-31%

Dr. Tadlea
Minilift Lifting Cream

€56,00
€38,50
Nog 1 op voorraad
in huis
MiniLift Lifting Cream bevat geeft een onmiddellijk en duidelijk voelbaar liftend effect maakt de huid zachter en gladder. Lees meer...
HuidtypeAlle, Anti Aging
ProductGezichtscrème
Inhoud50 ml
  • Ma-Vr voor 21:00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending vanaf € 39
  • Klantenbeoordeling: 9,4
  • Advies door schoonheidsspecialisten
The Feedback Company
959 beoordelingen
Klanten geven ons een 9,4/10

MiniLift Lifting Cream bevat een soja proteïne extract dat een onmiddellijk en duidelijk voelbaar liftend effect geeft en de huid bovendien zachter en gladder laat aanvoelen. Bovendien helpt MiniLift Linfting Cream ook nog de synthese van de zes belangrijkste bouwstenen van de huidmatrix te verhogen.

MiniLift is een cosmetische liftende behandeling op basis van Aloë Vera. Door toepassing van de op elkaar afgestemde MiniLift producten vindt in zowel de opperhuid als in de dieper gelegen lagen van de huid een soort passieve gymnastiek plaats. Hierdoor wordt de micro circulatie aangezet, en ontstaat er een betere huiddoorbloeding. De huid is in optimale conditie om werkstoffen op te nemen die rimpelvorming verminderen en krijgt daardoor een gezonder, jeugdiger en strakker aanzien.  De Mini Lift behandeling geeft een geweldige verbetering van de huidconditie die al in één behandeling duidelijk zichtbaar is.
In kuurverband geeft het een liftende en verjongende werking.

Voor een gezonde huid is de natuurlijke balans belangrijk. De producten van Dr Tadlea hebben een natuurlijke bron, die helpt om de tekorten van de huid aan te vullen, beschadigingen te herstellen en natuurlijke functies te optimaliseren.

Specificaties

HuidtypeAlle, Anti Aging
ProductGezichtscrème
Inhoud50 ml
EAN8715478660169
SKUTAD66016