Doctor Eckstein Zonbescherming Lichaam

Bestseller
Beautipharm Self Bronzer
€20,40
Beautipharm Sun Milk SPF 12
€16,50
Beautipharm Sun Milk SPF 20
€23,50
Beautipharm Sun Milk SPF 30
€27,80

Dr. R.A. Eckstein biedt u een uitgebreide lijn van beschermde zonverzorging aan. Deze zijn in verschillende gradaties en voor verschillende huidtypen te verkrijgbaar. De producten hebben allen filter tegen UV-straling en zijn watervast. De zon is een grote oorzaker van huidveroudering en huidbeschadigingen, het is daarom belangrijk om deze producten zorgvuldig te selecteren en te gebruiken.

Tips:

  • De SPF gradatie geeft aan hoe veel minder uw huid wordt blootgesteld aan UV-straling. Bij SPF10 is dat 10 keer minder, bij SPF25 is dat 25 keer minder. Dit geldt voor 2 uur!
  • Smeer de zonbescherming dik op, tot er een witte gloed onstaat, laat het dan intrekken. Bij het uitsmeren van de witte gloed vermindert de bescherming aanzienlijk.
  • Richtlijnen voor het insmeren zijn 36ml per 2 uur voor een volwassen en 20ml per 2 uur voor een kind.
  • Voor de beste bescherming van uw gezicht, neem de Sun Shield SPF50, deze verzorgt als een dagcreme en beschermt als een zonnebrand.

Dr Eckstein Specialist

Gezichtsverzorging van Doctor Eckstein op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin. De producten van Doctor Eckstein zijn geselecteerd op de verschillende huidtypes voor een optimale verzorging van uw gezicht. Heeft uw vragen over de producten of wilt u graag een telefonisch advies, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen u graag > 0850607005

Dr Eckstein Online bestellen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Dr Eckstein snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u doordeweeks voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Dr Eckstein specialist online.