Dr. Massing LongLashes wimperserums zonder prostagline. Revitaliseert en stimuleert de groei van uw wimpers, is ook geschikt voor mensen met gevoelige ogen en oogleden.

Volume Mascara
Dr Massing
€14,90

Dr. Massing

Als familiebedrijf wil Dr. Massing anders zijn dan bekende fabrikanten en willen ze hun eigen innovatieve cosmetische producten produceren met hoogwaardige actieve ingrediënten en natuurlijke verzorgingsproducten. Een hoog niveau van effectiviteit, goede compatibiliteit, maar ook dierlijke en milieuvriendelijke productie zijn erg belangrijk voor Dr. Massing. 

Alle producten zijn gecertificeerd en worden zonder uitzondering in Duitsland geproduceerd. Ze hebben deze filosofie sinds 2015 overal in Europa kunnen overtuigen en hopen een bron van inspiratie te zijn.

Wimpergroei. 

Dr. Massing Cosmeticsis  gespecialiseerd in de productie van innovatieve cosmetische producten voor wimpers en haargroei  en voedende (anti-aging) cosmetica. Een hoog rendement, goede compatibiliteit, maar ook een dierlijke en milieuvriendelijke productie is erg belangrijk voor hen. Daarom produceren ze zonder uitzondering in Duitsland - Made in Germany. In de productie worden alleen  hoogwaardige actieve ingrediënten  en  natuurlijke verzorgingsstoffen  gebruikt.

Dr. Massing Cosmetics liefdadigheidsprojecten.

Dr. Massing Cosmetics heeft een geweldige sociale bedrijfsfilosofie. Sinds de oprichting van het bedrijf zijn ze betrokken geweest bij liefdadigheidsprojecten, ter ondersteuning van lokale mensen, regionale bedrijven en sportclubs. Ze willen hun bestaande mogelijkheden en financiële middelen gebruiken om iets terug te geven aan andere mensen en een zinvolle bijdrage leveren aan de samenleving. Ze zijn trouw aan het motto "Geef iets terug!"