Elegance Raffinee Foundation

-30%
Cream Foundation | 5 varianten
€19,50
€13,65
Fluid Foundation | 5 varianten
€19,40

Een Elegance Raffinee Foundation wordt gebruikt om de teint te egaliseren en oneffenheden te camoufleren. Er zijn verschillende producten van Elegance Raffinee die gebruikt kunnen worden om uw teint te verfraaien. Onderstaand vindt je het assortiment van de verschillende foundation producten.

Elegance Raffinee Cover Stick: Elégance Raffinée Cover Stick zorgt voor een perfecte camouflage. Laat uw schoonheid niet ontsieren door die ene oneffenheid.

Elegance Raffinee Cream Foundation: De Cream Foundation van Elegance Raffinee is zeer geschikt voor het camoufleren van oneffenheden in uw gezicht. Het product is long lasting. Als bijzonderheid biedt Elégance Raffinée de Cream Foundation ook in zachtgroen, te gebruiken als camouflagemake-up bij bijvoorbeeld couperose of het wegwerken van puistjes. De zachtgroene kleur neemt namelijk de roodheid van de huid weg.

Elegance Raffinee Fluid Foundation: Fluid Foundation is een vloeibare foundation die de teint van uw huid egaliseert en camoufleert. Deze foundation is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige huid. De foundation dekt egaal, is hydraterend, geeft niet af en blijft de gehele dag mooi.