Dr. Grandel

Het merk Dr. Grandel heeft zijn ontstaan te danken aan de chemicus Dr. Felix Grandel, die reeds in 1935 onderzoek deed naar de tarwekiemolie en vitamine E en daarmee de weg vrij maakte voor uiterst werkzame en irritatievrije natuurcosmetica.

Hyaluron Refill Cream
€40,50
Hyaluron Filler Caps
€14,90
Hyaluron at Night
€15,20
Effect Peeling
Dr. Grandel
€24,00
2 in 1 Cleansing Foam
€20,50
Couperose Expert Cream
€41,50
Vitamin Infusion Cream
€48,95
Moisturizing Cream
€40,00
Pro Collagen Cream
€55,00
Perfection BB Beauty Balm
€30,50
Balancer
Dr. Grandel
€35,50
Anti Age
Dr. Grandel
€36,50
Moisturizer
Dr. Grandel
€35,50
Vitamin Infusion Gel
€48,95
Purigel
Dr. Grandel
€20,50
Moisture Depot
Dr. Grandel
€38,50
Rejuvenating Cream
€40,00
Winter Creme
Dr. Grandel
€24,90
Eye & Lip Firmer
Dr. Grandel
€45,50
Hydro Active
Dr. Grandel
€15,20
Sleeping Cream & Mask
€69,00
Regeneration
Dr. Grandel
€36,50
Hyaluron Refill Night
€40,50
Eye Contour Cream & Mask
€31,00
Pagina 1 van 5

Het merk Dr. Grandel heeft zijn ontstaan te danken aan de chemicus Dr. Felix Grandel, die reeds in 1935 onderzoek deed naar de tarwekiemolie en vitamine E en daarmee de weg vrijmaakte voor uiterst werkzame en irritatie vrije natuurcosmetica. Dr. Felix Grandel slaagde in een doorbraak met de ontwikkeling van Epigran, dat inmiddels al 60 jaar uitermate beproefd is in de cosmetica.

Welke producten heeft Dr. Grandel?

Dr. Grandel kent vele verschillende soorten producten, voor de algehele huidverzorging.
Welke producten je in welke lijn tegenkomt ligt er puur aan in welke productlijn je aan het zoeken bent. Dr. Grandel heeft alles voor de gezondheid van jouw gezichtshuid, maar ook voor die van je hals en decolleté.

Voor welke huidtypes is Dr. Grandel geschikt?

Dr. Grandel heeft voor ieder huidtype geschikte producten en productlijnen. Of je nu een normale, een droge, een gevoelige, een gecombineerde of een vette huid hebt; Dr. Grandel heeft een productlijn die speciaal is ontwikkeld voor jouw huidtype.

Dr. Grandel productlijnen

Dr. Grandel kent vele verschillende productlijnen die voor elk huidtype de perfecte formule heeft samengesteld. Hieronder leggen we je uit welke lijn het beste zal werken voor welk huidtype en/of huidconditie.

Dr. Grandel Hydro Active: Deze productlijn van Dr. Grandel is ontwikkeld voor het herstellen van de vochtbalans en voorkomt uitdroging van de huid. Deze lijn is geschikt voor de jonge, droge, normale en vochtarme huid. De hoofdingrediënten van deze lijn bestaan uit Hyaluronzuur & Algen Zeewater-complex.

Dr. Grandel Beautygen: Deze productlijn activeert het ‘schoonheidsgen’, beschermt de collagene vezels en zorgt voor meer elasticiteit in de huid. Dr. Grandel heeft deze productlijn ontwikkeld om de eerste tekenen van huidveroudering tegen te gaan. Het hoofdingrediënt van deze lijn bestaat uit Sneeuwalg extract.

Dr. Grandel Timeless: Deze productlijn van Dr. Grandel herstelt de contouren van het gezicht en vergroot de veerkracht en elasticiteit voor een jeugdige uitstraling en is speciaal ontwikkeld tegen huidverslapping en ouder wordende huiden. De hoofdingrediënten van deze lijn bestaan uit Beuken knoppen extract & Peptiden.

Dr. Grandel Nutri Sensation: Deze lijn kent een "voedingsstof formule" uit frambozenzaadolie. Deze formule, samen met een extra portie vitamine E, stimuleren de regeneratie en voeden de huid intensief. Vermindert een trekkerig gevoel en is dan ook speciaal ontwikkeld voor de veeleisende, geïrriteerde, overbelaste en droge huid.

Dr. Grandel Performance 3D: De producten in deze productlijn corrigeren ouderdomsverschijnselen van de huid op meer-dimensionele wijze: mimiekrimpels, droogterimpels en stress-gerelateerde rimpels worden aangepakt. Heb je rimpels, of een ouder wordende huid waar je maximaal resultaat uit wilt halen? Dan is deze lijn van Dr. Grandel met hoofdingrediënten zoals CELL-Active-VIP & Diamantpoeder complex geschikt voor jou.

Dr. Grandel Hydro Lipid: Deze lijn voorziet de huid van een vetdepot, waardoor de zeer droge huid herstelt. Vergroot het huidherstellende vermogen. Ideaal voor de zeer droge, schilferige en de huid met een tekort aan talg (vet). De hoofdingrediënten bestaan uit Epigran en Jojobaolie.

Dr. Grandel Puriface: Deze Dr. Grandel productlijn vermindert een verhoogde talgproductie en werkt antibacterieel op onzuiverheden. Met een vette, onzuivere huid of huid met jeugdpuistjes (acne) zul je veel baat hebben bij de producten uit deze lijn. De hoofdingrediënten bestaan uit het Clear-Skin-Complex.

Dr. Grandel Sensitive Balance: Heb je een gevoelige en/of een droge huid? Deze productlijn verzorgt de gevoelige, droge huid met rijke oliën en vertraagt de rimpelvorming. Beschermt de huid tegen (verdere) uitdroging. De hoofdingrediënten bestaan uit Allantoïne- en Avocado olie.

Dr. Grandel Beauty X Press: Deze lijn geeft de huid een energieboost en vermindert vermoeidheid in het gelaat. Perfect voor de doffe huid en de ambitieuze vrouw met een drukke agenda. De hoofdingrediënten bestaan uit Cafeïne en Hydra Herba-extract.

Dr. Grandel Elements of Nature: Deze productlijn voorkomt irritatie op agressieve ingrediënten en herstelt de huid in haar behoeften. Geschikt voor de gevoelige jonge, gevoelige normale en de gevoelige ouder wordende huid. De hoofdingrediënten bestaan uit Plantaardige extracten, Tarwekiemolie en Arganolie.

Dr. Grandel Specials: De Specials productlijn van Dr. Grandel versterkt de vaatwanden, waardoor couperose minder zichtbaar wordt. Egaliseert roodheid dankzij pigmenten, voor een egale huid. Heb je last van couperose vaatjes, roodheid en/of pigmentvlekjes? Dan zul je veel baat hebben bij deze productlijn! De hoofdingrediënten bestaan uit Puperalg, Koper-complex en Peptiden.

Dr. Grandel Phyto Care: Deze productlijn van Dr. Grandel bestaat uit een aantal 24-uurs crèmes die kalmerend werken en het vochtgehalte van de huid verhogen. De crèmes beschermen tegen stress, vervuiling en onzuiverheden. Heb je een vermoeide, een droge of een gevoelige huid? Dan is deze productlijn geschikt voor jou. De hoofdingrediënten bestaan uit tarwekiem-werkstoffen en de vitaminen A, C en E.

Dr. Grandel Pro Collagen: De Pro Collagen productlijn vult collageen in de huid aan en stimuleert huideigen collageenproductie (anti-aging). Het resultaat is meer stevigheid en veerkracht van de huid. De producten uit deze lijn zijn uitermate geschikt voor de verslapte huid en voor de huid die de eerste tekenen van veroudering vertoont. De hoofdingrediënten bestaan uit de Pro Collagen Code.

Dr. Grandel Vitamin Infusion: Een vitamine booster van Dr. Grandel! Verheldert de teint, vermindert hyperpigmentatie, herstelt de jeugdigheid en laat de huid weer stralen. Perfect voor de doffe en vermoeide huid en voor de huid waarop de eerste tekenen van veroudering zichtbaar worden. De hoofdingrediënten bestaan uit Vitamine ABC Beauty Complex.

Dr. Grandel Men: Dr. Grandel heeft ook een productlijn speciaal voor mannen. Met producten zoals balms en revitalizers wordt de huid van de man gekalmeerd, brengt het de huid in evenwicht en vermindert het mimiek rimpeltjes. Met hoofd ingrediënten zoals Cafeïne, Hydrolyzed Rice Proteïne en Castor Olie is de Men productlijn van Dr. Grandel geschikt voor ieder huidtype.