Dr Tadlea

De hoogwaardige cosmetica producten op basis van High Tech ingrediënten uit de natuur met bewezen effectiviteit, zijn de specialiteiten van Dr. Tadlea.

Repair Cream
Dr. Tadlea
€36,70
Minilift Lifting Cream
€45,80
Minilift Cleansing Wash
€21,00
Couperose Cream
Dr. Tadlea
€50,90
HydroActive 1001 Jelly
€25,50
HydroActive Lemon Scrub
€23,00
Biobalance Face Wash
€21,90
HydroActive Face Wash
€22,70
Minilift Moisturizer
€37,80
Blue Blood Oxy-release serum
€48,00
UltraPure Roll-on Tincture
€17,90
UltimateCare Mimox Cream
€52,50
EyeBright Contour Cream
€29,90
NeuroSensitive Cream
€50,90
Minilift Lifting Serum
€48,00
HydroActive Ceragel Serum
€48,00
Pagina 1 van 2

De hoogwaardige cosmetica producten op basis van High Tech ingrediënten uit de natuur met bewezen effectiviteit, zijn de specialiteiten van Dr. Tadlea. Met ervaring en bezieling werken zij voortdurend aan het verder ontwikkelen van het aanbod om vernieuwende totaalconcepten aan te kunnen bieden. En dat al bijna 60 jaar. De producten van Dr Tadlea, vinden hun weg naar meer dan 20 landen. Wereldwijd boeken al meer dan 35.000 schoonheidsspecialisten hier uitstekende resultaten mee.

Dr. Tadlea biedt producten aan voor een goede huidverzorging. De verzorging bestaat uit de volgende stappen:

Dr Tadlea Reiniging

De basis voor een goede huidverzorging is reiniging die mild maar effectief is. Na de reiniging staat de huid open voor het opnemen van verdere  hoogwaardige werkstoffen.

Dr Tadlea De Huidanalyse

De juiste dagelijkse verzorging is van groot belang. Welk type huid heeft u? De producten van Dr. Tadlea zijn afgestemd op verschillende huidtypen. Ook zijn er producten voor verschillende huidproblemen. 

Dr Tadlea De Behandelmethode

Dr. Tadlea biedt een breed scala aan huidverzorgingsproducten aan. Met de producten creëert u het effect van de nieuwste non-chirurgische behandelingen die u merkbaar jonger maken. Rimpels verminderen, het gezicht wordt gelift, u krijgt acne onder controle, het kan allemaal met de producten van Dr. Tadlea.