Embryolisse Masker

Doux Peeling Nuit
€29,95
Hydra Masque
Embryolisse
€24,95
Masque Confort Anti-Age
€44,95

Het merk Embryolisse is ooit begonnen met het paradepaardje de Embryolisse Lait Creme Concentre. De Dermatoloog Dr. Tricot, toen verbonden aan het Saint Louis Ziekenhuis in Parijs, ontwikkelde in 1950 deze crème om de meest extreem gevoelige huid te kunnen voorzien.

Dit bleef niet onopgemerkt, waardoor  de rest van de medische wereld dit product vlot opgepakte als zijnde de crème voor de gevoelige huid.

De Lait Crème Concentre werd al snel voorgeschreven door vele dermatologen en is al vele jaren het cultproduct in de Franse apotheken. Zowel het merk als de Lait Crème Concentre heeft een vlucht genomen en is inmiddels het beauty geheim van vele generaties, artiesten, influencers en hun volgers.

Als je er eenmaal mee begint, blijf je het gebruiken! Efficiënt, toegankelijk en multifunctioneel!

 

Embryolisse huidverzorging

Inmiddels heeft Embryolisse het assortiment uitgebreid en voorziet in de behoefte van alle huidtypes en huidcondities. De filosofie achter Embryolisse is dat de producten zijn ontwikkeld om de huid met natuurlijke ingrediënten te voorzien in haar behoefte, met daarbij gericht op hoge effectiviteit en tolerantie.

De gevoelige huid, maar ook de droge huid en daarmee alle huidtypes zullen na het gebruik van Embryolisse crèmes, de huid als goed gevoed, gehydrateerd en gezonder ervaren.

De Embryolisse Creme is een dagelijkse voeding en verzorging die zowel voor de dag- als nachtverzorging gebruikt kan worden. Er zijn cremes voor de droge huid, voor de gevoelige huid, maar ook creme's voor de rijpere huid.

Naast een creme is het dagelijks gebruik van een Embryolisse Cleanser aan te raden, de huid dient zowel in de ochtend als ik de avond gereinigd te worden, de Embryolisse Emulsion Lactee Demaquillante is een milde reiniger die de huid naast het reinigen ook kalmeert en verzorgd. Deze reiniger is zelfs geschikt voor de meest gevoelige huidtypes.

Voor de huidtypes die net iets meer nodig zijn dan alleen een creme is het fijn om een Embryolisse Serum te gebruiken. Een serum is een product met een hoge concentratie aan werkstoffen die de huid intensieve voeding geven en kan zowel voor de dagverzorging als voor de nachtverzorging aangebracht worden. Het Embryolisse Hydra Serum is een serum wat bestaat uit 95% natuurlijke ingrediënten en geeft de huid een optimale hydratatie waardoor deze soepel aanvoelt.

Voor de huid rondom de ogen en de lippen is er de speciale Embryolisse Oogverzorging en Embryolisse Lipverzorging. Deze zijn specifiek afgestemd op de gevoelige huid rond de ogen en lippen. De Embryolisse Secret de Maquilleurs Eclat Regard is een oogcreme die de vorming van donkere kringen en zwellingen tegengaat, ook verkoelt het de huid en is geschikt voor alle huidtypes. Een fijne lipverzorging is de Embryolisse Contour Yeux Levres Redensifiante, deze kan zowel voor de lip- en oogcontour gebruikt worden. Deze creme bevat hyaluronzuur en verstevigd daardoor de huid.

Voor de wekelijkse extra verzorging kan er een Embryolisse Scrub en een Embryolisse Masker gebruikt worden. Een scrub, zoals de Embryolisse Creme Exfoliante verwijdert de dode huidcellen en stimuleert de celvernieuwing. Dit zorgt er voor dat de huid weer zacht en soepel aanvoelt en de aanvullende verzorging beter wordt opgenomen door de huid. Een masker, zoals het Embryolisse Hydra Masque geeft een vochtboost aan de huid, dit masker geeft intensieve hydratatie en zal de huid een steviger uiterlijk geven. Een masker en scrub kunnen 1 tot 2 keer per week gebruikt worden, afhankelijk van de behoefte van de huid.

 

Embryolisse Masker

Een masker is een extra aanvulling op de dagelijkse verzorging en kan 1 tot 2 keer per week gebruikt worden om de huid een oppepper of boost te geven. Embryolisse heeft de volgende maskers in het assoritment.

Embryolisse Hydra Masque: Embryolisse Hydra Masque is een intensief verzorgend en hydraterend masker, die vooral geschikt is voor de normale en vochtarme huidtypes. Actieve, hydraterende ingrediënten herstellen het natuurlijke afweermechanisme van de huid. De huid wordt na het gebruik versterkt en ziet er steviger en veerkrachtiger uit. 

Embryolisse Doux Peeling Nuit: Embryolisse Doux Peeling Nuit is een voedende en exfolierend nachtmasker geschikt voor alle huidtypen. Het masker exfolieert dode huidcellen met behulp van verschillende fruitzuren, zoals AHA. De huid ziet er na gebruik weer zacht en stralend uit. De fruitzuren verzachten fijne lijntjes en rimpels, bevorderen cel vernieuwing en laten de huid weer stralen. 

Embryolisse Masque Confort Anti-Age: Embryolisse Masque Confort Anti-Age is een intensief voedend en verzorgend masker voor de rijpere huid. De actieve ingrediënten, zoals vitamines, antioxidanten en essentiële vetzuren verbeteren de huid en de elasticiteit. De vorming van fijne lijntjes en rimpels wordt tegengehouden. De huid voelt na het gebruik weer stevig, gevoed en glad aan. 

 

Embryolisse bestellen

Bij Care for Skin kunt u de producten van Embryolisse kopen, snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestel jouw gezichtsverzorging op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de huidspecialist online.