten van Dr. Eckstein zijn afgestemd op de behoeftes van de gezichtshuid. Ze beschermen de huid gedurende de dag, verzorgen deze 's nachts en voorzien de huid in haar speciale behoeftes. Voor een langdurige schoonheid en gezondheid van de huid!

Overdag staat de huid bloot aan uiteenlopende invloeden. De huid heeft dan speciale behoefte aan bescherming en verzorging. De dagcrèmes van Dr. Eckstein geven de huid alles wat de huid nodig heeft en hebben een positieve uitwerking op bijvoorbeeld een droge huid. Dr Eckstein Dagcreme is er voor alle huidtypen zoals een vettige huid, een normale huid, een gecombineerde huid en zelfs een lastigere rode en gevoelige huid. Alle dagcrèmes, hebben een heerlijke subtiele geur welke niet overheerst en niet voor irritaties kunnen zorgen.

Naast een dagcreme is het gebruik van een Dr. Eckstein Nachtcreme aan te raden. Een nachtcreme is een intensief voedende creme die de huid in de nacht de hoognodige voedingsstoffen geeft en er voor zorgt dat de huid hersteld en gehydrateerd aanvoelt de volgende dag.

In plaats van een dag- en nachtcreme zijn er ook een Dr. Eckstein 24hr creme, zoals de naam al aangeeft zijn dit cremes die zowel als dagcreme en als nachtcreme gebruikt kunnen worden. Deze cremes zijn voller dan de gewone dagcremes en zijn daarmee geschikt voor de behoeftige huidtypen.

Ter aanvulling op de dag- en nachverzorging kan er gebruikt gemaakt worden van één van de Dr. Eckstein concentraten. De concentraten zijn producten die zich onderscheiden door hun hoge dosis aan werkstoffen om zo de huid een boost te geven. Een concentrate is tevens te gebruiken als kuur maar kan ook dagelijks als serum gebruikt worden voor de dag- en nachtverzorging.

Delen van je gezichtshuid zoals het gebied rondom je ogen eisen een speciale verzorging.  Dr. Eckstein oogverzorging is verzorgend en beschermend. Ook hebben de oogverzorgingsproducten een kalmerende werking en zijn ze vochtinbrengend. De oogverzorging kan zowel in de ochtend als avond voor de dag- of nachtverzorging aangebracht worden.

Voor het behoud van een gezonde huid is het reinigen essentieel, hiervoor is er een Dr. Eckstein Lotion en een Dr. Eckstein Reiniging. Gebruik zowel s'ochtends als s'avonds een reinigingsproduct om de huid te reinigen van make-up en vuildeeltjes. Vervolgens kan er een lotion gebruikt worden, dit om de huid te hydrateren en tevens de laatste vuil deeltjes te verwijderen.

Tot slot kan er als wekelijkse oppepper voor de huid een Dr. Eckstein Masker gebruikt worden. Een masker heeft een hoge concentratie aan werkstoffen en de eigenschappen om deze werkstoffen tot diep in de huid door te laten dringen. Maskers helpen je huid snel te herstellen en geven een 'boost' aan de verbetering van de huidconditie.

 

Dr. Eckstein Zonbescherming Lichaam

Dr. Eckstein Zonbescherming Lichaam heeft verschillende beschermende zonverzorgingsproducten. Deze zijn in verschillende gradaties en voor verschillende huidtypen te verkrijgbaar. De producten hebben een filter tegen UV-straling en zijn watervast. De zon is een grote veroorzaker van huidveroudering en huidbeschadigingen, het is daarom belangrijk om deze producten zorgvuldig te selecteren en te gebruiken.
De SPF gradatie geeft aan hoe veel minder uw huid wordt blootgesteld aan UV-straling. Bij SPF10 is dat 10 keer minder, bij SPF25 is dat 25 keer minder. Dit geldt voor 2 uur! Smeer de zonbescherming dik op, tot er een witte gloed ontstaat en laat het daarna intrekken. Bij het uitsmeren van de witte gloed vermindert de bescherming aanzienlijk.

Dr. Eckstein heeft de volgende zonbescherming voor het lichaam in het assortiment.

Dr. Eckstein Beautipharm Sun Milk SPF 12: Vochtherstellende zonnemilk voor gezicht en lichaam met zonbeschermingsfactor SPF12. Deze milk is bedoeld voor de voorgebruinde huid bij een normale zelfbeschermingstijd.

Dr. Eckstein Beautipharm Sun Milk SPF 20: Vochtherstellende zonnemilk voor gezicht en lichaam met zonbeschermingsfactor SPF20. Deze milk is bedoeld voor de ongebruinde huid bij een normale zelfbeschermingstijd.

Dr. Eckstein Beautipharm Sun Milk SPF 30: Vochtherstellende zonnemilk voor gezicht en lichaam met zonbeschermingsfactor SPF30. Deze milk is bedoeld voor de ongebruinde huid bij een korte zelfbeschermingstijd en/of voor een sterke zonbestraling en een extreem zongevoelige huid. 

Dr. Eckstein Beautipharm Self Bronzer: Zelfbruinende crème voor gezicht en lichaam. Deze crème geeft uw huid een natuurlijke bruining zonder dat uw huid in contact hoeft te komen met zonnestralen. Met intensieve vochtverzorging, de huid wordt egaal bruin zonder dat deze droog en vochtarm wordt. Let op, deze creme bevat geen SPF.

Dr. Eckstein Specialist

Gezichtsverzorging van Doctor Eckstein op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin. De producten van Doctor Eckstein zijn geselecteerd op de verschillende huidtypes voor een optimale verzorging van uw gezicht. Heeft uw vragen over de producten of wilt u graag een telefonisch advies, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen u graag > 0850607005

Dr. Eckstein Online bestellen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Dr Eckstein snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u doordeweeks voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Dr Eckstein specialist online.